Kunst og underholdningFilm

Liste over koreanske dramaer om skole og kærlighed. Liste over de bedste koreanske dramaer med en russisk Stemmeskuespillet

Drama - det reytinogovy serie af kort varighed. Koreanske dramaer bliver stadig mere populære i vores land. De har virkelig en særlig appel. Kærlighed koreanske dramaer? Liste beskriver bedst at hjælpe med at finde en ny at se. Vælg!

"Arvinger"

Liste over koreansk dramaer om skole og kærlighed, vi starter med de mest populære til dato, serien - "Arvinger". Heroes - privilegerede skolebørn, arvinger de rigeste mennesker i verden, som i fremtiden vil styre en multi-million dollar selskaber. Det ser ud til, at de kan styre alt i dit liv. Her er blot en følelse i denne liste er ikke inkluderet.

Når det kommer til store penge, kan konkurrencen ikke kan undgås, selv inden for familien. Yngre bror blev sendt til USA for at en højtstående på det tidspunkt i besiddelse af en familie affære. Men eksil møder en pige fra Korea, der er på udkig efter sin søster.

Denne kærlighedshistorie mellem en fattig pige og en rig mand er ikke så banalt som det ser ud ved første øjekast. Først og fremmest handler det om at vokse op og liv valg, der konfronterer alle.

"Blomster efter bær"

Hvis du kan lide koreansk dramaer om skole og kærlighed, ville listen ikke være komplet uden top "Blomster efter bærrene." Dramaet fortæller historien om pigen Chang Di, der reddede elite school elev, der ønskede at springe ud fra taget. For at dysse op historien, administrationen inviterede hende til at studere på eliten skole. Så pigen fra en fattig familie var i en skole for de rige.

God og ærlig Chan Dee havde næsten øjeblikkeligt en kamp med de fire unge mænd, lokale "stjerner" af de rigeste familier. Hun nægtede at underkaste sig en forfløjne selvtilfredse og blive deres fjende nummer 1. Men det siges, at fra had til kærlighed et skridt. Hvorvidt dette udsagn er sandt i dette tilfælde ville være?

"Hvem er du - skole 2015"

Liste over koreanske dramaer fortsatte. "Hvem er du - skole 2015" - en spændende og kompliceret historie. Lee Eun Bi - forældreløs, opdraget i et børnehjem. God og fair pige var offer for angreb fra stærke skolepiger. Til sidst gav hun op helt og forvandlet til en pære piskning.

På samme tid i en anden by bor en nøjagtig kopi af Lee Eun Bi - hendes søster Ko Un Boel. Pigerne er ens i udseende, men meget forskellige i karakter og social status. Skønhed Ko Un Boel, der blev vedtaget som et barn, dronningen af skolen. Hun kender til min søster, men tør ikke at mødes.

Den skæbne af pigerne skiftet en skæbnesvanger dag. Eun Boel sendt til klasse på en tur rundt i byen, hvor hendes søster bor tabt. Samme dag den udmattede mobning Eun Bi beslutter sig for at drukne sig selv. I floden er de to piger, og en af dem forsvinder, og den anden er på hospitalet med hukommelsestab. Survivor føler, at han ikke leve sit liv. Men hvis hun finder ud af sandheden om sig selv og sin søster?

"Strings of Soul"

Fortsæt til listen af koreanske dramaer om skole og kærlighed. Lee Shin er en elev af nutidig musik, spiller guitar og optræder med sit band. Han blev ikke til noget og søger simpelthen drifting. Musiker omgivet af kvindelige fans, men er ligeglad med dem. Alt ændrer sig, når en fyr møder Kyu Won.

Målrettet pige arbejder hårdt på dig selv for at blive den bedste i spillet på nationalt instrument - gayageum. Hun elsker klassisk musik og moderne platform anser sut. Såsom falske og ubrugelige Gyu Won og Lee sagde bilspor. Hun forstår ikke, hvad alle så glade for Mennesket, og udtrykkeligt erklærer med ham om det. Unge mennesker gør en indsats, vil taberen være slave af vinderen. Hvor vil dette føre?

"High School: Det er tid til at elske"

Liste over koreansk dramaer om skole fortsætter mystiske historie. Vidste du, at engle også ser drama? Det er, hvad der gjorde den navnløse pige-engel i sin fritid. Hun studerede mennesker og forsøgte at føle nye følelser.

I nærheden af i skolen Shin Do-hyun, den smukkeste dreng i skolen. Bag ham køre alle de piger, men den fyr er stadig koldt til dem, der elsker kun på grund af udseendet. Sommetider Shin Do-hyun synes arrogant og uhøflige, men det er faktisk en alvorlig fyr, der bekymrer sig om sin familie.

