SundhedSund kost

Tørrede figner. Nyttige egenskaber og helbredelse for alderdommen

Tree figentræ (fig) henviser til en familie af morbær og kan vokse til en højde på 10-12 meter. Dette er en af de ældste kendte frugttræer, omtale hvoraf der er i Bibelen og Koranen. Formentlig dens dyrkning begyndte i det gamle Arabien, hvorfra den bredte sig til Syrien, Fønikien og Ægypten, og derefter, i IX århundrede f.Kr., til Grækenland. I den gamle verden figner optrådte kun i midten af det XIV århundrede.

Hævder, at hvis den tid til at samle frugterne af et godt modnet og kvaliteten af deres tørre, er det bedre ikke at have en frisk og figner tørrede. Nyttige egenskaber det fra tørring forøget, selvom mængden af sukker også stiger. Men det er en gruppe af sukkerstoffer, som er godt absorberes i kroppen og bringe kun fordele for mennesker (med undtagelse af diabetikere).

Avicenna rådede de ældre til at spise figner. Den indeholder så meget fedt, der er på første plads blandt de tørrede frugter, så dets anvendelse er meget gavnlig virkning på mave-tarmkanalen. Særlig værdifuld gør sit høje indhold af pektin, samt kalium, calcium, vitamin B, jern og magnesium.

Den styrker og aktiverer blodplasma, rutin indeholdt i den styrker væggene i små blodkar og kapillærer. Hjerte-kar-sygdom vil trække sig tilbage, i det mindste, mindske risikoen for sygdom. Meget godt restaureret bindevæv, så det viser meget ældre.

Også for væv reparation efter operation på leddene nyttige tørrede figner. Nyttige egenskaber vil vokse, hvis du spiser på daglig basis af 10 stykker frugt. I fig omfatter sammensætning fedtsyrer og phytosterol, kolesterolsænkende. Kalorie frugt - 140 kcal pr 100 gram.

Gravide figner er også nyttige. Det har længe været bevist. Hvilke andre fordele ved tørrede figner? Det hjælper med astma, er det nyttigt som et middel til udtynding blodet, forhindrer dannelsen af blodpropper. Frugter fig virker som diaphoretic og vanddrivende egnede i hjertesygdom og bronkial astma. På steder, hvor den vokser et figentræ længe har været kendt afkog af figner med mælk som et middel mod hoste og ondt i halsen, sygdomme i stemmebåndene.

Det eneste kontraindikation - det er sukkersyge, som tørrede figner en masse sukker. Figurerne - det perfekte middel mod forstoppelse. Spise hver dag Tørrede figner. Nyttige egenskaber er ikke vente længe på sig, hvis satsen for spist frugt vil være 7-9 stykker om dagen. Må ikke gøre det, hvis at være en forretningsrejse eller et vigtigt møde.

Frugt spises sammen med en anden sød fad eller umiddelbart efter et tungt måltid, kan forårsage flatulens. Blandt andre nyttige egenskaber, indeholder figner catechiner og epicatechiner (kraftige antioxidanter) som forhindrer udviklingen af tumorer og standse degeneration af celler.

Så fandt vi nyttigt end tørrede figner, skal du beslutte, hvordan du vælger det, for at fortælle, hvor høj kvalitet tørret frugt, og hvor forkælet. I vores land falder produktet, hovedsagelig fra Tyrkiet, og frugten er ikke moden rive dem til dospevali vejen. Moden frugt, der ikke gemmes på grund af øget ømhed fosteret.

Lys gul eller lys brun farve indikerer god kvalitet. Formen bør let fladtrykt, så det gør tørringsprocessen. Hvis du ser en lidt hvidlig belægning på frugt, tror ikke, at dette er et tegn på forringelse. Denne glucose plak. Hvis frugterne af surt, salt, selv de er beskadiget, deres holdbarhed er udløbet.

Hvad er lavet af figner

Der er forskellige måder at bruge de tørrede figner. Nyttige egenskaber frugtsalat ville være endnu bedre, hvis det tilføjer figner, suge det i varmt vand. Du kan lave frugtdrikke, pie fyld (svesker, rosiner, tørrede abrikoser), føjes til saucer til kød og fjerkræ. Kornet omfatter frugter tørrede figner. Det er nyttigt at hver morgen for at spise en skefuld honning og tørrede figner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.