LovStat og lov

Forensic regnskab: økonomisk og juridisk grundlag

Kampen mod økonomisk kriminalitet i dag er blevet et meget presserende problem, der har brug for velkvalificeret forskning. Den nuværende fase af udviklingen af et frit marked kræver udvikling af en fundamentalt ny, videnskabsbaseret tilgang til undersøgelsen af denne type forbrydelse. Forensic regnskab handlinger prioritet for retshåndhævelse at forebygge, forebyggelse og opklaring af økonomisk kriminalitet.

De nærmere af det nuværende marked er, at omfanget af de forskellige finansielle, kredit, afgifter og andre retsforhold kræver en dyb og omfattende undersøgelse af de professionelle. I langt de fleste tilfælde af embedsmænd, økonomiske forbrydelser, samt grand tyveri, ty til tekniske muligheder denne retshåndhævelse industrien som retsmedicinske regnskab.

Denne type af videnskabelige og retsmedicinske undersøgelser er tildelt den forud for retssagen undersøgelse eller retslig undersøgelse. Opgaverne for retsmedicinsk undersøgelse af denne art kommer til sandheden, gerningsmændene og evaluering forårsaget til staten eller virksomhed skade. Ofte denne begivenhed spiller en afgørende rolle i efterforskningen af komplekse og indviklede økonomiske forbrydelser. Forensic regnskab, fra aktualitet og nøjagtighed som undertiden afhænger afslutningen af undersøgelsen inden for den lovbestemte periode, og fremmer vedtagelsen af forebyggende foranstaltninger til offentlig og privat ejendom konservering.

Lovovertrædelser i det økonomiske område, som regel er lavet ved hjælp af en bred vifte af finansielle og økonomiske svindel, hvor undersøgelsen kræver brug af et komplekst sæt af viden om de forskellige videnskabelige områder, hvilket indebærer tilstedeværelsen af universelle specialister. Stillet over behovet for at forske eventuelle virksomhedsdrift eller økonomiske resultater, investigatorer eller de retslige myndigheder ofte søge hjælp hos eksperter-revisorer, der bare er sådanne generalister. De vil være i stand til at reagere professionelt på en række økonomiske spørgsmål, og at vurdere de økonomiske forhold i det enkelte straffesag.

Under sådanne omstændigheder er retsmedicinske regnskab designet til ikke kun professionelt dække alle de særlige økonomiske og finansielle aspekter af denne undersøgelse, men også til at forudsige den videre udvikling af relevante straffesager i dette område, i hvert fald i relation til forskellige former for økonomisk aktivitet. Ved hjælp af denne prædiktive materiale er afgørende for skabelsen af samfundsøkonomiske teoretisk ramme for forebyggelse og forebyggelse af forbrydelser af denne art i fremtiden.

Ved hjælp af specialiseret viden om experts-revisorer og de specifikke teknikker, der anvendes retsmedicinske efterforskende myndigheders, det giver dig mulighed for fuldt ud at installere og foretage en objektiv vurdering af beviserne for fordrejning af den økonomiske karakter af oplysninger til at identificere og måle kvantitativt, dannet som et resultat af ulovlige handlinger af de negative økonomiske og finansielle begivenheder og situationer, samt bestemme graden af deres virkning på de forskellige indikatorer i selskabet.

Forensic regnskabsmæssig sagkundskab udpeges og udføres, når det er nødvendigt at analysere de primære og sammenfattende regnskaber, som indeholder en række faktuelle data, der kan belyse forskellige aspekter af økonomisk kriminalitet. I løbet af sådanne begivenheder kan bruges oplysninger fra de handlinger i de tidligere gennemførte audit og dokumentation for ekspertudtalelser relaterede specialiteter, vidner, tiltalte og andre materialer, straffesager.

Antikriminogennaya fokus i denne form for ekspert foranstaltninger på grund af behovet for at beskytte ejendom og finansielle interesser staten, enkeltpersoner og juridiske enheder. Mekanismen af denne finansielle kontrol er baseret på brugen af forskellige beskyttende egenskaber er objektivt iboende regnskab, skat og regnskab. Gennem en sådan handling er udført, er denne ekspert vagthund funktion opdaget en flerhed af spor og tegn økonomiske forbrydelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.