Kunst og underholdningFilm

Hvilken slags film som "American Pie", er værd at se?

Filmen, udgivet i 1999, og dækker det meste af det unge publikum, er efterspurgt i videoen på denne dag. Ikke overraskende har "American Pie" modtaget en sådan anerkendelse, fordi historien dækker en stor del af de problemer og erfaringer specifikke for mennesker på en ung alder.

Først kærlighed, konkurrenter intriger og uhæmmet lyst til endelig at miste deres mødom - fænomenet ved alle gymnasieelever står under prom. Derfor er denne film er ideel for dem, der foretrækker at styrke deres viden på dette område, eller at minde om de gamle "skøre" tider.

Imidlertid er interessen for målgruppen ikke er begrænset til visning kun én film, og ofte er der tale om aftenen: "?, Kan du se" "Hvilken slags film som" American Pie. Efter alt komedien i denne ånd er det bedste valg for unge biografgængere. For at hjælpe dem i denne sag, giver vi en liste over spillefilm fra omkring samme plot som "American Pie". Skuespillere ønsket af publikum i denne film, der ofte findes i følgende film, der vil være en anden plus for fans.

"Road Trip"

Handlingen kredser om selskab af studerende, der rejser til den anden ende af landet, med henblik på at opfange en meget interessant bånd til at holde det fra at falde i hænderne pigen hovedperson. Til en fest en ung mand ved et uheld indspillet sex med en klassekammerat, samtidig gør videoen meddelelser over sin elskede. De filmfans, der er interesseret i, hvad film som "American Pie", er værd at se, er ideel til "Road Trip".

"Not Another Teen Movie"

Filmen blev optaget i genren af en parodi af de mest succesfulde kinonovinki 2001. Seerne forventer også en eksplosion af følelser, humor og brændende hormonelle fiasko, koncentreret i en amerikansk skole. Da han blev spurgt om, hvad slags film som "American Pie", kan du se billedet af "Not Another Teen Movie" ville være den bedste løsning, fordi den blev taget i de bedste traditioner i ungdomsfilm.

"Van Wilder"

For elskere af historier om taberne, lige pludselig blive den første fyr i skolen, denne film passer entydigt. "Van Wilder" taler 2002 release om et diskret fyr modtager slag fra jævnaldrende og berøvet kvindelig opmærksomhed. En dag det falder sekvens af begivenheder, der radikalt ændrer hans liv. Nu er han - det objekt til at følge alle skole og stejle peber misundelsesværdig kæreste for skønheder med farverige figurer.

"Eurotrip"

Hvis du tænker over, hvad film som "American Pie", kan du se det nødvendigvis få arbejdet instrueret af Jeff Schaffer.

"Eurotrip" kombinerer to forskellige genrer - teen komedie og eventyr. Her unge formår at tilfredsstille deres kødelige fornøjelser, bare ændre et geografisk sted til et andet.

"100 Girls"

Vælg, hvilke film som "American Pie", er værd at se, vil hjælpe fokus på arbejdet i Maykla Devisa direktør. Hans film "100 Girls" 2000 frigivelse kombinerer ungdom opfattelse af "første sex" som en nødvendig begivenhed, problem, blokerer adgangen til det, og en morder sans for humor, som vil imponere selv de mest krævende publikum. Et spil af berømte skuespillere give endnu mere billedoplevelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.