SkønhedKosmetik

Makeup dag: Kør regler

Opret en nuttet billede af elegante damer, kan du bruge et grundlæggende sæt af dekorative kosmetik, som er i pungen enhver kvinde. Er det tilstrækkeligt at observere et par enkle regler, når de anvender make-up dag. Korrekt anvendt makeup dag vil fremhæve alle fordelene ved ansigtet og skjule de små fejl.

Sammenlignet med den aften, bør dag makeup være blød og let fremtrædende. Gør ikke pludselige ændringer, bør alt være behængt til det maksimale, på læberne et let glans.

Påfør make-up dag for reglerne er ikke svært, men det er stadig kommer til at tage nogen tid. Hvis makeup er tilgængelig i butikken kun 5 minutter, så er det bedre ikke at foretage den. Denne mulighed er kun egnet til de piger, der allerede veluddannede hånd, i en fart for at skabe et mesterværk.

Sådan laver du en makeup dag - enkle regler

1. Det vigtigste i den daglige makeup - lys, hvor det vil blive anvendt. Derfor er det kun dagens lys! På en anden måde, for hvis den make-up blev anvendt af lyset fra en almindelig glødepære, sollyset nødvendigvis fordrejer alle farver og nuancer, som er så omhyggeligt anvendes til ansigt. Lys, når de anvender makeup er at falde på dit ansigt jævnt, uden dæmpning mens nogle enkelte afsnit, som den ene side kan få gjort op hurtigere end den anden.

2. Korrekt kombination af toner. Fagfolk ved, at ved hjælp af lyse og mørke toner kan øge, mindske eller skjule visse ansigtstræk. Lyse farver visuelt forstørre den del af den person, som de er anvendt, og den mørke, tværtimod, faldt. For eksempel visuelt reducere længden af næsen som muligt, får det til at vippe lidt mørkere tone.

3. Med hensyn til tonale rammer, er det vigtigt at huske, at makeup dagen - det er først og fremmest, selvfølgelig. Derfor bør fundamenter tone helt matcher tonen i huden, som er anvendt på, da kontrasten og naturlighed - inkongruent ting. Det er også vigtigt at vælge den tone fløde, passende type hud. Uønsket dannelse af rynker kan forebygges, hvis cremen på den første særlige svamp, og derefter på huden.

Hvis huden i ansigtet og kan gøre uden anvendelse af en tonal ramme, øjnene - ak, nej. Med hjælp fra tonen naturligvis korrekt indført, kan vi give mere udtryksfulde øjne. Tynd pensel, anvende en lidt penge i området omkring øjnene og forsigtigt sprede det over huden. Overskud fjernes med en ren klud. Et sådant skridt ville gøre dagen mere udtryksfuld makeup og ser - på vid gab.

4. øjenbryn - er øjet rand. Deres form kan ændre hele billedet til ukendelighed. Derfor bør denne del af ansigtet aldrig blive forsømt. Stor betydning vedlægges og farven på dine øjenbryn. De kan være daglig særlige farvetone blyant eller male maling til øjenbrynene. Det er dog vigtigt ikke at overdrive det: alle slagtilfælde bør være usynlige for nysgerrige blikke.

5. Øjne. Smuk dag make-up altid kræver brug af nuancer af lyse nuancer. De anvendes på bunden af øjenvipper og bryn op. Look er umiddelbart attraktiv. Ifølge vipperne linje foretaget en mørk streg. Hvis det ser for præcis, så er du nødt til at skygge det. Den sidste fase af øjenmakeup - anvender mascara prokrashivaya omhyggeligt hver cilium. Du kan kam deres særlige pensel.

6. Lips - dette er det sidste skridt på vejen til den daglige makeup. Lys blyant farvede læbe kontur, og derefter anvendt på den pågældende farve læbestift. Det er ønskeligt at anvende det med en pensel. Gennemfør billede, kan du bruge lip gloss.

I dag er det moderne at være en smuk og naturlig, og takket være den Medmindre ovenstående, er det meget nemt at gøre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.