SundhedSund kost

For at besvare spørgsmålet om, hvad der er indeholdt vitaminer

Det er velkendt, at B-vitaminer er involveret i mange cellulære processer, der forekommer i kroppen. De for eksempel regulere stofskiftet, desuden ansvarlig for kemiske reaktioner forårsaget af dem. Derfor er det meget vigtigt for dem i tilstrækkeligt antal til at medtage i den daglige kost.

Et nærmere kig på det, hvad indeholder vitaminer og hvad de bringer gavn for vores sundhed.

Fødevarer, der indeholder vitamin B1

Overveje vitamin B1 eller thiamin, som ikke er mindre vigtig for kroppen end vitamin C. Det er kendt, at når der er forskellige abnormiteter mangler nervesystem. For eksempel er der irritabilitet, sløvhed, kan du opleve smerter i benene. I mangel af et barns vækst kan endda blive til den nødvendige mængde thiamin i barnets krop. Det er derfor, det er så vigtigt at vide, hvad indeholder C-vitamin Så thiamin i stort tal er i grønne grøntsager, nødder, bælgfrugter og bær.

indeholder også vitaminer findes i kød, især svinekød. Thiamin kan stadig findes i fødevarer som bønner, kartofler, asparges og leveren.

Produkter, B2 og B5, vitamin-rige

Svar på spørgsmålet om, hvad der er indeholdt vitaminer, kan det betragtes ikke mindre vigtig for kroppen riboflavin eller B2. Det konstateres, at når det forværres vision mangel opstår sygdom i nervesystemet, også observeret gastritis, kronisk kolik og forskellige hudsygdomme. B2 har en særlig indflydelse på huden, så hvis du ofte bliver syg med herpes, bylder, eller byg, et presserende behov for at tilføje riboflavin i den daglige mad. Det tager ikke meget, fordi vitamin B2 i store mængder, der er indeholdt i sådanne almindelige fødevarer som æg, korn, mælk, fisk. Hvis vi taler om niacin eller B3-vitamin, også kaldet "nikotinsyre", det findes i kylling, korn, samt grønne grøntsager og bønner. Desuden har han i indmad, nødder og brød. Mangel på niacin fører til søvnforstyrrelser, irritabilitet og andre abnormaliteter i nervesystemet. skal betales Omhyggelig opmærksomhed på vitamin B5, som også kendt som "pantothensyre". Den deltager i stofskiftet øvrigt regenerere væv og hjælper med at forhindre infektioner i slimhinderne. Så hvis du langsomt at helbrede nedskæringer eller sår, så med stor sandsynlighed kan vi sige, at kroppen mangler vitamin overvejes. Heldigvis pantothensyre er til stede i mange fødevarer af animalsk og vegetabilsk oprindelse. I vid udstrækning det findes i gær, lever, brød, samt mejeriprodukter og biprodukter.

yderligere vitaminer

Så vi regnet ud, hvad indeholder vitaminer - de kan findes i almindelige fødevarer. Men der er tidspunkter, hvor manglen på dem fører til farlige konsekvenser, især under graviditet. Det er kendt, at denne stofgruppe langsomt nedbrudt, hvis det tages i tabletform. I denne situation, lægen ordinerer injektioner vitamin, der indgives ved intramuskulær injektion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.