BilerBiler

Hvad er en torsionsstang suspension

Torsion suspension - er en sådan suspension, i hvilket en arbejdsgruppe stå torsions aksler (torsion) som den vigtigste funktion element. Ordet "vridning" af fransk oprindelse og betyder vride. Det har en stor vifte af applikationer på grund af enkelheden af dens konstruktion, fremstilling og relative pålidelighed. Princippet er simpelt. På den ene side af torsionsstangen er fastgjort, mens den anden side virkende kraft ved hjælp af fastgørelsessystemet skaber drejningsmoment. Akslen modstår vridning og absorberer således lasten. Stænger anvendes både runde og firkantede sektion, lavet af hærdet legeret stål. Doping anvendes, hvilket øger udmattelsesstyrke. Overfladen underkastes sandblæsning. For at forbedre ydeevnen af vridning anvendt zanevolivaniya procedure. Varmt twist aksel til at begrænse og opretholdt i et stykke tid at de øvre lag deformeres plastisk. Så, når belastningen er fjernet, vil kernen forsøge at få løst, og de øverste lag af offset vil ikke gøre det. Dette giver anledning til indre spændinger og baren vil skabe en større modstandsdygtighed over for drejningsmoment.

Torsionsstang suspension anvendes hovedsageligt i bilindustrien og fremstilling tank. Tanke roterende aksel cirkulær eller halvcirkelformet sektion begyndte at bruge kort før udbruddet af Anden Verdenskrig. Pålidelighed og vedligeholdelse af et sådant ophængningssystem førte til, at i dag alle tankostroitelnye skole skiftede til en sådan struktur.

På køretøjer, der anvendes eller tværgående torsionsbro, en langsgående torsionsstænger. Den langsgående placering gør det muligt at indstille de længere stænger, og følgelig øge blødheden og glatheden af køretøjets suspension rejser den.

Torsionsstang suspension blev første gang brugt på biler Citroen og Volkswagen. Den berømte Volkswagen Beetle åbnede torsion æra i den tyske bilindustri. Dens daggry hun gik igennem i 50'erne og er siden blevet fortrængt af et multi-link-system, men stadig finder anvendelse i billige køretøjer med lav vægt. Desuden er de torsionsstænger brugt som krængningsstabilisatorer af bilen, hvilket kan reducere organ roll i sving og gør bilen bedre håndtering.

Positive aspekter af denne konstruktion er som følger:

  • Kompakthed. Det tager mindre plads end i foråret.
  • Let at justere.
  • Lav vægt.
  • Pålidelighed og holdbarhed.
  • Nem vedligeholdelse og udskiftning.
  • Let fremstilling af suspensionen.

Med en række fordele, torsionsstang suspension er stadig ikke ideel, og har visse ulemper. Ved fremstilling enkelhed overlejret høje udgifter til materialer og umuligheden til dynamisk at ændre elasticiteten. Belastningen er begrænset af styrken af svejsninger, men ikke bar, selv om det også undertiden briste. Størrelse torsion begrænset køretøjets dimensioner, og brugen af tykkere stænger øger massen af strukturen og eliminerer fordel af lave vægt. Samtidig bruges stadig absolut ingen kritiske mangler, så denne suspension og.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.