FormationSprog

Selvlært tysk fra bunden. At lære det tyske sprog alene

Selvlært tysk fra bunden - det er ikke fiktion og illusion, men en realitet. Hvis en person har lyst, notesbog, hovedtelefoner og endda adgang til internettet - alt vil være mulig. Mens her du har brug for noget andet, det vigtigste, uden hvilken det vil ikke fungere en fuldstændig undersøgelse af det tyske sprog alene. Nødvendig fritid, og jo mere det er - jo bedre.

uddannelsesplan

Den første ting du skal omhyggeligt planlægge din "hjem" kursus. Det er at lave en plan for det tyske sprog. Dig selv til at gøre det er meget simpelt, fordi de mennesker, der udelukkende vil basere sig på deres formåen, perspektiver og muligheder. Til at begynde, selvfølgelig, er det nødvendigt fra begyndelsen. Det vil sige, med alfabetet. Det er nødvendigt at træne udtalen af bogstaver og lyde, huske dem, fordi det er virkelig vigtigt. Når dette er styr på den, vil det være muligt at gå videre til hvor det hele begynder - temaet "Møde". Dette er den nemmeste klasse, som en del af hans person bekendt med opførelsen af enkle sætninger, fx sådan: "Mein Name ist Anton" (oversættelse: "Mit navn er Anton"). Og, selvfølgelig, med denne session, begynder en person til at samle dit ordforråd. Antallet af udtryk, verber, substantiver, ledbånd og alt andet - det er vigtigt. Efter alt, hvordan er bred ordforråd lærende afhænger rigdom af hans tyske tale. Og, selvfølgelig, opstår spørgsmålet - hvor at lære sproget, ved hjælp af hvilken, hvad de skal bruge? Der er masser af kurser, både gratis og sælges for pengene. Derudover kan du købe nogle bøger og gøre dem. Måder - masse, kan alle finde en, der er rigtige for ham.

Psykologisk installation

Efter vedtagelsen af en så vigtig beslutning - at begynde at lære et nyt sprog - skal du give dig selv installationen. Den første ting du nødt til at bestemme selv, hvor meget tid vil blive givet til undersøgelser. Nødvendigt at bevæge sig fra små - fra det antal timer i ugen, der sluttede mængde lektioner per måned. Af gode grunde faglige kurser er lavet hver time. Du bør også beregne, hvor mange minutter vil gå på pause. Det er meget vigtigt, nogle gange er det nødvendigt at blive distraheret, at skifte til en anden form for aktivitet - så meget information til at fordøje bedre. Og desuden interesse i sprog som aldrig forsvinde, fordi folk altid vil føle sig afslappet, udhvilet og klar til at udforske nye ting. Også vigtigt er motivationen. Du er nødt til at registrere dine fremskridt, analysere deres egne præstationer med henblik på at se - resultatet virkelig er, og at stræbe efter det optimale. Og, selvfølgelig, er det muligt at drømme om en tur til Tyskland eller til andre lande, hvor det officielle sprog er tysk. Efter alt, forstå de oprindelige folk vil blive meget lette din ferie.

Succes kommer langsomt

Mange, fra studiet af det tyske sprog alene, stille et spørgsmål: hvor meget tid er nødvendig for at mestre det perfekt? Svaret afhænger af. Hvor ofte en person er involveret i tysk, hvor mange timer om ugen har betalt for det, hvor hårdt arbejder om emnet og så videre. Men vi kan sige med tillid til, at i to måneder til at mestre det ideelt ikke arbejde for nogen. Tyske sprog så rig som den russiske. Kun én honing perfekt udtale kunne tage et år, som en person lærer at tale i processen med at lære nye ord. Men hvis du bruger nok tid på det, og dykke dybt ind i hvert emne, kan du lære tysk, så selv de indfødte folk i to år, efter at have hørt hans tale vil være "for hans."

