Kunst og underholdningMusik

De fleste Balalaika konrabas - Russisk folkemusik instrument

I hvert land og hver nation har sin egen folkemusik musikinstrumenter. I Rusland - en balalajka og harmonika. Til dato er der fem typer af balalajka: prima, andet, alto, bas og kontrabas balalajka. Sidste af ovenstående - den største af sin art og har en meget vigtig rolle i orkestret - tager bassen del.

Hvad er de balalajka

Balalaika - en russisk folkemusik trekantede tre-strenget plukkede musikinstrument. Traditionelt balalajka spillet ved at slå samtidigt på alle tre strenge med fingrene. Men efter afslutningen af det nittende århundrede, har det udviklet sig fra en folkemusik instrument til en koncert, spiller stilarter på det viste de mest forskelligartede.

Dimensioner balalaika spænder fra tres centimeter til mere end halvanden meter. Antal frets i forskellige arter af denne type forskellige værktøjer. Så de mindste balalaika - prima numre fra nitten til fireogtyve tilstande (afhængigt af model). Dette skyldes det faktum, at det er den eneste af balalajka soloinstrument. Men den største balalaika har typisk seksten eller sytten bånd.

Som regel den balalajka sætte metal strenge, men i nogle tilfælde, brug og nylon. I gamle dage den eneste streng i alt dette var en metal værktøj, to som gør resten af de levende dyr.

Udviklingen af dette værktøj er forbundet med navnet på den berømte russiske musiker og komponist Vasily Andreev, der gjorde opmærksom på folkemusik musikinstrumenter, raffineret dem og skabte den første orkester fra dem. Ud over sit orkester skrev han musikprogrammet. Også, det Andreev gjort store justeringer i udseendet af instrumentet. Så med hans let hånd balalaika var lavet af en kombination af flere træarter - for det meste gran og bøg.

Egenskaber besad balalajka-kontrabas

Af alle de "familie" balalajka - kontrabasnaya ikke blot den største, men også den mest magtfulde i sin klingende musikinstrument. Også stor balalaika har den laveste tone. I virkeligheden, i orkestret, udfører hun rollen som bas (ikke at forveksle med en balalajka-bas).

Som regel et stort musikinstrument balalaika i længden når 1,6-1,7 m. På sin gribebræt er seksten, sytten ofte frets. I alle andre kontrabasnaya balalaika noget særligt er ikke anderledes i udseende fra de andre instrumenter i gruppen.

Det menes, at det meste af balalajka blev skabt i analogi med domra-bas, hvilket er grunden til disse værktøjer selv musikalsk struktur er næsten den samme.

Sådan at spille på denne pladskrævende instrument

De fleste typer af balalajka holde i deres hænder, mens du spiller på dem. Men for at holde dette bygningsværk som et balalajka-kontrabas, vil ikke fungere. Derfor, for at være i stand til at spille det, er det instrument, placeret på en særlig vinkel jern spir. Denne enhed ikke kun tjener som en støtte, men også er med til at forlænge lyden og tilføje løs vægt til det.

Dette instrument ofte spillet plektorom (en kæmpe, sammenlignet med konventionel, mediator af huden - 0,6h0,6 cm). Men i nogle tilfælde, at udtrække fra instrumentet lyder blødere, kan spille tommelfinger.

Sammenlignet med en balalajka-bas, det er meget sværere at spille. Ikke kun på grund af sin størrelse, men også på grund af de meget tykke strenge. Efter alt, for at få den ønskede lyd, i løbet af spillet, de har brug for at være godt pressede på kant.

lyd funktioner

Tre strenge af balalajkagruppen-kontrabas (i åben position) er forskellig fra det andet system - E større, i en større og D-dur. Et sådant system er blandt de musikinstrumenter, undtagen domra-bas, det giver dig mulighed for at udvide antallet af instrumentlyde - fra musik til Sol Mi kontroktavy lav oktav. Med andre ord, hele spektret af store balalajka - to oktaver og tre halvtoner.

Et interessant faktum er nemme at læse noter: i scoren for balalajka-kontrabas, de er skrevet en oktav højere end lyden i virkeligheden.

Principperne i spillet på denne musikinstrument

Den gigantiske størrelse af balalajka tillader den udøvende kunstner til at spille det enten stående eller siddende. Solist, performer normalt spiller stående, men orkestret er altid sidder.

En anden vigtig detalje er, at når du spiller den store balalaika performer må ikke komme i kontakt med tøj eller krop med et musikinstrument. Dette er vigtigt, fordi i dette tilfælde det instrument lyde bedre resonerer den klarere og højere.

I dag så en mand med i hånden et instrument kaldet balalajka-kontrabas, er det svært at holde fra smilende. Trods den "fast" alder, mange er ikke vant til denne musikinstrument. I mellemtiden, i hele verden er allerede begyndt at vise interesse for denne fremragende russisk folkemusik instrument, på grund af sin usædvanlige dyb lyd, som du kan overføre lyden af regn, hav storm, og meget mere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.