HjemlighedVærktøj og udstyr

Svejsningen - en pålidelig måde at forbinde dele

Svejsningen er en plet sammenføjning af to eller flere dele, som er dannet ved krystallisationsprocessen af det smeltede metal til stede i svejsebadet. Det metal, der er svejset til forbindelsesdelen er sammensat af en blanding af fyldstof og smeltet forform.

Klassificeringen af disse forbindelser er ganske omfattende, som gør det muligt at bestemme typen af svejsning nemt. For eksempel af beskaffenheden af ydeevne skelne single- og bilaterale led og retningen af virkningerne - frontal, flankerende, kombineret og skrå. Desuden den rumlige position har også en stor indflydelse. I denne kategori skelne vandret og lodret, loft og bund forbindelser.

Hver svejsning har en karakteristisk ydre form, som har tre sorter: en svækket, normale og forbedrede. Til gengæld tværsnitsformen skelne hjørne- og stødsamlinger. Tak til alle denne mangfoldighed, kan du få et stort antal forbindelser, for eksempel, kors, tee, eller røv. Sidste kun anvendes i stødsamlinger af en fortsat naturen. Et karakteristisk træk, der adskiller en søm blandt andre, er de skærende kantdele, eller snarere deres form i tværsnit. De mest udbredte én-og to-sidet, kurvede, retlinede former, er der også produkter, for hvilke der ikke er nogen skarpe kanter. Komplekse former for behandling anses for at være kanten af V- og X-formet. Til gengæld kantsøm har også sondringen form design kanter, såvel som beskaffenheden af svejsningen: kontinuert eller diskontinuert.

Alle eksisterende typer af leddene tillade forbindelsen af dele af varierende tykkelse fra en række forskellige metaller. Desuden udviklet en række forskellige måder, der er beregnet til at forbedre egenskaberne af svejsningen og at øge pålideligheden af en sådan forbindelse. Disse aktiviteter kan betragtes som gyldige: brug af særligt fyldstof materiale; svejsning dele i en gasatmosfære, som fremmer fjernelsen af oxygen fra området af buen; brugen af flux, og andre.

Svejsningen kan udføres automatisk, halvautomatisk eller manuelt. Hver af disse metoder har sine egne karakteristika, og kan derfor anvendes i forskellige miljøer. Dette giver dig mulighed for at udvide antallet af anvendelse af svejsning.

svejseområdet, hvori forbindelsesdelene, udsættes for betydelige termiske spændinger. Tilsvarende processer er kendt for at føre til dramatiske ændringer i fordelingen og arten af de optrædende kræfter. Dette påvirker negativt pålideligheden af tilslutninger.

De parametre, der karakteriserer svejsningen, er direkte forbundet med dets geometriske dimensioner. Denne bredde forstærkningsværdien og blunting, gap størrelse og tykkelsen af de svejsede komponenter.

Kontrol svejsninger fremstillet af en anden producent, da det påvirker kvaliteten, pålidelighed og holdbarhed af denne type forbindelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.