HjemlighedVærktøj og udstyr

Formularen til fremstilling af havegangen - gave husmænd

Flot have i en sæson: forår, sommer og endda efterår. Enhver websted vil se mere velplejet og smuk, hvis dens stier foret med smukt dekoreret. På dem en fornøjelse at gå og nyde skønheden i de frodige blomsterbede og blomstrende træer. Hvis der er en form for at gøre en havegang, kan du oprette til landskab design element, der supplerer blomsterbed selv. Køb billet kan være på dedikerede hjemmesider. Dette værktøj dimensioner 60 x 60 cm. Det har form af flere indbyrdes forbundne celler, en højde på 6 cm. De kan virke som en uregelmæssig polygon, blomsterne, er der en række muligheder. Det gjorde denne besynderlige objekt lavet af plastik.

indledende arbejde

Før vi har brug for en form for at gøre en havegang, er det nødvendigt at forberede sitet. Det skal være præ-tidsplan for at planlægge en have plot. Fjern derefter græs og jord (dens øvre lag), rene rum komprimeret jord. Så det er fladt, anbefales det at fylde med sand. Efter dette du skal være godt vandes med vand spor. Alle disse præparater bør minimere jordskred.

For ikke at lide en form for "havegangen", instruktionen fortæller sekvens af handlinger. For eksempel, anbefales det inden den starter behandlingen arbejdsemnet særlige smørende sammensætning. Desuden er det nødvendigt at sætte det ganske lidt. Arbejdet er meget let med ham. Dette sker for at sikre, at der efter hærdning af betonen kan være meget let fjernes formular. Desuden er smøremidlet gradvist nedbrydes i løbet af dagen.

Vejledning i ansøgningsskemaet

Kom godt i gang. Værktøjet bør sættes på den forberedte jord og en lille bule i den. For at rette spor, forberedt beton. Løsningen består af cement og sand (i et forhold på to til en), samt et plastificeringsmiddel og en maling. Reducer og lette dit arbejde cementblander.

Godt valgte form til fremstilling af havegange vil bidrage til at skabe et indtryk brolagt med natursten. Hvis opløsningen er klar til at tilføje farvestoffer, vil sporet efterfølgende spottet. Blødgører til fundamentet vil give styrke byggeri. Opløsningen må ikke være i stand til væske. Når alt er klar, er det nødvendigt at udfylde det konkrete celle. Dette skal gøres meget omhyggeligt og gradvist. Vær særlig opmærksom på hjørnerne af fyldet. Derefter kan det overskydende fjernes ved hjælp af skinnen. Den løsning, hvis den er blevet tilføjet en blødgører, greb i 15-20 minutter. Formen kan fjernes ved forsigtigt at trække i hjørnerne. Inden tre dage sporet er klar til brug.

anmeldelser gartnere

Vi truckere er normalt meget form for "havegangen" opfylder kun positive anmeldelser. De anbefaler denne fantastisk værktøj, som gør det muligt at udstyre stier i landet, med held supplere landskabet design. Og alt det arbejde kan tage flere timer, og på samme tid, det er meget muligt at klare på egen hånd, uden at tiltrække specialister. Formularen til fremstilling af havegangen giver dig mulighed for at skabe den nødvendige antal fliser. De er smukke, pålidelige, holdbare.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.