En elev rejst tag og opfylder nødstedte odnoklasnitsy. Han beslutter, at hun ønsker at dræbe sig selv, og forsøger at redde hende. Unge mennesker sammen falder fra taget ... bare en engel. Shin Hyun er forblevet i live, og en engel er på et hospital i den menneskelige form.

"Orange Marmalade"

Liste over de bedste koreanske dramaer fortsætter med at "appelsinmarmelade". Moderne vampyrer er ganske godt afgjort - de får en blodpose og en særlig serum til at beskytte mod solen. For at leve blandt mennesker, der er bare ikke afsløre sin essens, fordi fårene aldrig vil elske ulve. Selvfølgelig er der begrænsninger. Hvis en vampyr glip af et måltid eller glemmer at tage serum, det bare dør.

I denne fantastiske verden lever Chon Jae Min, en populær fyr, der hele sin sjæl hader blodsugere og ønsker dem døde. Han selv forlod hjemmet og opgav sin mor, da han fandt ud af, at hun forelskede sig i en vampyr. Den fyr forelsker sig i Ma Ri Pak, men så længe han ikke ved, at hun er en vampyr, havde allerede haft mere end én skole.

"Hold kæft og spille"

Koreanske dramaer, en liste, som du har set, er tv-serien suppleret med "Hold kæft og spille", historien om et rockband bestående af gymnasieelever. Institution, hvor seks unge musikere lære, blev lukket, og de måtte overføre til en elite skole. I denne skole, fyrene har konkurrenter, fordi der allerede har deres egen rockband. Kæmp lederne af gruppen har ikke kun for et sted på den musikalske Olympus, men også for hjertet af en smuk pige. Denne historie handler om kærlighed og rivalisering, venskab og forræderi.

"Dream High"

Liste over de bedste koreanske dramaer fortsatte male "Dream High". De fleste teenagere drømmer om meget simple ting - bestå eksamener, få et godt job, starte en familie. Men den begavede pige Mi Ko Han ønsker noget mere - til at blive en stjerne i første størrelsesorden. Hun tog ved lære af en operasanger og håber at i sidste ende selv blive verdens berømthed. Banal popmusik ikke interesserer hende.

Men katastrofen ramte - far til Ko Hye Mi skyldte en stor sum penge og flygtede. Långiver beslutter, at hans far afbetale gæld datter. Men hvor en ung pige til at tage de penge, trods alt, at hun har - denne sangtalent. Under pres Hye Mi har at gå til High School of Art, hvor lære at fremtidige popstjerner. Det er blandt de mennesker, drømme, der anser tåbeligt og foragtet. Vil oprørske arrogante kvinde at tæmme dit temperament? om hun vil være i stand til at gå denne vej, og finde dig selv?

"Til den smukke You"

Vi fortsætter med at huske den bedste koreanske drama om skole. Listen vil ikke være komplet uden en omtale af serien "til de smukke You". Goo Jae Hee var deprimeret, da hun så forestillingen Kang Dae-jung ved en sportsbegivenhed i højdespring. Ung mand inspirerede hende, og hun blev hans hengivne fan. Jae Hee mente, at en atlet også kan inspirere andre. Men den fyr er såret, jeg mistet troen på sig selv og trak sig tilbage fra sporten. Goo Jae Hee besluttet at støtte idolet.

Hun flyttede fra USA til Sydkorea og blev optaget på skolen, hvor han studerede Dae-jung. Der er kun én ting ... Idol studere i kostskole for drenge. At være sammen med ham for at foregive at være heltinden i den mest fyr. Hun gør en genvej, bandager bryster, bærer herretøj og ikke kun kommer i samme klasse, men også er en nabo Dae-jung i rummet.

Goo Jae Hee omgivet af fyre, og de er interesseret i et mystisk nybegynder, der kæmper for at blive venner med Dae-jung. Vil pigen til at holde sin hemmelighed og hjælpe idol igen at tro på sig selv?

"Monstar"

Liste over koreanske dramaer om skolen fortsætter med at "Monstar". Musik kan forene forskellige mennesker, hvilket gør deres hjerter slå til den samme rytme. Under taget af en skole bragte unge sammen mennesker, for hvem kreativitet - alt liv. De organiserede en lille orkester spiller klassisk musik. Alle ønsker at gå til en prestigefyldt musikskole eller universitet, og i dagevis for at finpudse en færdighed spil på din favorit musikinstrument.

