LovStrafferet

Forensic Accounting: koncept og typer, former og metoder. Forensic regnskab. Klassifikation, værdi strafferegistre

I en omfattende og grundig undersøgelse og rettidig bekæmpelse og forebyggelse af forbrydelser den nøglerolle, som information om de begåede fejl og de personer, der begår dem spilles. Som en af de vigtigste kilder til handlinger retsmedicinske regnskab. Overvej endvidere, at det er.

oversigt

Koncept og typer af straffeattester omfatter en række relaterede kategorier. Det teoretiske grundlag for den udstrakte stilling af individualisering af objekter, deres relative stabilitet og muligheden for deres efterfølgende sammenligning. I litteraturen er begrebet straffeattester behandlet som et system for registrering, bestilling og opbevaring af genstande eller oplysninger om dem. De vigtigste kriterier er de identifikationskendetegn ved objekter. Formålet med denne aktivitet er dannelsen af et grundlag for udlevering og forebyggelse af kriminelle Overgreb. Begrebet straffeattester er meget udbredt i retshåndhævelsen.

Centrale elementer

Ved de strafferegistre kan nævnes:

 1. Registrer. Den repræsenterer fixation attributter af objekter i overensstemmelse med lovgivningen i nærvær af egnede baser. Tilmelding foregår i særlige dokumenter.
 2. Systematisering. Den repræsenterer placeringen af dokumenter i overensstemmelse med videnskabeligt udviklet system baseret på klassificering af identifikation karakteristika objekterne.
 3. Koncentration (ophobning). Det indebærer koncentration af oplysninger om registrerede genstande eller objekterne selv i en bestemt lufttrafiktjenesteenhed.

Forensic regnskab er baseret på brugen af retsmedicinske fotografering, verbal portræt, fingeraftryk og andre dataindsamlingsmetoder.

Objekter og fag

Disse straffeattester bruges i karakteriseringen:

 1. Metoder til begå forbrydelser.
 2. Emner mangler.
 3. Uidentificerede menneskelige lig.
 4. Fire riflede våben frivilligt overgivet, tilbagetrukne, stjålet, tabt.
 5. Fingeraftryk fundet på de uopklarede forbrydelser.
 6. Falske valuta.
 7. Ammunition, patroner, kugler, beslaglagt på scenen.
 8. Forfalskede recepter til opnåelse potente lægemidler eller lægemidler.
 9. Forfalskede dokumenter.

Klassifikation af straffeattester om metoder til at begå overgreb

Der findes forskellige metoder til optagelse, syntese og akkumulering af information. For eksempel, strafferegistre relateret registrering, systematisering og generalisering af metoder til at begå overgreb. Dannet en særlig informationsgrundlag for bæredygtige funktioner, der kendetegner den mekanisme for kriminelle handlinger, og underkaste dem til at begå. Den er baseret på de naturlige egenskaber af menneskelig manifesteret. De forårsager tilbagefald og individuelle metoder til en tjenstlig. Han, til gengæld opdaget under inspektionen af gerningsstedet, udførelse af andre undersøgelses- og søgning operationer.

arkivskabe

Der er visse former for og metoder til retsmedicinske regnskabsmetoder begå forbrydelser. Især registrering, systematisering og ophobning af information sker på de to kort filer. Den første indsamler oplysninger om forbrydelser, der begår, der er indstillet, og den anden - om de handlinger begået af uidentificerede personer. Forensic regnskab udføres på regionalt og lokalt plan.

Manglende, ukendte personer

Forensic bogføring af disse enheder udføres på regionalt niveau og GIZ indenrigsministerium. Det er et system arkivskabe, der er indbyrdes forbundne med hinanden. De kombinerede identifikationskort dannet af en enkelt prøve, og giver formelle karakteristika for de ydre tegn på mennesker. Centraliseret retsmedicinske regnskab udføres af personer, der forsvandt af ukendte årsager, en mindre, undsluppet fra de særlige institutioner, ældre, psykisk syge, handicappede og andre mennesker, hvis identitet ikke kan fastslås. Der er også en information base på uidentificerede lig, parteret og skeletteret herunder.

