SundhedSygdomme og betingelser

Ømme ben: årsager og behandling

Hvorfor ømme ben under knæene? Årsagerne til denne ubehagelige fænomen vil blive beskrevet i denne artikel. Vi fortæller dig også, hvordan man kan slippe af denne betingelse, og i hvilket læge skal håndteres.

grundlæggende oplysninger

Hvad hvis det smertende ben? Årsagerne til en sådan smerte bør finde nødvendig, for uden dette er det umuligt at finde den rigtige og effektiv behandling.

Ubehag under knæet forekommer i mange mennesker. Meget ofte de er forbundet med banale træthed. Det skal dog bemærkes, at denne betingelse kan være forårsaget af alvorlige sundhedsproblemer.

Det er ingen hemmelighed, at lavere menneskelige lemmer konstant tester belastning. Når betydelige stress ben kan skade dårligt og klynker. Men vi må ikke glemme, at nogle gange er det en periodisk ubehag signalerer dysfunktion af visse systemer eller organer i kroppen.

Hvem kan jeg kontakte?

kontakte, hvis ømme ben Hvilken læge? Årsagerne til en sådan patologisk tilstand er at opdage kun en erfaren specialist. Først skal vi tage fat på terapeuten. Efter interviewet og eksamen, kan lægen henvise patienten til lægen mere end et snævert fokus (fx vaskulær kirurg, diætist, reumatologi, traumatologi). I dette tilfælde er patienten forpligtet til at blive udnævnt til sådanne aktiviteter som røntgen, MRI, ultralyd og andre. Også for mere specifikke diagnoser kan anvendes ved andre forsøgsmetoder, herunder laboratorium.

Smertende ben: forårsager ubehag

Hvis der opstår et sådant problem, er det bedst ikke at fremsætte formodninger om dens sandsynlige årsager, og straks se en læge. Dette bør ske i tide. Kun i dette tilfælde er der en god chance for at identificere tilstedeværelsen af en bestemt dysfunktion i de tidlige stadier og gennemgår derefter enkle terapeutiske foranstaltninger.

Så hvorfor smertende ben? Årsagerne til denne sygdom kan være i nogle sygdomme. Betragt dem nu.

Skader på de indre væv i de nedre ekstremiteter

Hvad er det patologi pågældende, hvis de ømme ben under knæene? Årsagerne til dette fænomen kan gemmer sig i brud, forstuvninger, frakturer forskydning af patella og andre skader på indre væv.

Meget ofte ømme smerter i de nedre ekstremiteter optræder med alderen, med gentagne skader, væsentlige belastninger, meteorologiske ændringer. I dette tilfælde kan området under knæet smerter om aftenen eller natten.

fedme

Hvorfor konstant smertende leddene i fødderne? Årsagerne til sådanne følelser ofte forbundet med nærvær af overskydende vægt, hvilket giver en alvorlig belastning på de nedre lemmer, og bidrager til udviklingen af beslægtede sygdomme hos tilstanden af blodkar og blodcirkulationen i almindelighed.

åreforkalkning

Hvilke sygdomme kan være ledsaget af en person, hvis han konstant ømme led i hænder og fødder? Årsagerne til dette - hjerte-karsygdomme, herunder åreforkalkning.

Det er kendt, at kolesterol indskud betydeligt forringe permeabiliteten af blodkar, hvilket øger risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og andre alvorlige sygdomme.

Åreforkalkning er ofte ledsaget af symptomer som ømme ben. I første omgang manden henviser til denne mindre ubehag i knæ og albuer let. Men ignorerer sådanne tegn kun forværrer sygdommen, og smerte er ikke ømme og skarpe og ganske stærk.

osteoporose

Antag, at hvis smertende knæ? Årsagerne til disse følelser ofte er forbundet med calciummangel i den menneskelige krop. Manglen på dette element ofte fører til deformation af knoglevæv.

Ubehag med osteoporose kan ikke kun være smertende, men skarp, især hvis der er iværksat af sygdommen.

For at udelukke udviklingen af en alvorlig sygdom, skal du sørge for at konsultere en læge og en komplet diagnose. Kast dig ud i selv-behandling, udføre en række pakker eller ukontrolleret tage calcium er strengt forbudt. Man skal huske, at den kompetente osteoporose behandling kan holde kun en kvalificeret tekniker.

Deformation af underekstremiteterne

Okklusiv sygdom - en sygdom, der kræver øjeblikkelig vedtagelse af specifikke medicinske foranstaltninger. Efter alt, kan konsekvenserne af oversete sygdomme være ganske katastrofal (koldbrand og efterfølgende amputation).

artritis

Hvorfor ømme arme og ben? Årsagerne til en sådan smerte kan lurer i udviklingen af gigt.

Det er kendt, at næsten alle ødelæggelsen af leddene at blive påvirket i bevægeapparatet funktion af mennesket. Om udvikling af den pågældende sygdom kan indikere ikke kun smertende, men en skarp smerte, herunder under knæskallen. Også for arthritis er kendetegnet ved hævelse og andre typiske symptomer. I en sådan sygdom ubehag kan mærkes selv uden nogen pludselige bevægelser og en betydelig belastning på benene.

flatfoot

Hvorfor konstant klynke fødderne? Årsagen til denne patologiske tilstand er ofte forbundet med den sædvanlige ændring i formen af foden. Flatfoot findes i mange mennesker. I dette tilfælde, de fleste af dem føler sig konstant hurtig træthed, sløvhed, og smertende smerter i de nedre ekstremiteter, især efter en lang gåafstand.

Det skal også bemærkes, at sådanne følelser forekommer ofte som et resultat af forskellige infektioner, inflammatoriske processer og komplikationer, der opstår efter tidligere forstyrrelser i kroppen.