Chan Yung salt, forsanger i den berømte band, kom ind i en grim skandale. For at genvinde omdømme og respekt for de fans, han beslutter sig for at gå i skole for at færdiggøre deres studier og vise deres bedste side. Som barn, hans mor smed den fyr hærdede synes narcissistisk og selvoptaget, og alle de følelser udtrykt gennem musik.

Min Se og elsket musik takket være sin far. Hun ønskede at behage andre med sin stemme. Selv efter hun mistede denne vigtige menneskelige og forblev alene, fortsætter hun til at udtrykke sine følelser ved hjælp af sange. FE og drømmer ikke om popularitet og er ikke i stand til at kommunikere med mennesker. Alle hans følelsesmæssige udbrud hun stoler musik.

"Rooftop Prince"

Liste over de bedste koreanske dramaer kan ikke undvære en beskrivelse af serien "Rooftop Prince." Alle er på udkig efter en soulmate. Det sker ofte, at de er adskilt af store afstande. Men hvad nu hvis de elskende delte sig tid?

For mange år siden, prins Lee Gak af Joseon lærte, at hans kommende kone blev fundet død. Chasing morder prins og hans følge tre blev overfaldet og mystisk flyttet i tid med så meget som tre hundrede år. Hvad vil soldaterne i moderne Seoul?

Magisk væver fortiden med fremtiden. I Seoul er der den meget prins dobbelt - arving til en stor virksomhed, en pige som to dråber vand svarende til prinsessen, samt Park Ha, prinsesse søster tvilling. Da begivenhederne i fortiden forbundet med intriger i dag? hvorvidt Prince vil være i stand til at finde ud af, hvad der skete med hans brud, og som virkelig er den sande elsker.

"The Secret Garden"

Liste over koreanske dramaer med en russisk stemmeskuespil stadig "Secret Garden". Kim Dzhu Won - succesrig forretningsmand og en velhavende arving. Han blev brugt til at få, hvad han ønsker. Det var ikke før, så længe mennesket ikke har opfyldt Kil Ra Im. Denne pige, stuntman og atlet, ikke har taget hensyn Joo Won alvorligt. Hun var vant til i livet at stole på sig selv og ikke har tillid til en rig bejler, overvejer det bare et modefænomen og frieri spil.

Men skæbnen bliver hele tiden stillet af unge mennesker sammen. Måske ikke forgæves? Måske disse forskellige mennesker har noget til fælles? Alligevel heltene er nødt til at komme til at kende hinanden bedre, fordi de en dag magisk skiftede organer. Hvad du skal gøre, at alt vendte tilbage til deres pladser?

"Doktor Stranger"

Liste over koreanske dramaer fortsætter den populære serie "Doctor Stranger". Pak Hun var altid meget venlige og sympatisk person. På trods af en vanskelig barndom, holdt han optimisme. Mor forlod familien og flyttede til Amerika for at gifte sig med en anden. Fader - en af de bedste hjertekirurger møller. Han blev inviteret til at arbejde i Nordkorea for at behandle landets leder. Men efter en vellykket behandling af en mand med sin søn, ikke blot sendt tilbage til deres hjemland, men ønskede at dræbe. De overlevede, men mistede muligheden for at forlade landet.

År senere, Pak Hung også blevet en hjertekirurg og mødte sin sande kærlighed - Song Jae Hee. Syv kvinder blev anholdt, sigtet for forræderi og fængslet. Et par år senere tortureret konklusion Son Jae Hee får til Pak Hun på operationsbordet. Kirurgen skal samtidig gemme favorit og dræbe sin far. Efter at den fyr kører til Sydkorea, men tage med Jae Hee søn han ikke forlade. Nyt job helten møder en pige, som to dråber vand svarende til den elskede.

"Du er smuk!"

Liste over kærlighed koreanske dramaer perfekt supplement "Du er smuk!". Ko Mi os fra barndommen ønskede at være en stjerne, og hans drøm gik i opfyldelse. På grund af den engleblid stemme og udseende, blev han inviteret til den super populære gruppe. Inden den bringes til bandets medlemmer, den fyr beslutter at gøre lidt plastikkirurgi. Interventionen var mislykket, og musikeren får brug for mindst en måned til afvænning. Men kontakten han skulle begynde straks og en operation ingen skal vide. Hvor godt, at Ko Mi Nam har en tvilling! Men der er et problem - det er ikke min bror, og søster.

Ko Mi Nyo boede i klostret siden barndommen, drømme om at blive en nonne og blive der for livet. Om et andet liv, hun aldrig tænkt, talte kun med nonnerne og kender lidt om livet uden for klosteret. Men elskede bror til at hjælpe, og hun accepterer at foregive at være dem i en måned. Hun vil ikke kun bære mænds tøj og deltage i prøverne i stedet for sin bror, men også til at leve under samme tag med andre fyre - medlemmer af gruppen, skjule sin hemmelighed.