Egenskaber kort design

På forsiden af dokumentet som savnet person er indtastet demografiske data indikerer forsvinden af stedet og de omstændigheder, hvorunder den er begået. På kortet er sat datoen for det tilsvarende program på den ønskede liste arkivering, beskrev de foranstaltninger, der træffes for at afgøre skæbnen for mennesket. Den nederste del af dokumentet, og halvdelen af bagsiden forbeholdt en detaljeret beskrivelse af tøj, skilte, sko og andre ting. At kortlægge anvendt 2 billeder af den forsvundne person.

uidentificerede lig

Forensic undersøgelser bidrager til identifikation af den person, der døde. Uidentificerede lig skal gennemgå obligatorisk registrering. Til denne specielt id-kort udstedes. Hun fyldte i to eksemplarer. Den ene sendes til den territoriale IC ATC, MIA, den anden - i GIZ. Kortet viser gulvet i et lig, og hans alder (i udseende), dødstidspunktet og opdagelsen af kroppen. Papiret giver en detaljeret beskrivelse af udseende, især tænder. Kortet er lavet specielle tegn og af liget, og tøj, der er i det (hvis der er en), opdaget under sine undersåtter. Den obligatoriske legeme fotograferet. 3 er limet til kortet billede: i højre, venstre profil, og den forreste. Der er tidspunkter, hvor en person finder et skelet (skeletteret lig). I disse tilfælde kraniet sendt til retsmedicinske eksperter MIA. Specialister foretage ansigtet genopbygning. Hun fotograferede også og indsættes i kortet. Ved billeder scannede information database over savnede personer. Hvis det er umuligt at foretage en uidentificerede fingeraftryk kadaverhud grundet skade af fingre, børster otchlenyayutsya fra kroppen og anbringes i en beholder med vand, og derefter sendt til eksperterne. Kyndige hænder underkastet særlig behandling for fingeraftryk lavere dermal lag.

Baggrund Check

For den mest effektive udnyttelse af straffeattester er alfabetisk, fingeraftryk og andre arkivering. De, til gengæld er grupperet efter personer, der er omfattet af strafansvar, mangler eller er blevet leveret til ATC og så videre. Hvis det er nødvendigt, er retsmedicinske regnskab udføres med inddragelse af eksperter på området for fingeraftryk identifikation og portræt. For at bestemme identiteten af ukendte organer anvender metoder til plast opsving in vivo billede af hjerneskal, samt computermodeller.

fingeraftryk

Fingeraftryk beslaglagt fra scenen, og som tilhører personer, oplysninger om, hvilke er i sledoteke registreres på regionalt og lokalt plan retsmedicinske enheder eller afdelinger i indenrigsministeriet strafferetlig efterforskning. Denne optagelse samler kort med billeder af gruppe og enkelt fingeraftryk og fragmenter deraf, og fingeraftrykket kortet. Anvendelse af disse metoder til retsmedicinske regnskab, at indenrigsministeriet embedsmænd bestemme den kendsgerning, at efterlade spor i de forskellige gerningssteder af én person. Det er i nogle tilfælde tjener som grundlag for retsforfølgelse. Fingerprint Verifikation udføres på fingeraftryk arkivskab byen (distrikt) VD afdelinger eller sporene, opnået ved stikprøver af de involverede i produktionen som mistænkes fag.

Typer af fingeraftryk filer

Desyatipaltsevym bund giver mulighed for identifikation af kriminelle, der gemmer sig fra retten og de efterforskende myndigheder i henhold til falsk navn, efternavn eller nægte tidligere overbevisning. En sådan arkivering giver også en mulighed for at fastslå identiteten af ukendte lig, hvis de tidligere afdøde borgere blev registreret på fingeraftryk. I nogle tilfælde er en sådan base brugt og når kontrol sporene, beslaglagt fra et sted af uopklarede forbrydelser. Søg tenprints territoriale IC ATC MVZH er kun mulig, hvis det blev fundet ikke mindre end 6 forskellige fingeraftryk af én mand, men af GIZ - mindst otte. Et sådant krav er, fordi desyatipaltsevym arkivering udført manuelt. Tjek på dem ganske besværlig på grund af den manglende evne til at tage fingeraftryk fjernelse formel. Før kontrol investigator eller investigator udfylder den foreskrevne form, dertil knyttede tenprints emne. Det gives i den oprindelige, fordi kopien måske ikke helt afspejler de særlige forhold og elementer af fingeraftryk mønstre. Dette komplicerer i høj grad testen.

