LovStat og lov

Inkasso i retten: ekspertrådgivning, meningsdannere debitorer

Det er svært at finde en virksomhed eller organisation, som ingen burde. Desværre, forretningspartnere og kunder nogle gange ikke opfører sig meget anstændigt og ikke opfylder gennemført forpligtelser. Da bankerne generelt en anden historie: de debitorer og så altid haft, og efter krisen i 2008 , de har optrådt i stort tal.

I første omgang har de finansielle institutioner forsøgt at løse problemet med manglende betaling på egen hånd (via telefonsamtaler, breve), derefter, at indse, at denne aktivitet er ineffektiv, det begyndte at tiltrække de inkassobureauer. I sidste ende, den eneste vej ud er i mange tilfælde inkasso i retten.

For banken, denne ordning af gældsafvikling, men ikke den mest enkle, men i det mindste til rådighed. Efter alt, i enhver finansiel institution har en stab af dygtige advokater, der ikke alene kan gøre en påstand, men også for at forsvare det i retten. Hvis långiver er en lille organisation eller endda en privatperson, for ham denne mulighed kan synes for kompliceret. Hjælpe med at løse de økonomiske problemer i en sådan tjeneste kan være inkasso (Collection Agency), som nu er en hel del på markedet. Medarbejdere i sådanne virksomheder arbejder i alle faser, fra telefonopkald, breve og hjemmebesøg (på kontoret) til misligholder, og slutter med akkompagnement i retten.

I nogle tilfælde, hvor kreditor ikke har tid til at "knock out" gælden, kan kredit sælges i de samme reservoirer, der har dog et mindre beløb, men med det samme. Og allerede vil de derefter indsamle gæld på egen hånd, for at genoprette deres egen og tjene.

Hvis långiver er en bank, har inkasso i retten ikke opstår umiddelbart. Prøv først at løse problemet fredeligt, finde ud af årsagen til forsinkelser i betalingen, og forsøger at have en psykologisk effekt. Dette skyldes det faktum, at inkasso krav - beskæftigelse temmelig lang og ret dyrt (har at betale for de sagsomkostninger, arbejdet advokaten, og måske endda en form for undersøgelse, hvis retten udpeger). I sidste ende, fordi du kan få, samt afvisning, det sker også.

Men selv at have på hånden en retsafgørelse i deres favør, kan långiveren ikke altid afhente pengene. I en situation, hvor inkasso udføres i retten, et positivt resultat afhænger også af arbejde af statens kunstnere. Det er denne service vil give eftersøgning og opgørelse af ejendommen, skyldes som det vil være muligt at opfylde alle kreditorernes tilgodehavender. Da skyldneren er undertiden simpelthen ikke noget at tage, så det viser sig, at beslutningen om en sanktion er, og der er ingen mening i det.

På den anden side, sandheden er ikke altid på den side af långiveren. I nogle situationer, skyldneren ikke kun uskyldige, men den forurettede. Bare en privat person til at argumentere med en stor organisation system er meget vanskelig, og selv i retten for at forsvare deres sag kan ikke gøre alle tilfredse. Nogle ved ikke engang prøve, vel vidende, at chancerne for at vinde er slanke, og fortsætte med at betale det uforståelige mængde højere renter og ekstra omkostninger tilknyttet banken.

Men låntager, hvis banken ulovligt kræver ham yderligere beløb har ret til at anfægte det, selv efter den fulde tilbagebetaling af deres lån. Hvis han nægter at refundere overbetaling, det inkasso i retten er fortsat den eneste vej ud. Selvfølgelig er dette bedst gøres ikke isoleret, men at ty til retshjælp. Og det er ønskeligt at inkludere betaling for deres ydelser i mængden af kravet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.