SundhedSygdomme og betingelser

Mantoux test hos børn

Hvad er det Mantoux test i børn? Hver konfronteret med dette navn, men ikke alle ved, hvad det er for, og som er bestemt af det. Alle husker fra barndommen som klassen gik til lægens kontor på skolen for at være en pik (ikke klart, hvorfor). Måske for at dæmpe den viljestyrke, kæmper med grasserende ønske om at kam optrådte "en knap"? Nej, Mantoux ikke for dette. Essensen af denne prøve vil blive beskrevet nedenfor.

Mantoux test hos børn

Mantoux test - det er ikke noget som en immunologisk test, der kan hjælpe med at bestemme tilstedeværelsen af barnets krop tuberkulose-infektion. Hele pointen er, at kroppen er fremstillet af tuberkulin input, og i stedet jeg synes ejendommelige inflammation, som er dannet gennem skyld blodlegemer, der er ansvarlige for cellemedieret immunitet. Enzymer mycobakterier tiltrække lymfocytter, som er indeholdt i blodkarrene i nærheden. I øvrigt lymfocytter tiltrækkes kun af dem, der tidligere stod Koch stick. Irritation af huden vil være langt mere mærkbar i tilfælde af, at barnets krop er blevet inficeret med mykobakterier tuberkulose. Det betyder, at barnet har en positiv Mantoux test, der er til stede i hans krop tuberkelbakterier bacillen. Det er ofte forveksles med den positive reaktion på simpel irritation, der er opstået på grund af det faktum, at barnet børstet injektionsstedet, eller blot fugte det.

Mantoux test i et barn er noget i retning af en allergi, som tuberkulose er mere allergen end antigenet. Hver kid starter ved et år, skal årligt passerer gennem denne test, fordi det kun i dette tilfælde vil det være muligt at følge et farligt infektion i tid og træffe alle nødvendige foranstaltninger med henblik på fuldstændig afskaffelse. Men der er grupper af børn, der er prøven er lavet to gange om året. Dette refererer til patienter med diabetes, en række sygdomme i blodet, med kroniske ikke-specifikke sygdomme og andre.

I nogle tilfælde kan Mantoux test i børn være falsk

Alt fra meget barndom, husker, at kappen under alle omstændigheder ikke kan være våd. Dette blev endda stablet anekdoter, vittigheder og disse legender er ofte endda sjovt og vittig. Ja, det er virkelig ikke kan være våd, da dette kan føre til falske resultater. Udover vanding, kan Mantoux ikke:

  • zelenkoj smear, iod og andre helbredende og desinficerende midler;
  • Undgå kontakt med det for direkte sollys;
  • lim på det plaster;
  • Mantoux test hos børn er falsk, og hvis injektionsstedet konstant at røre eller bunden. Jeg bør tilføje, at der dannes "en knap" til tider meget meget ridset og er hjemsøgt dag og nat.

Hvad skal man gøre, hvis dit barn har en positiv Mantoux

Gå ikke i panik før tid, da der i de fleste tilfælde viser sig at være en falsk positiv reaktion skyldes, at barnet ikke følger reglerne beskrevet ovenfor (selv om det ikke fra ondskab). Du er nødt til at begynde at bekymre sig, når og re-prøve vil give et positivt resultat. Det er også værd at vise i advarsel, hvis hudtest den ikke viser et positivt resultat, men de opnåede data kan det konkluderes, at barnet var mere modtagelige for tuberkulose (hvilket betyder en stor forskel mellem de nye og gamle satser). Tuberkulose - er en forfærdelig sygdom, hvilket betyder, at en læge skal behandles, når der er mistanke om ham.

Det er umuligt at tro, at Mantoux testen - det er en person ubrugelig fiktion, hvorfra ingen noget godt. Faktisk er det meget vigtigt, og det var uden det ville verden være mange flere mennesker, der har været syg med tuberkulose, der kan føre til uforudsigelige konsekvenser og meget farlig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.