Registrering instrumenter for kriminalitet

Forensic regnskabsmæssige stjålne skydevåben udføres på regionalt og føderale niveau. Kortene er registreret som overgav frivilligt trukket tilbage, mistede redskaber. Kortene angiver karakteristika våben:

 1. Model.
 2. View.
 3. Nummer.
 4. Land / producent.
 5. Kaliber.

Kortet indeholder oplysninger om de omstændigheder, hvorunder de våben blev stjålet, konfiskeret, tabt. ATS indikerer også at udføre søgning. Systematisering udføres ved våbentype. Sektionerne er placeret på modeller og systemer, i stigende rækkefølge af deres numre. Slettelse udføres ved detektering af en hvilken som helst af udløbet af ti år fra datoen for begyndelsen af undersøgelsen. Ved detektering af ændringer på pistolen spor serien, antal, årgang eller, hvis disse parametre er udtrykt implicit, sendes til undersøgelse.

ammunition Registrer

Blandt andet til straffeattester vedrører pulegilzoteka. Tilmelding er nødvendig for alle ammunition trukket tilbage fra området for uopklarede forbrydelser. Desuden er journaler eksperimentelt skyde en pistol, som er en særskilt emne i afgørelsen af, om dens anvendelse i udførelsen af ulovlige handlinger, eller hvis det tjener som genstand for overfald. Arkivskabe Ammunition er i Ministeriet for Indre Anliggender og Regionale Forensic Science Center af ATS-enheder. De er en samling af skaller, kugler, granater med spor af gevind patroner. Alle elementer er fordelt i henhold til den etablerede orden i filerne. Så en kugle gennem systemet værktøjer og størrelse, retning og mængde af riflingen mærker. Hvis systemet er ukendt, systematiseret efter den type, hvortil de er bestemt.

sammenligning af funktioner

Kontrol for pulegilzoteke faktum gør det muligt at etablere et bestemt program (eller opgives frivilligt tilbage) implementerer kommissionen af ulovlige handlinger. Også på basen kan afgøres, om det samme objekt i forskellige hændelser involveret. I tilfælde af tilbagetrækning af våben nødvendigvis kontrolleres for Regnskab tabt, konfiskeret, stjålet, frivilligt overgav sig. Dette efterfølges af skyderier. De resulterende skaller og kugler sendt til at kontrollere i pulegilzoteku. Ved afslutningen af den procedure, og har udstedt kortet til at søge i databasen. Efter at have foretaget denne test, fyldt med information. Den sendes til den, der ringer. I tilfælde af et positivt svar, er undersøgelsen udført, et negativt - de objekter placeret i pulegilzoteku.

smedet penge

Falske sedler tælles centralt i Forensic Science Center. Kartoteker er samlinger af falske prøver med beskrivelser af særlige kort. Før du sender penge til at tjekke, foretaget undersøgelsen eller den indledende undersøgelse af pengesedler, der har skabt tvivl. I tilfælde en forfalskning bestemmes af dens fremstillingsmetode, struktur og materialesammensætning, kilden forekomsten af de undersøgte objekter. Falske russiske og udenlandske pengesedler behandles regnskabsmæssigt separat. Registrering og systematisering af oplysninger om falske regninger foretaget af trykning, fuldautomatisk. Med kortet i computeren administreres kodede oplysninger om den pålydende værdi, antal og serier af de måde forfalskning funktioner. I tilfælde af at etablere en enkelt kilde udstedt med oplysninger om tilstedeværelsen af identiske regninger. Hvis den ikke gør det, er arkivering sker opdatering, da der ikke findes oplysninger om lignende emner.

