ForretningLederskab

Beslutningsmodeller

Ved hjælp af en specifik model management beslutningstagning på grund af en række årsager, såsom kompleksiteten af den virkelige verden eksperimenter, retningen for fremtiden.


Inden jeg går til de udbredte modeller beskriver den grundlæggende model af beslutning -gør.
· Den fysiske model, som er genstand for undersøgelse med hjælp fra sin reduceret eller forøget udlevering. Det er praktisk talt simuleret integritet;
· Analog model, som er en analog af genstanden for undersøgelsen, hvis adfærd er den samme som for en reel objekt, men tilsyneladende de er ikke ens.

· Matematisk model eller symbolsk. Det bruger symboler, der repræsenterer karakteristika eller egenskaber af objektet.


Simulering - en proces, så vi betegne de faser af beslutningsprocessen.
Erklæring af problemet. Dette er den vigtigste etape af opførelsen af den model, som giver den rigtige løsning ledelsesmæssige spørgsmål. Trofast opgørelse af problemet nogle gange er vigtigere end dets løsning. For at finde den optimale eller acceptabel løsning på det specifikke problem, du har brug for at kende dens komponenter. Dette vil gøre det muligt at skelne symptomerne fra årsager, der bør være i stand til at gøre hver leder.
Konstruktion af modellen. Dette er den næste fase. Udvikleren definerer det vigtigste formål med modellen, samt output specifikationer eller opfattet at opnå, ved hjælp af modellen, hjælper ledelsen til effektivt at løse problemet overfor dem. Her er det nødvendigt at bestemme de nødvendige oplysninger til at bygge en model, der ville opfylde disse målsætninger og give de rigtige oplysninger på outputtet.
modelforsøg for ægthed. Det vigtigste aspekt af testen ligger i at bestemme, i hvilket omfang den beregnede model den virkelige verden. Det er nødvendigt at afgøre, om alle væsentlige komponenter, der er indbygget i modellen, den tilsvarende aktuelle situation. Kontroller ofte viser, at designet model er ikke perfekt, fordi Den indeholder ikke alle de nødvendige variabler. Dette trin er også nødvendigt at fastslå graden af pålidelighed af de oplysninger, som den model, bestemme dens evne til virkelig hjælpe ledelsen til at løse problemet.
Anvendelse af modellen. Ingen model af beslutning management-løsninger kan ikke betragtes som en succes, indtil indtil vedtagelsen fandt sted og blev ikke forstås og anvendes i praksis.
Opdatering af modellen. Selv den vellykkede model for ledelsesbeslutninger, bestået alle faser af processen med at gøre ledelsesbeslutninger skal opdateres.
Som med andre metoder og midler, kan modellen forårsage fejl. Effektiviteten af modellen reduceres ved virkningen af potentielle fejl.

Beslutningsprocessen er en proces, fordi det er nødvendigt for at producere en række indbyrdes forbundne trin. For beslutningsprocesser problemer bruges ikke en enkelt løsning, men forskellige måder at beslutningsprocessen.

Generelt kan det beslutningsprocessen være repræsenteret i fem faser, men det faktiske antal er bestemt af deres specifikke problem.

1. Diagnose af problemer. Der er to muligheder at løse problemet. På det problem kan henvise en situation, hvor der ikke nået sine mål. Behovet for styring beslutningsprocessen er indlysende, er det en reaktiv ledelse. Men nogle gange som et problem, betragtes fremtidige situation.

2. Formulering af kriterier og begrænsninger i beslutningsprocessen. Når diagnosticere problemer er nødvendigt at fastslå, at det er muligt at gøre. Ledere har brug for at bestemme de begrænsninger på opnåelse af resultater og deres alternativer.

3. Identifikation af alternativer. Hvilket burde være i tilstrækkelig mængde. Men hver af dem skal være grundigt analyseret og vejes.

4. Evaluering af alternativer. Den næste fase - at vælge de mest eftertragtede alternativer baseret på evalueringen.

5. Valg af alternativ med mere favorable konsekvenser.

Som praksis viser, metoderne til ledelsens beslutninger og deres kvalitet er i høj grad afhængig på hovedet af hans mentale tilstand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.