Immersion

Dette vil gøre en uafhængig undersøgelse af det tyske sprog fra jorden endnu nemmere. Anyway, i form af udtale. Af den måde, meget hurtigere gribe det er de mennesker, der interagerer med højttalerne i dette sprog, lytte til sange på tysk. De siger, at for at begynde at snakke, ikke nødvendigvis at købe lærebøger eller studieforløb. Du kan blot flytte til Tyskland og i seks måneder til at bringe sin nul-tysk til en god samtale niveau. Men denne mulighed er ikke for alle er en reel, og ikke alle kan tage en chance.

audiovisuelle uddannelse

Så hvordan man laver en simpel selvstudium af det tyske sprog? Filmen - den første, der kan hjælpe. Videoer i tysk med undertekster, på bekostning af audiovisuelt og simultantolkning til russisk, vil ikke kun lære at forstå tale af mennesker i Tyskland. Den person vil også forstå, hvordan man korrekt udtale og oversætte et bestemt ord. Så få til at gøre mere og mere interessant, varieret, uafhængig undersøgelse af det tyske sprog. Filmen - en kombination af forretning med fornøjelse, fordi du kan se den nye film (eller "huske" hvad der er blevet set før), og for at styrke deres færdigheder i et fremmedsprog. Faktisk i dag kan du finde en masse forskellige film, oversat til tysk. For eksempel, "Pirates of the Caribbean" og "Ringenes Herre". Af den måde, se film, der allerede er set før - endnu bedre, da der er allerede en idé om, hvad der vil ske i historien, og du kan være mere opmærksomme på de undertekster og indtaling tysk.

Den sværeste emne

Apropos selvstudium af det tyske sprog fra jorden op, skal vi sige et par ord om den meget vanskelige emne, der findes i programmet. Hvis du ekskluderer den videnskabelige terminologi, er det - de verber og deres kompetent brug. Værdien af denne del af talen kan ikke understreges nok. Efter alt, i virkeligheden, uden verbet ikke lykkes, ingen fuld sætning. Men ikke nok bare at vide, hvordan man oversætte "tale", "lave" og andre ord. Ideelt set skal du huske tabellen over uregelmæssige verber, lære deres ledelse, lærer at falde om sager og personer. Om udvikling af dette tema vil gå meget lang tid, og derfor bør det ikke efterlades uden den fornødne opmærksomhed.

kommunikation

Når selvstudium tysk fra bunden vil give betydelige resultater, vil det være muligt at tænke over, hvordan man kan begynde at kommunikere med modersmålstalende. I vores tid til at legemliggøre denne opfindelse er meget enkel i virkeligheden. Den gode ting, der er forskellige sociale netværk, hvorigennem du kan få at vide en person fra Tyskland, og derefter, efter korrespondancen, gå og chat med video-link. Dette er en meget nyttig praksis, som det talte sprog er den vigtigste fase, som omfatter selvstudier af det tyske sprog fra bunden. Programmet er naturligvis allerede meget volumetrisk og består af snesevis af forskellige emner. Men kun gennem dialog vil vi lære at lære tysk, lære at opfatte med øret dialekter (som i Tyskland og tysktalende lande, en stor del), for at realisere en reduktion og slang. Selvfølgelig vil det først være lidt vanskeligt at kommunikere, men hånden kan altid åbnes oversætter, parlør eller noter. Det vil i første omgang tjener som reference materiale. Og så, efterhånden, at det er nødvendigt for hints forsvinder af sig selv. Allerede efter et par måneders intensiv dialog vil være synlig resultat - en langt mere omfangsrig ordforråd, kompetent tale, og korrekt konstruktion af sætninger.

konsistens

Endelig nogle organisatoriske spørgsmål, der bør overvejes, da den uafhængige undersøgelse af det tyske sprog fra bunden. Det vigtigste i denne branche - konsistens. Når startet, kan du ikke give op, glemme alt om de erfaringer, afskrækket af "og derefter". Du skal udvikle den vane at se og sprog - regelmæssig, på en og samme tid, det samme antal timer. Selvfølgelig er antallet af klasser, er det ønskeligt at stige, men gradvist. Mange forbipasserende dette princip uafhængig undersøgelse af det tyske sprog, forlader kun positive tilbagemeldinger. Selvfølgelig er der ikke meget, der ikke vil arbejde, men hvad der kan opnås i dag bare sådan?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.