SundhedSygdomme og betingelser

Føtal underernæring

Føtal underernæring - er en tilstand, der er ledsaget af forsinket udvikling af barnet under graviditeten. Den væsentligste årsag til en sådan overtrædelse anses for at være utilstrækkelig placenta blodgennemstrømning, men det er kun en sekundær årsag. Primære samme, der obstruerer blodstrømmen kan være et problem som moderen krop, og sygdom af fosteret eller placenta.

Føtal underernæring: Klassificering og årsager til sygdom

I moderne medicin, at skelne mellem symmetrisk og asymme- form for fejlernæring. Symmetrisk underernæring indebærer, at i løbet af fosterudviklingen er ensartet forkrøbling af alle organer. Denne fejlernæring er diagnosticeret på et tidligt tidspunkt for fødedygtige.

Når en asymmetrisk forsinkelse af nervesystemet og knogler er tilbøjelige til at udvikle sig i overensstemmelse med betingelserne i graviditet, mens de andre organer, såsom nyrer, dannes og vokse betydeligt langsommere. I de fleste tilfælde er en sådan misligholdelse allerede begyndt at udvikle sig efter den 28. uge af graviditeten.

Desuden er sondringen mellem tre former og sværhedsgrad. Nem form betyder, at fosteret ikke er forsinket mere end to uger. Med den gennemsnitlige form af fosteret udvikler sig omkring 2-4 uger langsomt. Alvorlig underernæring af fosteret - er intrauterin væksthæmning er ikke mere end fire uger.

De væsentligste årsager til underernæring kan opdeles i tre overordnede grupper:

1. Brud på fostret (medfødte defekter, intrauterine infektioner);

2. Forstyrrelser fra placenta (inflammation, løsrivelse, forkert position før ældning);

3. Rapport fra kroppen af en gravid kvinde (alkohol, rygning, dårlig ernæring, kroniske sygdomme, caries, tidligt eller for sent i graviditeten, abort, svær toxemia, blodtryk svingning, forkert betjening).

Føtal underernæring: Symptomer og Diagnose

Uafhængigt bestemme forsinkelse i udviklingen af fremtidens baby er næsten umuligt at lægge mærke til. , Men højden af stående livmoder og indikatorer for abdominal omkreds kan indikere en mulig overtrædelse. Det er grunden til gynækologen er forpligtet til at registrere disse målinger ved hvert besøg. På den anden side, spæk, den enkelte kvindes fysik ofte forhindre præcis diagnose.

Derfor er den sikreste måde at påvise tilstedeværelsen af underernæring - er ultralydsundersøgelse, hvor lægen kan måle længden af skelettet, volumen og alle andre parametre i det udviklende foster.

Føtal hypotrofi: behandling

Behandling af en sådan overtrædelse - en lang proces, som omfatter en lang række aktiviteter. Det er værd at bemærke, at med sådan diagnose af en gravid kvinde bør nøje følge alle anbefalinger fra din læge.

For det første er kvinder ordineret en afbalanceret kost. Det er værd at huske på, at på det tidspunkt, bære et barn kost vordende mor skal være komplet og omfatte protein fødevarer, frisk frugt og grøntsager samt fisk. Hvis det er nødvendigt, også udpeget af forløbet af at tage vitaminpræparater, der har en positiv indvirkning både på udviklingen af fosteret, samt om status for moderens krop.

For det andet er det nødvendigt at genoprette tempoet i udviklingen af fosteret. Med henblik herpå skal lægen først finde årsagen til fejlernæring og gøre hendes behandling. Desuden mødre ordinere vasodilatorer, som letter blodgennemstrømningen gennem moderkagen. Da disse børn observeret udvikling af hypoxi, og derefter ordinere disse lægemidler, der reducerer niveauet af ilt i blodet.

Ofte er gravide kvinder diagnosticeret med "underernæring frugt." Konsekvenserne af denne sygdom, især i den tidlige opsporing og korrekt behandling, kan være næsten usynlig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.