HjemlighedHjem sikkerhed

Skridsikre dækning: typer og anvendelse. Sådan laver du en skridsikker belægning til rampen, veranda eller badeværelse

Vinter - den mest traumatiske tid af året. Derfor skid belægning er obligatorisk element, hvor benene vedhæftning med ikke særlig god overflade. Naturligvis dagens marked tilbyder en bred vifte af sådanne materialer, så det er nødvendigt at forstå, hvordan man korrekt vælge dem.

Hvad er dækningen?

Overvej, hvad der er skridsikker belægning. Først og fremmest, er det specielle materialer, som har en ujævn overflade. Hvorved de kan anvendes sikkert gå, selvom gaden er iskolde eller våde fliser i rummet.

Det skal bemærkes, at disse materialer kan være slibende eller ej. Valg afhænger af typen, hvor belægningen slip, der skal bruges. Købt disse produkter i almindelige butikker bygning, så der er ingen mangel på materialer.

fordele overtræk

Nu overveje hvilke fordele har indsendt artikler. Således blandt de fordele kan identificeres som følger:

1. Brugervenlighed.

2. Høj effekt.

3. De fleste af forekomsten og rimelig pris.

4. Nem installation.

5. En lang række.

6. slidstyrke.

7. Sikkerheden af de anvendte materialer.

8. Muligheden for at anvende næsten alle overflader.

Den største fordel er, at den skridsikre belægning for at hjælpe dig med at beskytte dig mod faldulykker og alvorlig skade.

Hvor bruges Dækning?

Materialet præsenteres her kan anvendes overalt, både i bygningen og på gaden. For eksempel kan skridsikker gulvbelægning bruges i badeværelset eller gangen, hvis du gør der også glatte fliser. Visse materialer, der skal limes til bunden af badet, for ikke at falde ind i den.

Dette materiale er obligatorisk for udstyr ramper og trapper. På grund af hans handicap eller klapvogn kan roligt kalde en vis højde. Ofte er skridsikker gummi belægning til trinnene på gaden eller på offentlige steder, der anvendes til opførelse af fliser eller marmor.

I princippet kan disse materialer fastgøres hvor som helst der er en øget risiko for kvæstelse ved at falde.

række forskellige produkter

overveje nu, hvilke typer af belægninger findes:

1. Ikke-slibende. De er kendetegnet ved høj modstandsdygtighed over for slid og god slip. Oftest er de monteret i bade, pool eller sauna, som er der, hvor luftfugtigheden er højere end normalt.

2. Den elastiske-slip belægning på en veranda. Det kan eller kan ikke have klæbende basis. Oftest placeres på gulvet i industribygninger.

3. Anti-slip bånd, som er udstyret med fotoluminescerende elementer. De kan give sikkerhed i områder, hvor dækningen er manglende eller stærkt begrænset. Sådanne bånd er nemt og hurtigt monteres på basen er små og fastgjort på overfladen i lang tid.

4. Den slibende belægning. Det er bedst at bruge disse bånd på kontoret og industribygninger, samt i bygninger, hvor et stort antal mennesker ophobes dagligt. Materialet har høj styrke og effektivitet.

5. Aluminium hjørner og strimler. Generelt er sådanne materialer, der anvendes til trinnene udstyret.

6. Anti-udskridning system.

7. Væske-slip belægning på en veranda.

Hvordan sikrer trappen?

Trapper - er opførelsen af høj risiko, som er meget let at glide og falde. For at undgå sådanne problemer, skal du vælge den skridsikker belægning på scenen. De kan være anderledes. Oftest anvendes til dette formål hjørner af aluminium eller metalstrimler, kombineret med gummi. De er boltet til trappen med skruer.

Undertiden en stige fastgjort specielle puder på klæbende basis. Anti-udskridning belægning på scenen, kan være et helt system for at sikre sikkerheden. Jeg må sige, at foret kan have forskellige størrelser. For eksempel er båndet fastgjort til hele scenen eller ved dens kant.

Til stigen ikke var glat, er det muligt at anvende ikke kun gummi eller PVC-materialer, men også tæpper. Tak til dem, vil du ikke kun nå den nødvendige grad af sikkerhed, men også dekoriruete trin.

Sådan udstyre en rampe?

Til dato, skal rampen være til stede i enhver offentlig bygning eller butik, så folk med handicap kan opfylde alle deres behov. Men hvis i sommeren kalder det mere enkelt, er det næsten umuligt at gøre om vinteren, da stigningen bliver meget glat. I et sådant tilfælde er det nødvendigt at anvende belægningen slip til rampen.

De fleste bruger smalle strimler af aluminium, PVC, der giver god adhæsion til kørestolens hjul. Disse materialer kan være baseret på et klæbemiddel eller skruet med skruer. Det undertiden anvendes en kombineret fremgangsmåde til fastgørelse bånd, der giver høj styrke af overtrækket.

I nogle tilfælde rampen færdig med en rullet gummi gulvbelægning. Det er nødvendigt at være opmærksom på kvaliteten af materialet. Det kan udføre sine opgaver i både sommer og vinter. Fordelen ved dette materiale er, at det gør næsten ikke danner is. Køb sådan dækning er meget simpelt, det er ikke knaphed.

Anti-slip materiale til rampen - en garanti for sikkerhed.

Hvordan man vælger et lignende produkt til et bad?

I badeværelset har du også mulighed for at falde og komme til skade. Og på gulvet og i badet. Derfor er skridsikker belægning her er meget passende. Så på gulvet, kan du bruge specielle puder, der ikke glider. Desuden skal de have en blød og varm overflade, så de kan betrædes barfodet. Sådanne produkter dekorere yderligere værelset.

Anti-slip bad gør badning procedure er ikke kun behageligt, men også sikker. Hvis du vil købe et sådant materiale kan du i enhver butik. Bemærk, at det ofte vil være under indflydelse af varmt vand skal derfor være modstandsdygtigt for høje temperaturer, høj fugtighed, samt at bære. I dette tilfælde er det ønskeligt at købe en høj kvalitet materiale, der vil være godt fastgjort til overfladen. Foretrækker kun kendte producenter, som har et godt omdømme.

Sådan vedhæfte skridsikker belægning på overfladen af badet?

Denne proces er tidskrævende og ansvarlig. For at begynde at omhyggeligt forberede overfladen til at arbejde. For at gøre dette, så prøv at helt rengøre badet af rust, sæbe skilsmisser og saltaflejringer. Hvis du vasker det ved hjælp af specielle midler, efter overfladebehandlinger skal skylles grundigt med varmt vand, så det er godt rengjort.

Yderligere, ikke-slip bad skal markere og skæres i overensstemmelse med de ønskede dimensioner. Adfærd mærkning procedure skal være meget forsigtig. Desuden bør måtten skæres cirkel i selve badet, så du har indsat det præcis langs konturen.

Den næste fase vil være monteringsfladen. Først skal du holde fast i midten af materialet, så at det ikke ville rokke. Yderligere er det nødvendigt at holde kanterne pænt mat gradvist at fjerne den beskyttende film. Vær forsigtig som muligt i vasken. Under limning fast glat det materiale, således at det er godt fast på overfladen af badet.

Alle handlinger skal udføres langsomt og forsigtigt. Og en anden ting: Fjern ikke beskyttelsesfilmen på én gang, i hvilket tilfælde puden vil vedhæfte skævt. Du må heller ikke røre hænderne på det klæbende lag, fordi produktet hurtigt kan holde. Det er alle de råd. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.