"Jeg vil høre din stemme"

Liste over koreanske dramaer fortsatte, "Jeg vil høre din stemme." Park Soo Ha har en forbløffende evne - til at læse andre folks tanker. Alle han møder - som en åben bog. Guy ved præcis, hvad andre mennesker tænker, bare se på dem. På trods af at Pak Su Ha så en masse løgne og hykleri, har han ikke blive bitter og forblev en venlig og ærlig mand.

Når Pak Su Ha var en lille dreng, med ham der var en frygtelig tragedie. På øjnene af et barn dræbt sin far, og derefter næsten berøvet sit liv. Park Soo Ha endda høre tanker morderen. Men retten troede ikke på ord et lille barn. Killer næsten undsluppet straf, når der var et vidne, en pige, der så det hele fra begyndelsen. For drenge blev det en frelser og en personlig helt. Park Soo Ha lovet at takke hende, og han får brug for hjælp, da hans far morder vil blive frigivet og vil ønske at hævne pigen.

"Moon Værdsættelse the Sun"

Kærlighed koreanske drama om kærlighed? Listen fortsætter, "Måne Værdsættelse the Sun". Gør Hvon - den unge prins, og mange indflydelsesrige familie ønsker at se deres døtre som hans kone. Men han er forlovet med sin første kærlighed - en pige fra en velhavende familie Yong W. Prince svor at beskytte sine udvalgte fra alle fjender, men det mislykkedes. På pigen blev myrdet. hvorvidt prinsen kunne finde ud af, hvem ville det fremtidige prinsessens død?

Gør Hvon op med tanker om bare hævn, men han ved ikke, at hans kæreste blev skånet. Child helbredt lokal heks. Yon er vokset op med nogen erindring om sin fortid, og er blevet en landsby shaman. Skæbnen igen skubbet kærester, men de kan ikke kende hinanden. hvorvidt karakterer vil være i stand til at forstå, hvordan nogen varme følelser for hinanden? Er ægte kærlighed vil overvinde alle hindringer, og palads intriger ødelægge det?

"Rain of Love"

Liste over koreanske dramaer med stemmeskuespil tilføjer, "Rain of Love". Om der er kærlighed ved første blik? Eller, i denne forstand er der en vis form for magi? Den unge kunstner så i vinduet en smuk pige. Han skrev hemmeligt hendes portræt, men jeg indså, at dette ikke er nok. Skæbnen ville genforene dem, arrangere alle de nye afslappet møde. Og hver gang regnen kom. Med hver støder deres kærlighed blev stærkere. Men nogle gange omstændigheder ligger uden sanserne. Pigen måtte gå og forlade hendes elsker.

År senere, begge var familie, børn. Men ung kærlighed ikke forblive glemt. Kunstneren blev født en søn, hans ekskæreste - en datter. Børn voksede op og mødte. Jeg ville elske en ung heldig? Hvad sker der med deres forældre?

"Den første cafe 'Prince'"

"Den første cafe" Prince "fortsætter listen over koreanske dorami. Hvad skal det første møde være? Så de hinanden og blev forelsket ved første øjekast? Og i denne historie var alt helt anderledes. Spoiled Khan Kehl kolliderede på gaden med Eun Chan og tog hende til en gade tyv. Og efter alt dette spurgte jeg pigen, jeg tog som en sød fyr, for at spille homoseksuel sammen! Således håbede Khan Khel at slippe af med bruderne, som han ledte efter sin familie. Kun bedrag blev åbenbaret, og bedrageren blev berøvet alle pengene. Han fik kun en urentabel cafe.

For at genoplive cafeen beslutter Han Kael at ansætte som tjener søde gutter. Og igen møder han Eun-chan, som kom ved annoncen. Nu bliver pigen nødt til at foregive at være en fyr igen.

"Mand fra stjernen"

Listen over koreanske doram slutter med "mand fra stjernen". For længe siden kom Ming Jun på vores planet - en usædvanlig turist, en gæst fra en fjern stjerne, som har supermagter. Uventet måtte han blive på vores planet i 400 år. En højt udviklet alien var ret kedelig blandt folk, men med starten på æra med højteknologi fik han en chance for at vende hjem.

Kun udlændingen mødte Chon Søn, og pigen tvunget til at ændre sin holdning til jordboerne. Er kærlighed mulig mellem en person og en fremmed? Hvad sker der siden, fordi Ming Jun skal komme tilbage til sin planet i løbet af få måneder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.