Falske dokumenter, opskrifter, skrifter

Regnskab for falske papirer lavet trykmetode udføres i ECC. Det omfatter arrays af originale dokumenter, fotokopier af negativer, formularer, der er oprettet med de klicheer og andre midler, herunder fotokopiering udstyr. Betydning strafferegistret i forfalskede dokumenter er svært at overvurdere. Af særlig relevans det erhverver i forfalskning af opskrifter, der giver en potent, narkotiske eller psykotrope stoffer. Sådanne optegnelser fastholdes på det regionale niveau. Dette skyldes det faktum, at opskrifterne tager kun apotek af emnet, de er skrevet. Regnskab falske medicinske dokumenter direkte afslører den kendsgerning af forfalskning, installere hardware, der blev brugt til dette formål. bestemt kunstner kan bestemmes ved at kontrollere håndskriftseksempler.

varer

Deres regnskab udføres ved hjælp af en automatiseret søgemaskine. På fil indeholder ikke kun oplysninger om den stjålne og medfølgende vareknaphed, men også på personer, der havde begået tyveri i transport. Database oplysninger er skabt på baggrund af rapporter fra transport politiet. registreringskort Den skal omfatte:

 • Datoen for den ulovlige handling.
 • Skriv stjålet bagage og fragt.
 • Omkostninger og andre oplysninger.

Kortene kan indeholde oplysninger om de emner, der har begået tyveri, hvis de er installeret. Søg base, der anvendes til at bestemme gerningsstedet, er sandsynligheden for at begå flere tyverier af én person i færd med at teste inddragelse af specifikke mistænkte i sagen udforskes i flere andre sager.

Automatisk registrering

Befordringstilskud, chauffører og bilejere er også udført i en automatiseret tilstand. Det er almindeligt anvendt i undersøgelsen af en ulykke, tyveri og biltyveri. I et søgesystem, lagde oplysninger om alle de transportmidler, som færdselspolitiet udstedte dokumenter. Databasen indeholder også oplysninger om de drivere, bilejere, tabte og stjålne datablade. Informationssøgning system giver dig mulighed for at indstille ejer, fundet en beslaglagt bil. Hertil kommer, at bruge de data, politiet afsløre de faktiske omstændigheder i forfalskning eller tyveri af tekniske pas, udfører eftersøgningen af stjålne biler og stjålet.

Særligt farlige forbrydelser

Dette, i særdeleshed, er et spørgsmål om forsætlig drab, røveri, grand tyveri. Denne konto, ligesom de tidligere, er fuldt automatiseret. Registrering underlagt overlagt mord i sagen, hvis der i sagsakterne der er fingeraftryk eller andre fysiske beviser. Som for røverier, er deres poster opretholdes, hvis de begås med skydevåben, komplekse tekniske enheder. Sidstnævnte især omfatte autogen, svejsning, sprængstoffer og så videre. Central fortegnelse vedligeholdes af de forbrydelser, der er begået af gangstere, tidligst 2 måneder efter gennemførelsen af de ulovlige handlinger. Hvis der er fundet gerningsmanden i løbet af undersøgelsen, men den forsvandt, er dens detaljer også indføres i et søgesystem. Basen anvendes under testversion af sandsynligheden for nogle forseelser af en enhed (metoden), når man sammenligner antallet af mistænkte i overensstemmelse med "verbal portræt", samt gennem koordinering af aktiviteter i efterforskningen af lignende hændelser.

konklusion

Således retsmedicinske regnskab - et komplekst system med flere niveauer. Det indsamler oplysninger om en bred vifte af genstande, mennesker, skilte, dokumenter og så videre. Automatisering af systemerne har i høj grad fremskynde processen med at finde og kontrollere oplysninger. Dette vil igen, giver operationelle oplysninger, deres rettidig anvendelse i undersøgelsen. Af særlig betydning er den systematisering af information i forskellige databaser. Forskellige algoritmer og kredsløb, der anvendes i syntesen og gruppeinformation. Brugen af informationssystemer fremmer ikke kun videregivelse men også forebyggelse af forskellige forbrydelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.