HjemlighedVærktøj og udstyr

Motorsave "Rolig-180": anmeldelser. Chainsaw Stihl MS 180 14: pris, anmeldelser, beskrivelser, specifikationer

Motorsave "Rolig-180", af hvor du vil være nyttigt at vide, inden de køber et produkt, er motoustroystva, som er designet til at skære ned et træ i private hjem. Feeds værktøj fra en benzinmotor, er brændstof anvendes med et oktantal ikke lavere end 90. Til drift af værktøjet vil være påkrævet olie, som sættes til brændstofblandingen i forholdet 1 til 50.

Design funktioner

Chainsaw "Ro-180", anmeldelser deri skal altid læses før shopping, har følgende bestanddele: et hus, dekompressionsventilen, lyddæmper indretning til kædestrammer, spændehjulet, protector hånd, som er beliggende foran og bag . Bl.a. instrumentet har et rørformet greb og bageste håndtag, og den kombinerede omskifterstangen. Enheden er forsynet med en arm til tilførsel brændstof, og en klemme, en prop af en brændstoftank, en fortandet anlæg savkæde og tandhjul. Det gør mere behageligt i motorsav fælde kæden og bremsen, samt en justeringsskrue. Motorsave "Rolig-180", der gennemgår eneste positive ofte nok, foreslår periodisk vedligeholdelse. Vi taler om nogle af de elementer, som bør foretages en stjerne, kæde og sværd, cylinder, tændrør, karburator, og et system til kædesmøring. Det skal bemærkes, og tanke til brændstof og olie håndtagene og skruer.

Nøglefunktioner

Motorsave "Rolig-180", af hvilken skal du være undersøgt før overtagelsestidspunktet af instrumentet, har motorkraften, der er lig med 1500 watt. Fagfolk ofte interesseret i volumen af en cylinder, som er 31,8 cu. cm. Tank kapacitet svarende til 0,27 liter. Buslængde kan variere fra 300 til 350 millimeter. Arbejde med værktøjet er meget nyttig, da det har lav vægt, begrænset 3,9 kg. Du kan også være interesseret i kæden banen, der er 3/8 tommer.

Blandt de yderligere funktionalitet kan isoleres automatisk smøremiddelkredsløb blokering afbryderknappen og tilstedeværelsen af reservoiret fra smøremiddel, hvis kapacitet er 0,26 liter. At vælge en motorsav, skal du sørge for at være opmærksom på de ekstra muligheder, såsom: dilatationsfuge, kædesmøringssystem, samt anti-vibration system. Alle disse muligheder er tilgængelige i den beskrevne model.

Anmeldelser af karburatoren save "Stihl"

Motorsav MS 180 har en karburator, der justerer et yderligere fremstillingstrin. Som bemærket af brugerne, fjerner muligheden for overdreven indblanding i arbejdet på den del af værktøjsholderen. Master kan støde kun nødvendigheden af periodisk vedligeholdelse. Eksperter rådgive i operationen at rengøre og undertiden udsat for udskiftning af luftfilter, dette gælder også for gnist riste beskyttelse. Som påpeget af indenlandske mestre, bør tomgang kredsløb i hvert fald ikke roteres. Denne funktionelle LD reguleres af en skrue.

Anmeldelser af kædesave "Stihl"

Motorsav MS 180 har et kredsløb, som kræver overholdelse af reglerne for brug. Således i lange perioder i denne del af værktøjet kan blive defekte. Medlemmer hævder, at udelukke denne sandsynlighed kan være kædeforråd metode i et oliebad. For denne type klinge Producenten anbefaler anvendelsen af en kæde, hvis parametre udgør en 3/8 "1,3 mm. Erfarne brugere understrege, at acceptabel betjeningsværktøj med en kæde af følgende størrelser: 12, 14 og 16".

Beskrivelse motorsav mærke MS 180-14

For at undgå at skulle købe reservedele til kædesave "Stihl 180", er det nødvendigt at anvende værktøjet med maksimal nøjagtighed ved at følge instruktionerne fra fabrikanten. Udstyr udførelsesform nævnt ovenfor har en 14-tommer dæk og en lav pris. Producenten anbefaler brug af dette udstyr til opførelse, brug af tømmer og brænde.

