HjemlighedIndretning

Planlægning af en have plot - designeren selv!

Alle ejere af haver anlagte se dem helt anderledes. Og grunden til det - smag præferencer. Nogle drømmen om en god høst af grøntsager, andre - på den engelske græsplænen. For en person vigtig æstetik, for nogen - en praktisk. Derfor begynde at planlægge en have websted med et udvalg af designer stil design. På dette stadium ejeren beslutter, om han vil overdrage landskabspleje professionel landskabsarkitekter og vil udelukkende stole på deres egen styrke.

Style tendenser i landskabskunst, er der et ret stort antal, men at skabe et landskab med deres hænder, stod i en enkelt kunstart, vil være ganske vanskeligt for en lægmand. Undtagen måske landskabet og utilitaristiske stil af haven design. Imidlertid er mere viden stadig nødvendig.

Planlægning af en have plot i liggende stil er meget populære i dag på grund af sin naturlighed, asymmetri, og så tæt på det naturlige landskab. Groves, vandløb, enge af vilde blomster, buske - alle særlige kendetegn for denne stil. Terrænet er ikke niveau, og nogle gange suppleret med kunstige gravhøje og fordybninger. Udvælgelse af træer, buske og flerårige planter sker med hensyn til deres harmoniske kombination med hinanden og det omgivende landskab. I et sådant layout er ofte en græsplæne, alpine haver, stensætninger og solitære træer.

Den enkleste planlægger en have plot i den utilitaristiske stil. Faktisk er det bare en af landdistrikterne have, hyggeligt, ikke kræver kompleks pleje, hvor der er frugttræer og buske, senge med krydderurter og lægeplanter. Som dekorationer bruges mixborders beplantet med stauder. Planter er valgt enkel, "landdistrikter", uden opblæste. Alene som et dekorativt accent kan landsættes rose.

For utilitaristiske bekymringer og hollandske have, som har meget tilfælles med den landdistrikterne. Disposition have plot i dette tilfælde er gratis, normalt opdelt i to halvdele hus. Den nedre del af en portion (foran huset) er såkaldt have parade. Det er nødvendigvis til stede parterre græsplæne - stolte ejere. Som indhegningen er almindeligt anvendt hæk. Træer i denne have er meget lille, og begunstiget dværg former. Den anden del del placeret bag huset, væk under grøntsag, der dyrkes konventionelle frugt- og grøntsagskulturer.

Men haven landskabspleje valg af stilistiske retninger og planterne ikke ende der. Oprettelse landskab i området - ganske omstændelig og tidskrævende arbejde. Det bør også opdele territorium i zoner, overveje den mest bekvemme vej og stinet, tilstedeværelsen af reservoirer og små arkitektoniske former, placering af kommunikation (el og vandforsyning), samt vandings- og belysningssystemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.