SundhedSygdomme og betingelser

Han forstuvet fod. Hvad hvis lægen væk?

Snart sommer. Strande, vandreture, sport og spil. Statistik, som alle kender, siger: om sommeren normalt øger muligheden for skader. Fordi det er - ikke kun er tid til at nyde udendørs. Sommer - en tid med korte nederdele, høje hæle. Det er derfor, læger ofte kommer på mode pige klagede: "Jeg snoet min ankel. Hvad skal jeg gøre? "

Men nogle gange sker det, at for at komme til en specialist er bare ikke muligt. Især fordi skaden skete mens smerten aftager midlertidigt, selv om den trådte ligament brud. Normalt er det kun intensiveret den næste dag. Uden hjælp fra en læge kan være svært at nå.

Det er derfor, det er så vigtigt at give førstehjælp med det samme. Gør det meget muligt, selv om skaden er sket væk fra hjemmet.

Så hvis en pige (eller dreng) forstuvet fod. Hvad skal man gøre for at forhindre forekomsten af blå mærker, hævelse, lindre smerter?

Umiddelbart efter en skade på benet gemt anbefales at anvende is. Hvis det ikke var, kan anklen pålægge frosset kød ud af fryseren. I et ekstremt tilfælde er det muligt at lave lotioner koldt vand. Anvendelse kold nødvendig i 10 minutter, og derefter give benet et par minutter til at varme op. Så gentage trinene for en time.

Efter kolde procedurer turn varm komprimerer. God Dyp en ren bomuldsklud med varmt afkog af arnika, for at holde det på benet i to timer. Alt dette tidspunkt, bør stoffet være våd og varm.

Trouble indtraf, forstuvet fod. Hvad hvis Arnica blomster hjemme der? Det anbefales at lave en varm komprimere af mælk og løg, blandet med honning.

Og så snart muligheden opstår, skal du stadig efterlyser medicinsk hjælp.

Nogle gange sker det, og mere komplekse problemer - forstuvninger. Dislokation - en strækning eller brud på ledkapslen, som følge af forskydning af leddene.

Er det muligt at skelne denne skade fra at strække eller rive af ledbånd? Muligt. Trækstyrke hæmatom, skarp smerte, ødem vises efter flere timer. Når dislokation smerte vises på én gang, øges gradvist. Ødem stiger meget hurtigt. Endelighed skævhed fast på plads i den forkerte position. Dette er tydeligt ved første øjekast. Ændre placeringen er ikke mulig.

Det er vanskeligere at skelne fra en forvredet fraktur, hvor foden er også dreje blå, hævede, hårdt såret.

Du skal dog ikke forsøge at definere dig selv, er det forskudt eller brud. Stadig helt sikkert brug for at konsultere en læge, og jo før, jo mere effektiv behandling være. En førstehjælp til dislokation og fraktur lignende.

Hvad hvis dislokation af fødder? Først og fremmest, skal du ikke forsøge at rette leddet. For at skelne visuelt fra en forvredet fraktur er meget vanskeligt, så selvfølgelig er det bedst at låse i den position, hvor den forblev efter skaden.

Fiksering kan gøres med en bandage, et tørklæde eller tørklæde. Tja, hvis det er muligt at bruge som et dæk bord eller andre flade og faste genstande.

Men hvis hånden er ikke nogen tørklæde eller bandage, og hun vristede eller forstuvet fod. Hvad skal man gøre? Prøv ikke at flytte, især vigtigt ikke at træde på de sårede lemmer.

Efter dette, til det sted, dislokation anbefales at lave is. Hvad skal man gøre, hvis en forstuvet fod, og ingen is? Det samme som den trækstyrke: at forsøge at køle samlingen ved hjælp af vand, mad fra køleskabet. Og så sørg for at gå til lægen.

Hvis smerten er alvorlig, er det bedst at ringe efter en ambulance, som er forpligtet til at tage offeret til traumet. Der vil helt sikkert nødt til at gøre en X-ray. Uden det, er det umuligt at afklare diagnosen.

Hvis din læge ikke diagnosticere en dislokation, vil det nødvendigvis pålægge fastsættelse bandage eller gips.

Ikke for at være hjælpeløs i det kritiske øjeblik, det er godt at vide, hvordan du giver førstehjælp.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.