LovStat og lov

Civil procestrin

Konceptet for civil proces afspejles i den civile procesret. Dette er et forsøg rettens justerede række tiltag for alle deltagere i proceduren, samt organer om gennemførelse af domstolsafgørelser. Proceedings udfører specifikke opgaver, hvilket resulterer i en civil sag korrekt og hurtigt gennemgået og løst. Dette sikrer beskyttelsen af de omtvistede eller krænket de legitime rettigheder og interesser, samt individets frihed, organisation, land, statslige enheder, kommuner og andre enheder - emner af arbejdskraft, civile og andre retsforhold. Civile søgsmål har til formål at bidrage til en styrkelse af lov og orden, forhindre kriminalitet, opbygge social respekt for retfærdighed og loven.

Den korrekte opløsning, i første omgang, giver soliditet og legitimitet resultatet. Aktualitet refererer til følgende vilkår, som er monteret til loven, løsningen af sager.

Målene for den retssag, hovedsageligt i beskyttelsen af de krænkede interesser de forsøgspersoner, der var involveret i omfanget af retstvister. Det skal bemærkes, at overførsel af virksomheder, hvis interesser er beskyttet, lovgivningen prioriterer borgerne. Dette vil igen, afspejler lighed for alle fag i den juridiske samfund.

Som mere fjernt mål sag sætter en styrkelse af lov og orden, forebyggelse af kriminalitet, samt dannelsen af et samfund med respekt for loven og domstolene. At nå dette mål gennemføres både i behandlingen og løsningen af identiteten af den retslige procedure, og i udøvelsen af retfærdighed i almindelighed.

civil procestrin er en kompleks proces procedurer, som er rettet mod det nærmeste mål. Disse omfatter især omfatte vedtagelse af erklæringen, forberedelse af retssager, i sagen for retten, og så videre.

Stadier af civile retsplejelov:

  • Filing en fordring, klage, efterspørgslen. Accept af ansøgningen til produktionen af en dommer kaldet sagsanlæg.
  • Forberedelse til forsøg. På dette stadium, at civile retspleje en dommer udføre bestemte handlinger for at sikre korrekt behandling og løsning i den næste fase. Disse retssager bør omfatte fremmøde af vidner, bevisførelse og andre.
  • Forsøget betragtes i civile sager den store scene. På dette trin i det væsentlige overvejelse. Forsøget, ender som regel dommen.

Disse tre faser af den civile retspleje gælder for produktionen af den første instans.

  • Fuldbyrdelsesproceduren. Den finder sted i de tilfælde, hvor udførelsen af beslutningen (beslutningen) er nødvendigt at bruge juridisk tvang. Normalt håndhævelse fuldender processen (ved en normal udvikling).
  • Revision af Domstolens praksis, som ikke trådt i kraft. Disse aktioner gennemføres inden for rammerne af appelsagen. Beslutningen kan appelleres inden for ti dage til en højere myndighed til at appellere. Med forbehold for proceduren for appel ubegrundet og ulovlige beslutninger.
  • Revision af reglerne, der trådte i kraft som en del af domstolskontrol. Denne fase anses for at være exceptionel og ekstraordinært. Dette skyldes det faktum, at det første, den reviderede beslutning, der trådte i kraft, og for det andet, en protest under tilsyn medbringe kun visse embedsmænd i den offentlige anklagers kontor eller retten.
  • Gennemgang af beslutninger, der er trådt i kraft, i forbindelse med opdagelsen af nye fakta.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.