FormationSprog

Niveau Øvre-Intermediate - Advanced Intermediate er

Virkelig konfronteret med nødvendigheden af intensive engelsk kommunikation udgør et meget lille antal mennesker. For faglig udvikling er helt nok til at læse og lytte færdigheder. Disse færdigheder udvikles selvstændigt uden en vejleder, vil succes afhænge af tid og kræfter. Men hvad der bør være det nødvendige minimum for faglig udvikling niveau? Svar - Øvre-Intermediate. Dette såkaldte midten avancerede. Utilstrækkelig til Avanceret, men langt højere end det simple gennemsnit.

Lær, lære og lære livslang ...

Som vi ved, sproglig skole er interesseret i, at mennesket lærte sproget er uendelig, fra tid til anden stadig viser de resultater, som kan anvendes i reklamer.

Hvis en person ikke roterer i den engelsktalende miljø, bare for at opretholde det niveau han har brug for konstant samspil med indfødte og sprog mønstre. Så mens du er i et ikke-engelsktalende land, er det tilrådeligt at stadig engagere sig i udenlandske - i den rigtige mængde for dig. Der er endda sådan noget som livsstil engelsk - folk lige overveje det interessante emner med læreren og støtte, således at niveauet for, men ikke særlig voksende.

Omkring samme viden

Indførelsen af internationale standarder var på grund af behovet for at sammenligne kvaliteten af viden og færdigheder i forskellige sprog og forene klassificeringen af graden af ejerskab. Problemet var, at nogle skoler kan have snesevis af niveauer simpelthen pumpe penge fra deres studerende og uddannelse selv forvandlet til en form for fritid.

Selvfølgelig var det ikke bare den vilkårlighed af skoler, men også af behovet for folk at forstå, at hvis de to af dem sætte "diagnose» Øvre-Intermediate - det betyder, at de to har nogenlunde samme viden.

For erhvervet nok

Da dette niveau betragtes af de fleste arbejdsgivere er tilstrækkelige til optagelse til staten nonlinguist, beskrive det i detaljer. Øvre-mellemprodukt i at høre og tale færdigheder - det er en mulighed for at diskutere deres personlige og faglige erfaringer, samt nyheden om, at en person, hørt eller læst i avisen.

Generelt i den forstand, sin tale, at niveauet (internationalt navn det - B2) er stadig begrænset til velkendte temaer. En sådan person er ikke nok ordforråd til at arbejde med ukendte materiale.

Læs alle, hvordan?

En anden vigtig færdighed, der betragtes som den mest let - læsning. Men, evnen til at forstå korrekt - også et resultat af regelmæssig opfyldning af passiv ordforråd. Samt på det niveau B2 forstå tekster på engelsk? Øvre-Intermediate - det er en mulighed for at forstå, at grundigt forklaret (fx reklamer), samt evnen til at dekryptere de mest anvendte akronymer at forstå madlavning vilkår i restaurant menuer osv Det vil sige, det er forståelsen af ord fra almindeligt anvendte områder, såvel som tekster .. beregnet til ikke-indfødte talere.

faglige behov

Udenlandske universiteter acceptere de studerende med et B2-niveau på et eller andet speciale, som ikke stiller høje krav til sprogfærdigheder (normalt teknisk).

Dette sker, fordi på dette niveau, folk er allerede i stand til at holde tilstrækkeligt detaljeret synopsis, og kan skrive officielle breve, ved hjælp af deres færdigheder i ikke-standard situationer. Billedligt talt, en studerende "vil ikke forsvinde" på grund af manglende sprogkundskaber. Er der en speciel test for at fastslå den nøjagtige niveau? Ja, teste Øvre-Intermediate. Det er ikke så anden, som er kendt for mange FCE. Også på dette niveau modtage 87-109 point på TOEFL eksamen eller IELTS eksamen på 5-6. Øvre-Intermediate - det er temmelig høj bar og en flygtig mål.

Hvilken test du vælge?

Hvis du ønsker at tilmelde sig et udenlandsk universitet, idet forskellige test, er det at foretrække at tage TOEFL. Han er den mest standardiserede, og med udviklingen gode færdigheder rent faktisk arbejder med denne test kan du tage det endnu bedre end det reelle niveau tillader.

Med IELTS problem er det, at den åbne jobbet indebærer visse de rigtige svar. Hvis du svarede rigtigt, men formuleret ideen er ikke så, som krævet af forfatterne, er svaret, vil du ikke blive krediteret. Her er et eksempel.

Mur af sten og misforståelser

Der er i det engelske sprog er sådan en ting som en stenmur konstruktion. Dette betyder, at navneord anvendes ved siden af hinanden et substantiv som et adjektiv (faktisk navnet på strukturen er et eksempel). Denne teknik gør det muligt at gemme ordet. På IELTS korrekte svar vil blive anset væggen lavet af sten. Et design vil blive talt forkert, selv om med hensyn til grammatik er helt doputima. Derfor, i TOEFL eksamen - med færdige svar - mindre risiko. Men canadiske og britiske universiteter IELTS kræves ofte kun (eller en af de Cambridge eksamener). Hvis du har et valg, er enige om at tage TOEFL.

Lige efter skole

Er er almindelig Øvre-Intermediate? Det er et svært spørgsmål. Studerende på fremragende beherskelse af sproget på dette niveau af videregående uddannelsesinstitution (hvis kvalitative), men med et fald i kontakt med modersmålstalende nedbrydes, hvis ikke bevidst engageret i lingvistik. De fleste af dem, der tror, de ved engelsk, de taler til det mellemliggende niveau eller B1.

Hvordan at skelne niveauet af Øvre-Intermediate Advanced? Der er en humoristisk måde at - faktisk avanceret (C1) har flere i tvivl om betydningen af valget af grammatiske konstruktioner. Virkelig næsten alt kendes kun dygtige, eller taler det sprog på niveau med C2, men fra B2 til at skelne meget enkelt. De fleste problemer er fortrolig med sproget i midten på grund af de avancerede produktive færdigheder - tale og skrive. For udviklingen af de første færdigheder på dette niveau er det allerede muligt at søge efter et andet luftfartsselskab. For anden - den kurs, som anvendes til at finde den rigtige opskrift - Øvre-Intermediate projektmappe (denne sbonik job, der ikke anvendes til sprogkundskaber, og til at arbejde med ordforråd og grammatik). Meget godt kursus Den engelske Filer - i form af metoden er det den mest moderne og komfortable.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.