Kunst og underholdningFilm

Film om forældreløse børn - ser, tror. Vi føler medfølelse

Problemet med orphanhood, børnehjem steg i biografen næsten siden dens begyndelse. Mange sete film om forældreløse børn. Ældre mennesker kender filmen "Republic Shkid", filmet i 1966. I det fremhæver problemerne med hjemløshed siden revolutionen. Trust hjulpet, respekt for børn ved lærerne børnene til at ændre sig, for at glemme deres vaner og re-svigagtig.

"Generalerne sand pits"

I 1971 har amerikanske filmskabere lavet en film "Generalerne sandgravning". Så folk kalder gadebørn. Efter alt, hjemløse unge var ikke hjemløs. Deres hjem blev de sandgrave. Mange frygtede hjemløse børn. Efter alt, de havde til at overleve en eller anden måde, så de blev tvunget til at kæmpe på nogen måde for et stykke brød. Men på samme tid fyrene har ikke glemt, hvordan man elsker. Deres hjerter er ikke hærdes ved livets modgang. De giver læ Dora og hendes bror, som kørte til deres pårørende udenfor. Frygtløs og sympatisk ung pige hurtigt sluttede sig til holdet, der erstatter børn mor og søster.

Sådanne film om forældreløse børn forårsager sympati og medfølelse. Dette bidrager til den vidunderlige musik. Tragisk, at halvdelen af de børn, der medvirkede i filmen, døde et år senere. Efter alt, de var virkelige forældreløse og ikke skuespillere. Det var svært at overleve i virkeligheden.

"Børnehjem værtinde"

Sovjetiske film om forældreløse børn er mere optimistiske, men stadig forårsage medfølelse for unge borgere. Den vigtigste rolle for filmen "børnehjem Mistress" (1983) spillede den berømte Natalia Gundareva. Kun få af tilhørerne på den tid kunne tro, at de fleste skuespillere havde ingen børn. Fordi det så er højrøstet spillet en kærlig mor, "En dag, 20 år senere." I "Mistress af børnehjemmet," skuespillerinden blev mor for snesevis af børn, der var i forvaring af pårørende og hendes - direktør.

I filmen vedtaget hovedpersonen en dreng, men han ved ikke, hvad en ikke-indfødt. I slutningen af filmen Alexander I. (N. Gudareva) tager endnu et barn.

"Drenge" og andre film på dette tema

I samme 1983 om landets skærme ud filmen "Boys". I midten - en lærer Pasha (Valery Priemykhov) og 13-årige Andrei Zykov.

Pavel Vasilevich Antonov, eller Pasha, som det kaldes børn, der arbejder som leder af sommeren sport og arbejdslejre. Han var ikke bange for at samle på ét sted vanskelige teenagere.

Filmen fortæller om, hvor mange vanskeligheder måtte overvindes for børn, indtil de forstod , hvordan man lever. Endnu ikke lært at adskille godt fra ondt. Antonov var i stand til at blive unge ikke kun en mentor, men også en sand ven. Efter alt, drengene i denne alder virkelig har brug for en tæt far, som dog undertiden strenge, men kærlig og retfærdig lærer.

Hver aften det giver unge sætte sig ned og tænke hvad godt har de gjort for dagen. Ved hans eksempel, de korrekte metoder til at påvirke læreren var i stand til at rehabilitere urolige teenagere.

Liste over film om forældreløse børn, kan du fortsætte den følgende liste over film kreditter:

  1. "Evdokia" (USSR).
  2. "Uden familie" (Japan).
  3. "I du stoler I" (Rusland, Hviderusland).
  4. "Den italienske" (russisk ").
  5. "Fly Away Home" (USA).
  6. "Hovedbanegården" (Brasilien, Frankrig ").

Russisk film om forældreløse børn:. "Vanya", "hans børn", "koge", "bastards" I sidstnævnte fortæller om heltemod af unge fra børnehjem, der er uddannet til at kæmpe mod de tyske angribere.

Forældreløse med levende forældre

En dokumentarfilm om forældreløse "Sirota: for meget arbejde" fortæller historien om børn, der bor på et børnehjem. De fleste har forældre, men sønner og døtre ikke har brug for dem. I filmen, sagde, at selv efter krigen ikke var så forældreløse, som der er nu, er en trist statistik. I øjeblikket er 130.000 børn er i krisecentre og hjem, med 95% på dem har forældre. Hver tredje børnehjem kommer ind i dokken, en af de fem bliver hjemløse, og hver af de ti kører deres eget liv. Sådan er skæbnen for børn, der er berøvet forældrenes kærlighed.

Ja, på børnehjem har de husly, mad, de lærer, men det er ikke nok. Børn har brug for en familie, omsorgsfuld mor. I filmen, en journalist spurgte pigen-dreng fra børnehjemmet for at huske, at han havde et godt liv. Han kunne ikke gøre det. En anden pige sagde, at hun var i dette liv for sig selv. Det er, hvordan børn tænker, uden forældrenes podderdzhki.

Film om forældreløse tvunget til at tænke på hver ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.