Karakteristik af MS 180-14

Dette udstyr tilhører klassen af en husstand, producenten angiver udnævnelsen af et værktøj, der skal bruges i haven betingelser. Kraftenheden 1500 Watt, det arbejdsvolumen svarende til 31,8 cc. Kredsløbet indeholder 50 enheder, og tykkelsen og stigningen af 1,3 mm kæde og 3/8 "henholdsvis. På produktsiden garanti for et år efter købet, og værktøj vægt på 5,7 kg. Brug af dette udstyr du kan for savning lille træer, buske, udtynding træer, og hurtigt brænde. handyman held bruge maskinen til andet arbejde. Inde i sæt to-takts benzinmotor, har producenten leveret udstyr karburatoren IntelliCarb, at tory er udstyret med en kompensator.

Reservedele til kædesave "Stihl-180" kan erhverve og behøver ikke at, da værktøjet ikke vil blive påvirket af overdreven belastning, fordi den er beregnet til husholdningsbrug. Medlemmerne noterede sig, at enheden er let at betjene. Brændstoftanken er lavet af gennemsigtigt plast, samt forskellig kapacitet. Dette i høj grad letter overvågningen af niveauet af brændstof inde. For sikkerheden for skibsføreren billede tilstedeværelsen af inertial kædebremsen. Hvis du ønsker at reducere træthed i løbet af arbejdet, er det nødvendigt at vælge et sådant værktøj, da det har anti-vibration system.

Anbefalinger til brug

Montering af saven "Rolig-180" er baseret på de nyeste teknologier, hvilket i sidste ende giver en høj kvalitet værktøj. Ifølge brugerne, er praktisk at bruge til at skære noget træ. Hold instrumentet meget komfortabel, Gør det ret simpelt. Blandt de største ulemper brugere markerer ganske snart brændstofforbrug og slid af nogle elementer, som er lavet af plast. Dog kan denne mangel ikke kaldes kritisk, fordi produktet er beregnet til privat brug, der ikke involverer store belastninger. Alle brugere, der har købt det udstyr et par måneder siden, påpegede, at i løbet af denne tid formået at behandle omkring 4 kubikmeter frisk træ, blandt hvilke fyr, birk og asp. Saw i opgaver har vist gode resultater, og kan bruge udstyret i flere timer.

Mulige problemer under drift

"Rolig" - en motorsav MS 180, hvis pris kan nå 15 000, bør anvendes så omhyggeligt som muligt. Problemer uerfarne kunstnere kan opstå, når du først begynder. Hvis du er vant til at arbejde med hjælp af indenlandske mærker "Venskab" og "Ural", kan du blot hælde stearinlys uerfarenhed. Denne effekt kan opstå, hvis en stor mængde af tid til at trække starteren. Hvis du bliver konfronteret med det faktum, at ikke starte en motorsav "Rolig-180" og derefter efter at du vil forstå, vil du forstå, at værktøjet fra kold tilstand vil afvikle uden problemer. For at gøre dette skal oversætte grebet til slutpositionen, efter 2 gange trække langsomt forret. Så trækker det flere gange hurtigt og derefter så præcis starte. Efterlad ikke brændstof i tanken, hvis du ikke planlægger at arbejde med værktøjet et par dage. Det anbefales at udvikle tanken helt. Sådant udstyr, eksperter rådgive at vælge for de brugere, der ønsker at blive ejere ikke for dyrt, men pålidelige og kvalitet udstyr høj.

På jagt efter et svar på spørgsmålet om, hvorfor kan ikke starte en motorsav "Rolig-180", skal du bruge ovenstående anbefalinger.

konklusion

På salg kan du finde en anden form for motorsav producent - Stihl MS 180-16. Den er forsynet med en bus, hvilken størrelse er 16 inches. Af denne grund, i samlet tilstand, værktøjet har en mere imponerende størrelse, og du kan bruge det til fældning træer, hvis størrelse er op til 30 cm i diameter.

Før du køber, skal du spørge, hvad er kvaliteten af motorsav karburator "Calm-180", da det er fra denne afhænger i høj grad om udførelsen af instrumentet. Den eneste måde du vil være sikker på at købe en kvalitet værktøj, der vil vare i lang tid, og vil med jævne mellemrum udføre alle opgaver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.