Nyheder og SamfundKultur

Et farvel fra sin datter til sin datter. Et brev til en datter fra mor og far er bare sådan

I livet er der alle slags situationer, og det sker ofte, at moderen og datteren ikke kan tale simpelthen, fra hjerte til hjerte, afsløre deres hemmeligheder og angst til hinanden . I dette tilfælde kan du prøve at skrive et brev til en elsket. Når alt kommer til alt, så skal du i det mindste ikke opleve de følelser, der kan forstyrre samtalen. En datters brev fra hendes mor er simpel, farvel og mentorskab - det er det, jeg vil tale om lige nu.

Hvad kan jeg skrive om?

I første omgang vil jeg fremhæve de emner, der kan berøres i sådanne breve.

 1. Du kan fortælle din datter om din fortid. Især hvis alt er at sige øjnene i øjet af visse grunde, virker det ikke. Mødre kan således fortælle om deres ungdoms fejl, om deres forhold og kærlighed, om paven, som ikke er omkring. Det kan være meget.
 2. Et tip brev. Det sker, at moderen og datteren ikke kommunikerer. En indfødt person vil stadig fortælle dit barn, hvordan man gør det rigtigt. I dette tilfælde skal du skrive et brev, hvor moderen på et personligt eksempel eller blot af egen erfaring dikterer, hvordan man fortsætter i denne eller den pågældende situation.
 3. Et undskyldningsbrev. Denne type brev bruges ofte. Det sker trods alt, at moderen simpelthen ikke står over for sine fejl. Og på papir for at tale ud og bede om tilgivelse er altid lettere. I dette er der intet galt. Dette er kun det første skridt på vejen for tilnærmelse af indfødte mennesker.
 4. Et farvelag. Det sker også, at moderen forstår at hun skal leve meget lidt. Men at sige i øjnene af dit barn er altid meget, meget svært. Så du skal prøve at skrive. Beskeden kan nå datteren selv i løbet af hendes forældre og efter. Under alle omstændigheder er dette et meget vigtigt brev, som min mor investerer hele sin sjæl i.
 5. Et brev af anmodning. I dette tilfælde vender mødre ofte til deres "vanskelige" døtre med en anmodning om normal adfærd. Med en bøn om forståelse. Det skal bemærkes, at denne metode til kommunikation med barnet undertiden virker endnu bedre end et simpelt hjerte til hjerte taler. Det er trods alt meget vanskeligt at sige alt i øjnene, og det er altid lettere at hælde sjælen på papir.

Skrive regler

Du kan skrive et brev fra din mor i enhver form. Det kan være et vers eller en prosa. Det kan skrives et par linjer, eller måske er der skrevet en hel notesbog. Dette er ikke det vigtigste, kun den betydning, som forældren sætter i beskeden, er vigtig her. Men der er dog nogle regler for at skrive et sådant brev:

 • Du skal skrive på det sædvanlige sprog. Det vil sige, at barnet forstår, at moderen "taler" til ham, og ikke karakteren fra filmen eller en anden kvinde. I linjerne skal datteren genkende moderens tale.
 • Skriv bedst ved hånden (undtagelse - brevet sendes via e-mail).
 • Vi skal tænke på designet. Hvis brevet er seriøst (for eksempel en undskyldning) må du ikke male det, dekorere med tegninger. Det skal være så enkelt som muligt. I en sjov besked kan alt blive gjort lyst og mindeværdigt.

Hvordan skriver man en brevanmodning?

Det moderne liv er sådan, at børn nogle gange må leve langt fra deres forældre og ikke bare flytte til en anden by, men også til et andet land. Derfor begyndte flere og flere ofte at mødre deres børn med en anmodning om at tage sig af dem i alderdommen. I dette er der intet galt, for det er barnet, der skal passe på forældre og give dem en gæld for deres barndom. Men folk glemmer ofte det. I så fald skal hver moder have et brev af anmodning i reserven.

 • I denne meddelelse er det nødvendigt at påpege, at alderdom venter på alle, derfor er det nødvendigt at forsøge at behandle gamle mennesker som sig selv.
 • Du kan bede om tilgivelse for dine handlinger, nuancer af karakter.
 • Du kan angive, hvilke problemer der kan opstå i fremtiden: demens, problemer med benene osv. Til barnet var bare klar til det, han måtte stå over for.
 • Og i sidste ende skal du bede barnet om ikke at glemme sine forældre, hvis det er muligt - at hjælpe. Men her skal du huske at du ikke bør fortælle din datter hvad han skal gøre og hvordan. I dette tilfælde er brevet bare et pacifier.