Alle de ubehagelige fornemmelser i benene, der har udviklet på grund af dette eller hint sygdom, kan forekomme i løbet af dagen, om natten, om aftenen og om morgenen.

diagnostik

For at identificere årsagerne til ømme smerter i benene, skal foretage en detaljeret undersøgelse af patienten ved hjælp af en række diagnostiske metoder. Da sidstnævnte kan bruges:

 • CT og magnetisk resonansimagografi;
 • Røntgenstråler;
 • klinisk urin og blod;
 • Amerikanske fartøjer
 • elektromyografi;
 • blod biokemi;
 • Angiografi.

Ømme ben: Årsager, Behandling

På grunden kan klynke nedre lemmer, har vi fortalt ovenfor. Efter at gå til lægen og diagnosen bør straks begynde behandling. Det kan omfatte sådanne teknikker som:

 • lægemiddelterapi;
 • fysioterapi;
 • massage og fysisk terapi;
 • operation.

Overveje alle disse metoder i flere detaljer.

medicin

Hvad hvis de ømme kalve? Årsagerne til denne patologisk fænomen bør identificere erfaren læge. Efter diagnose kan patienten visse medikamenter skal administreres. Modtagelse af visse lægemidler i denne tilstand er grundlaget for smertebehandling.

Afhængigt af oprindelsen af ubehag for patienten kan tildeles helt forskellige lægemidler. De mest almindelige medicin omfatter følgende:

 • dekongestanter;
 • antiinflammatorisk og analgetisk;
 • muskelrelaksantia;
 • sporstoffer (kalium, calcium og magnesium);
 • B-vitaminer og vitamin D;
 • forbedre mikrocirkulationen.

I tilfælde af at en patient diagnosticeret thrombose, kræver anvendelse af antiblodplademidler og antikoagulanter. I systemiske bindevævssygdomme udpeges cytostatika og hormoner, og i tilfælde af diabetes - insulin eller andre blodsukkersænkende medicin.

Øvelsesterapi og fysioterapi

Ifølge specialister, fysisk terapi er i stand til at tilvejebringe yderligere analgetisk virkning i nærvær af mange sygdomme, herunder det manifesterede ømme smerte i ben og arme. Det skal også bemærkes, at disse behandlinger bidrage til at forbedre blodcirkulationen, normalisere nervøse vævstrofisme og fjerne betændelse. Det bør erindres, at den fysiske behandling er kontraindiceret i nærvær af tumorer og systemiske sygdomme.

Oftest anvendes i de følgende teknikker såsom terapeutiske foranstaltninger:

 • laserbehandling;
 • fononer og elektroforese;
 • magnetisk terapi;
 • bølge terapi;
 • mudder og paraffin;
 • andet.

Vi kan ikke sige, at og fysioterapi er af stor betydning i behandlingen af patologier osteo-artikulær system. Dette er især vigtigt i rehabilitering af patienter efter skader og behandling af slidgigt og leddegigt.

Når det er nødvendigt smertende smerter i benene så hurtigt som muligt at begynde at gøre gymnastik for fuldt ud at genoprette normal bevægelse og for at forhindre den mulige udvikling af kontrakturer.

Brug af forskellige massage teknikker kan forbedre tilstanden af indre væv i vaskulære lidelser, neuropatier og osteochondrose.

kirurgisk indgreb

Drift med ømme smerter i benene - er en ekstrem foranstaltning. Som regel bliver det nødvendigt i behandlingen af akut vaskulær sygdom, osteomyelitis, konsekvenserne af alvorlige skader (fx frakturer, muskel og ligament tårer) udtrykt osteochondrose og slidgigt.

Under operationen specialister er i stand til at genoprette anatomiske relationer i vævene, samt punktafgifter patologisk ændrede områder.

Forebyggelse af ubehagelige fornemmelser i benene

Nu ved du, grunden i benene kan forårsage ømme smerte. Vi fortæller dig også, hvad teknikker ansætte specialister til at identificere tilstedeværelsen af visse sygdomme og deres helbredelse tid.

Ikke at bringe deres tilstand til en ynkelig, læger anbefaler at regelmæssigt foretage forebyggende foranstaltninger for at forhindre udviklingen af ømme smerter i benmusklerne. For at gøre dette, de anbefaler at følge de enkle regler, og det er til rådighed:

 • Meget nyttig til forebyggelse af smerter i benene tabe sig og konstant udføre et bestemt sæt af øvelser, der tager sigte på at forebygge udviklingen af alvorlige sygdomme, herunder åreknuder.
 • I patologi af blodkar, arterier og vener, eksperter anbefaler at holde sig til en streng diæt. Typisk er det begrænser modtagelse og fedtholdige fødevarer rig på cholesterol.
 • I sygdomme i leddene og rygsøjlen bør altid konsultere en neurolog. Behandlingen af disse patologier kan være langvarig og kostbar, så rettidig undersøgelse og identifikation af forskellige sygdomme, vil hjælpe med at undgå smertefulde kører rundt hospitaler.
 • For at forhindre udviklingen af ømme smerter i de nedre ekstremiteter, ikke bo i et statisk stående eller siddende stilling i lang tid. Hvis det kræves af din erhvervsaktivitet, anbefales det regelmæssigt at tage pauser og warm-up, samt at ændre placeringen af kroppen.
 • Periodiske øvelser, der sigter mod at styrke mavemusklerne, kan lindre spændinger i musklerne i lændesmerter, der vil reducere sandsynligheden for at udvikle kan udstråle smerter fra taljen til fødderne.

Således holder alle de ovennævnte regler, kan du ikke kun slippe af med den nagende fornemmelse i fødder eller hænder, men lad dem ikke udvikle sig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.