SundhedSygdomme og betingelser

Purulent meningitis

Sygdommen er en akut smitsom karakter med en primær læsion i meninges kaldes meningitis. patologiske tegn vises, afhængigt af arten af den udviklende inflammatoriske proces. Sygdommen kan være primær og sekundær.

Del meningitis purulent og serøs.

I det første tilfælde er der en gruppe af primære og sekundære patologier, hvor den fremherskende involvering af meninges har en bakteriel art.

Meningokok hjernebetændelse epidemi omfattet af denne gruppe og refererer til den primære sygdom.

Manifestationer af sygdommen har en stor udvikling. Purulent meningitis af denne type er ledsaget af en stigning i kropstemperaturen til 38-39 grader. Hertil kommer, at patienten klager over alvorlig hovedpine smerter, udstrålende til ben, ryg, nakke. Skarp smerte ledsaget af generel hyperæstesi (overfølsomhed), opkastning, meningeal symptomer udvikle sig. I de indledende stadier af sygdommen er markeret konservering af bevidsthed, men en mangel på tilstrækkelig behandling, patienten falder hurtigt til en tilstand af soporous (depression af bevidsthed). Ofte er der kolde sår på slimhinder og hud, samt hæmoragisk udslæt. Blodprøve viser forøget ESR, høj leukocytose (neutrofil). Ændringer i cerebrospinalvæske i de første timer af sygdom ikke påvises. Men i løbet af første og andet af den dag, der er en kraftig stigning af trykket, uklarhed, den får en gul-grå eller grålig skær. Det registreres som et lavt sukkerindhold.

Purulent meningitis forårsaget af meningokok-sygdom er diagnosticeret i overensstemmelse med oplysninger om patienten, sygdommen og dens kliniske manifestationer. I før indlæggelsen perioden, gøres differentialdiagnosen af denne type sygdom med sekundær patologi.

Sekundære purulent meningitis kan udvikle sig som et resultat af spredning (fordeling) i purulent sinusitis eller mellemørebetændelse infektionsfoci af sygdom.

Udbrud af sygdommen er karakteriseret ved forekomsten af kulderystelser, feber, hovedpine forekomst samt en kraftig forringelse af den generelle tilstand af patienten. Meningeale symptomer dannes tidligt. Sekundær purulent meningitis er ledsaget af en hurtig forstyrrelse af bevidsthed midt hyppige agitation, kramper, hallucinationer. Spiritus uklar. Der er en stigning i ESR.

Når diagnosen er nødvendigt at skelne mellem hjerne absces og purulent meningitis. Disse patologier har mange fælles træk. For hjernen byld er ætiologi, øget fokale symptomer på en baggrund af tegn på betændelse stilnet, forskydningen af midterlinjen strukturer med ultralyd.

Fremgangsmåderne til diagnosticering purulente meningitis omfatter biokemisk og bakteriologisk undersøgelse af blodprøver, EKG, MRI, og CT-scanning af hjernen, kraniet radiografi.

Når manifestation af sygdomssymptomer med behov for akut indlæggelse til infektiøs enhed. I tilfælde en sekundær sygdom i patienten placeres i den relevante hospital.

Hvis du har mistanke om, at udviklingen af meningitis nødvendigvis foretaget en lumbalpunktur for at studere cerebrospinalvæsken. Proceduren udføres under dække af antibakterielle lægemidler. Ind til påvisning af patogenet patologi og bestemme graden af dens følsomhed, en bred vifte af ordinerende. Disse antibiotika er i stand til at gennemtrænge blod-hjerne-barrieren. Disse indbefatter lægemidler "Ampicillin" "Penicillin," tredje-generations cephalosporiner ( "Ceftriaxone", "cefotaxim").

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.