Eksempel: "Kære datter, jeg forstår helt godt, at du har dit eget liv, dine bekymringer, jeg vil ikke bære dig med mine problemer, jeg vil forsøge at gøre alt selv, men jeg beder dig om jeg ikke har mulighed for at tage sig af mig selv alene, Forlad mig ikke, giv ikke omsorg for andre. Tag min alder, tag mine sygdomme og problemer, og prøv at gøre det lettere for mig. Jeg vil være uendelig taknemmelig, selvom jeg ikke taler om det. Datter, tilgiv mig, hvis jeg skal forstyrre dig Jeg elsker dig uendeligt, min kære! "

Farvel brev

Nogle gange udvikles livet, så du skal skrive farvel til din datter. Fra mamma er denne besked meget, meget vanskelig at modtage. Det kommer trods alt efter døden, når det er svært at huske den afdøde forælder. Men straks skal det bemærkes, at denne besked er mest og mest værdifuld. Trods alt fortæller i sin mor alt, hvad hun ikke kunne eller ikke kunne fortælle sit barn i løbet af hendes livstid. Opholdsmanden anmoder oftest barnet om tilgivelse for ikke at være i stand til at leve længere, ude af stand til at rejse børnebørn. Mødre skriver også, at de sikkert vil blive deres vogter engle og vil passe på dem fra himlen.

Det sker også, at datterens farvel fra sin mor kommer, når kvinden forlader sit barn under visse omstændigheder. I en sådan besked anmoder forældrene ofte om tilgivelse for hendes handling, forsøger at retfærdiggøre sig på en eller anden måde. Der er også løfter her, oftere end ikke, at ordne alt.

Eksempel: "Min elskede pige, omstændighederne er sådan, at jeg skal forlade dig, men kun fysisk." Min sjæl vil altid være hos dig, jeg gør det kun for de bedste grunde, så jeg kan være glad og med mig - og Tag min gerning, døm ikke og hvis du kan - tilgive mig. Jeg elsker dig, din mor. "

Brev af historien

Nogle gange beslutter en kvinde kun at skrive et brev til sin datter. Det er ikke altid muligt for en mor at høre en historie om hendes fortid eller visse intime livsforhold fra hendes mor. Og at læse alt i brevet er meget lettere. I dette tilfælde kan forældrene fortælle om hans første kærlighed (for at beskytte sin datter mod fejl i hans ungdom) om reglerne for forholdet til det modsatte køn (igen på hans erfarings eksempel). Ofte fortæller mødre deres børn i denne meddelelse en historie om deres mand (barnfader). Ærlig, sandfærdig og unadorned.

Hjælp brev

Du kan skrive et brev til din datter fra mor og far. Denne form for besked er meget populær i vest. Der, før brylluppet eller som gave til brylluppet, får dit barn et brev som dette. Ofte afslører det hemmelighederne i familiens lykke til mor og far, råd om hvordan man skal handle i en bestemt situation, hvad du skal gøre for at styrke familieforhold, og som bedst undgås.

Eksempel: "Datter, du er ved at begå en handling, der på en gang kunne ødelægge mit liv på en fantastisk måde." Faktum er, at jeg i din alder, som dig, var fascineret af den ældre mand, jeg var klar til at løbe væk med ham, Men de højere magter reddet mig fra det og tilsyneladende ikke for ingenting, han var gift, og jeg havde kun brug for ham som et levende legetøj. "Derfor spørger jeg dig: tænk alt og veje alt" for "og" imod " Men husk, uanset hvilken beslutning du laver, støtter jeg dig. "Kærlig mor."

Et brev af anmodning

En datter brev fra hendes mor kan laves i form af en anmodning. Så, kan forældrene fra hans barn ønske bedre adfærd, forståelse for visse handlinger. Det skal bemærkes, at psykologer siger, at disse form for meddelelser fungerer meget godt, hvis det er nødvendigt at være enig med barnet om ikke at forpligte en bestemt handling. Når alt kommer til alt, ophører øjne-til-øjensamtaler i sådanne tilfælde ofte i stridigheder og gensidige beskyldninger. Og hvis brevet er modtaget, vil datteren være i stand til i det mindste at "lytte" til sin mor og forstå, hvorfor hun forsøger at sige dette.

Taknemmelighed

Denne form for besked er yderst sjælden. Men det har stadig et sted at være. I dette tilfælde kan moderen takke sin datter for, at hun bare er her, med alle mangler og positive kvaliteter. En datters brev fra sin mor i vers kan forberedes, det er forresten også tegneserie. Ofte - opfundet uafhængigt, så det viser sig at være meget sjovt. Til gengæld kan en datter brev fra sin mor i prosa være sjov. Sådanne meddelelser læses ofte på forskellige festivaler, jubilæer, vigtige familie datoer.

Men det vigtigste ved udarbejdelsen af en sådan besked er ærlighed, åbenhed og sandfærdighed. Hvis du åbner din sjæl til dit barn på denne måde, vil det blive værdsat. Og desuden vil det være et andet skridt i retning af at bringe folk tættere på hinanden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.