Kunst og underholdningFilm

Tashkov Evgeniy Ivanovich: biografi og interessante fakta

Hans bidrag til den sovjetiske biograf viste sig uhyre stor. Han spillede på sættet, lavet film, der efterfølgende trådte den gyldne fond af vores biograf, skrev en stor script til billederne og naturligvis videregivet den uvurderlig oplevelse af skuespiller, instruktør og manuskriptforfatter yngre generation. Tashkov Evgeniy Ivanovich, som en sand patriot af sit land, har gentagne gange understreget, at den nationale biograf bør bære "vospitatelskuyu" mission, og dette opnås kun, når seeren passerer gennem de følelser og oplevelser af hovedpersonen. Utvivlsomt, hans talent var mangesidet. Men hvor man skal begynde sin karriere Tashkov Evgeniy Ivanovich og arven han efterlod? Overvej dette spørgsmål nærmere.

Års barndommen og ungdommen

Tashkov Evgeniy Ivanovich - en indfødt af landsbyen Bykovo placeret i Volgograd-regionen. Han blev født den 18. december 1926. Imidlertid er det dokument, skrevet, at han var født den 1. januar 1927. Dette faktum har efterfølgende påvirket af, at den kommende direktør ikke er taget til fronten, og han ikke blev dræbt. Eugene barndom var ikke rosenrødt: faderen blev undertrykt, og familien var af en fjendtlig nation brand.

Han blev uddannet i ordinær landlige skole. Da krigen begyndte, teenager begyndte at arbejde på gården, hvilket gør to regler i dag. Som barn, Eugene deltog drama klub, som var arrangeret af en skuespiller. En dag blev han bedt om at spille rollen som Tjekhovs "The Bear". Tashkov glimrende klaret opgaven, og i gave fik album med indskriften: "Jack, din måde - kunsten". Dette faktum afgørende for valget af fremtidige erhverv.

Undersøgelse handler

Men efter skole Tashkov Evgeniy Ivanovich indtastet Railway Institute. Men efter at have studeret der i nogen tid, den unge mand indså, at der var galt med universitetet. Han besluttede at blive skuespiller og arkiveret dokumenter i VGIK. Under boliger vanskeligheder: han var ikke en til at bo i en overfyldt Moskva. Alligevel den unge mand fundet venner, som beskyttede ham. Have bestået de eksamener, blev han elev af universitetets teater. Drenge mentorer var den berømte skuespiller par Boris Bibikov og Olga Pyzhova. I 1950 Tashkov Evgeniy Ivanovich, hvis biografi af stor interesse for mange, bliver uddannet på VGIK.

skuespillerkarriere

Prøveballon novice litsedeya i filmen var en dramatisk film "The Commander" (dir. B. Braun, 1954). Det Evgeny spillede en cameo rolle sømand.

To år senere, direktørerne Genrih Gabay og Vsevolod Voronin inviteret Tashkova i filmen "The Captain" Gamle Turtle "" og hævder, at det at være Repiev. I 60'erne, skuespilleren medvirkede i film som "Alien navn" (dir. J. Shulman, 1966), "Jeg kommer fra barndommen" (dir. V. Turov, 1966). Næsten alle hans billeder - episodisk, men lyse og talentfulde, spillede hun! Filmografi Tashkova har omkring 16 roller i film.

direktør for karriere

I 1957, uddannet fra VGIK filminstruktør begynder sin karriere arbejder for Odessa filmstudie. Der var han med til medvirkede med Vladimir Kochetov maleri "Sider fra fortiden", som afspejler den underjordiske liv i de revolutionære arbejdere i Odessa-regionen. To år senere, Evgeny fjerner filmen "Tørst", som viser det hårde liv i besættelsen af Odessa.

Men den virkelige herlighed Tashkova bringer filmen "Come Tomorrow" (1962). Denne historie handler om en simpel pige fra provinsen, der drømmer om at blive sanger. Efter filmens Evgeny skærm blev en genkendelig figur.

Instruktør succes blev gentaget i slutningen af 60'erne. Selvom Tashkov Evgeniy Ivanovich, foto hun vidste næsten hele landet på det tidspunkt var han allerede en berømt mand, maleriet "Adjudanten af Hans Excellence" (1969) og "Major Whirlwind" (1967) kun føjet til sin popularitet. Som om de stod ud fra de andre værker af mesteren, fordi billederne af hovedpersonerne i dem blev ordineret flere detaljer og dybde.

Men i filmen "Adjudanten af Hans Excellence," der ikke var nogen klar skelnen mellem "os" og "dem", som naturligvis ikke kunne lide censuren, og de simpelthen "afvist" det. Kun den personlige indgriben Tashkova, der søgte hjælp hos efterretningstjenesterne, alt tilbage til det normale.

skærm tilpasning

I de 70 år Evgeny at arbejde som instruktør i stigende grad henvender sig til den hjemlige litteratur. Efter at have analyseret den selvbiografiske leg S. Naydenov, fortælle om livet af en købmand familie, der klæber til patriarkalsk, Tashkov fjerner filmen "Children Vanyushina" (1973). Seks år senere, han filmede et værk af hans ven Valentin Rasputin "French Lessons". Og i 1983 vil blive frigivet i serien "Teenager", som Evgeny filmet på en roman af Fedora Mihaylovicha Dostoevskogo. Det er denne forfatters maestro betragtes som en ekspert i den russiske sjæl.

Den endelige bånd Yevgeny Ivanovich "Tre kvinder fra Dostojevskij" udgivet i 2011-meter. Han ikke kun rettet det, men også skrev manuskriptet til hende.

succes hemmeligheder

Tashkov påpegede, at da han arbejdede på filmen, det gør alt for at sikre, at den dybe indsigt i karakteren af billedet, dets bekymringer, problemer og ting.

Og publikum er på udkig gennem et billede, skal følge eksemplet fra direktøren og empati med hovedpersonen. Den eneste måde en person kan gøre det bedre og til at reflektere over tilstanden af deres åndelige verden.

familie

Tashkov Evgeniy Ivanovich, hvis personlige liv var ikke uden tragedie, to gange bandt sig ægteskab. Med sin første kone Ekaterina Savinova han mødte i et herberg, har det dæmpet brystet stemme af pigen. De blev venner, maestro inviterede hende ind i billedet, "Kom tilbage i morgen", og efter et stykke tid, tilbød hendes hånd og hjerte. Skuespillerinden aftalt. Og, selvfølgelig, meget ligesom afkommet Tashkov Evgeniy Ivanovich. Hans børn var. Søn fra sit første ægteskab, Andrew valgte en skuespillerkarriere.

Desværre, familie Tashkova katastrofen ramte. Savinova syg med brucellose, en sygdom og derefter sprøjtede ind i skizofreni. I 1970, efter megen pine kastede hun sig under et tog. Evgeny sørgede sorg.

Den anden direktør forlovede var yngre end hans 30 år. Skuespillerinden Tatyana Alexandrovna Vasilieva oprindeligt afskrækket fra ægteskabet med Evgeny, der var gammel nok til at være hendes far. Men de var gift og var tilfredse. I ægteskabet, de havde en søn Alexei, som valgte erhvervet som psykolog.

Eugene Tashkov døde 15 februar 2012 af et slagtilfælde. Maestro blev begravet på kirkegården Troekurov hovedstad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.