Nyheder og SamfundBerømtheder

Marina Moskvina: biografi, de bedste bøger

Marina Moskvina er kendt ikke kun for hans forfatterskab talent og talrige bøger for voksne og børn. Næsten 10 år, mødte hun med studerende på "Radio Rusland" i forfatterens program "Virksomheden Marina Moskvina," underholdning og filosofisk på samme tid. Og nogen deltog hendes workshops, hun også gennemført omkring 10 år, som lærer for Institut for Samtidskunst, for udviklingen af kreative evner, samt undervise i kunsten at skrive.

Om en pige klar til et mirakel

Optrådt på lyset Moskvina Marina L. i Moskva i 1954. Datteren af tv-journalist og historiker, hun siden barndommen afveg utrolig fantasi. Adventure bøger var i hendes drøm til at rejse over hele jorden, for at passere de "ild, vand og kobberrør", at møde forskellige mennesker, at blive en sand eventyrer. Og alt dette for at en dag gammel gammel dame med kaptajnens pibe i munden og et glas grog i hånd for at fortælle deres børnebørn om sådan en interessant liv, hvor der var sådanne heltegerninger, og i hvad jeg skal tro noget er umuligt.

En af de mest betydningsfulde begivenheder i barndommen selve Marina Moskvina sagde hans femte fødselsdag. Samme dag, den første gang hun selv gik på en trehjulet cykel Yuri om hjælp Vizbora.

Men i sjælen af en pige lever drømmen. Hun så sig selv som en skuespiller eller en succesfuld modedesigner. Men de har været det. Især for at gå til drama skole ville ikke lade hende lille statur.

Men i rejsen, hun stadig gik. Og nogen havde bare at være hendes ikke! Kog i geologiske ekspeditioner, som så og Fjernøsten og den arktiske, og det er 17 år. På det tidspunkt, da jeg var elev på aftenen afdeling Moskvas Statsuniversitet (fakultetet for Journalistik), jeg var nødt til at arbejde hårdt i hjørnerne af vejledning Durov, selv redaktør af forlaget "Progress".

første erfaring

Hendes vigtigste lærer i mange år til at blive den centurion Yu, en lærer i litteraturseminar J. Akim, hvor Marina arbejdet siden 1987. Hendes ven var en børns forfatter og digter Yuri Koval.

Hendes første fortælling, "Hvad skete der med krokodille" eller Akim, ej heller Koval blev ikke i første omgang accepteret. Kun en stor tegneserie, instrueret A. duer, gjorde alvorlige kritikere til at ændre mening. Men hans elev, de har præsenteret en lektion. Mentorer lært hende hvad man skal skrive om en fjern krokodille der der udklækket et æg - ikke den bedste måde at tale til din læser. Langt vigtigere, hvis du skriver det vil være, at hun overlevede, og dermed sætte sjælen i sin historie.

Og så på Marina Court mentorer lavet en historie "Knappe" for lille cherepashonke, der rent faktisk boede i deres hus i hendes barndom. Pet er tabt et eller andet sted, og hendes mor, der ikke ønsker at skade barnet, kom op med historien om, hvordan skildpadden gav en geolog, at han tog hende hjem til ørkenen, fordi hun savnede meget. Denne historie blev fortalt og Marina. Og det var et eventyr, hvor de krummer såkaldte cherepashonka, der sendes fra Karakum hans lille elskerinde telegram af hilsener.

Fortællinger er blevet den mest foretrukne genre forfatter. Af den måde, nogle af dem er fjernet tegnefilm.

M. Moskvina og "Murzilka"

En vis periode af hendes professionelle aktivitet er forbundet med bladet "Murzilka". Der førte hun sektionen sport, og børnene rapporterede de mest interessante fakta om sporten. Og så var der den "Adventures Olimpionik", en bog med historier, gåder, spørgsmål, billeder med forklaringer. Marina selv i det fungerer som fortæller sjovt.

Sport kolonne var kun begyndelsen. Det var Marinas idé at oprette andre interessante sektioner. Såsom overskriften "kuffert" om udlændinge og spor af civilisationer, der har længe forsvundet fra de materialer, der dannede bogen "Uden for vinduet - UFO, eller indtil den brændende hellige Ogura", eller romanen "The Days of Awe" eller "The Adventures Murzilki" - tegneserier, det og forfatter S. Sedov fælles projekt.

Alt fungerer Moskvina morsom og alvorlig nær: sjove historier, trist slutning, og uheldige afslutning på det sjove. Og en del af bogen, i henhold til lovgivningen i genren skal være et drama, latterlige læsere.

Livsbekræftende arbejde Moskvina

Hvilket princip overholder i sine bøger Marina Moskvina? Historier om denne forfatter skrevet en jern regel: fortællingen skal altid ender godt. På siderne af hans bøger, arrangerer hun "Cirkus", som skjuler sorg, og det ser ud til at udskifte karneval spil, en god skjul der bag masken. Så forfatteren taler om de alvorlige nutidige problemer. Hendes karakterer ikke mister hjerte nogensinde, og de kan ikke sidde inaktiv, de ofte er enige godt, som ikke bør være, men vær sikker på at hjælpe alle, der har brug for hjælp.

Det faktum, at Marina Moskvina er biografi præsenteres for din opmærksomhed artiklen, elsker sine karakterer, er det faktum, at de optræder i den ene eller den anden historie. Blandt de foretrukne: "Blohnesskoe monster" Shishkin Lenka Antonov Andryuha, hans forældre og hund Keith, bare en historie om ham

Alligevel det vigtigste i hendes værker - mennesker og ofte børn, uanset genre. Blandt hendes bøger har en detektivhistorie, "Træd ikke på en fejl." Det ser ud til ved første øjekast, at dette er en sjov historie fra livet i børnenes kostskole, men de problemer er ikke for sjov. Lena, en lille pige, der drømmer om at blive en detektiv, kommer ind i kampen med de skurke, der stjæler hunde og gør hatte. Således næsten spøgefuldt, i form af parodi forfatter forsøger at overbevise folk, at en person ikke er det vigtigste at tage sig af vores lille verden. En Lenka - ægte barn med en voksen ironisk syn på livet.

Og disse kvaliteter har det med succes demonstreret en anden historie "Lad alle vil være godt", hjælper elskere til at forbinde.

I rollen som kritikeren

Hendes artikler som en kritiker af børnebøger er intet ligesom kritik. Hendes kritiske artikler - er en varm levende erindringer, fyldt med humor og oprindeligt indleverede. Især heldige hendes lærere, officeren og Koval.

Memories of Yuri Koval "Vand med lukkede øjne" - en kontinuerlig respons-overvejelser om et spørgsmål, der måtte være, hvis det ikke var for denne forfatter, som er så kær. Og om Yuri Sotnikov - næsten en personlig historie, der fortæller, hvordan hans bøger lærte hende at det er nødvendigt at skrive om mit liv, om hvad du kender og forstår.

Bud for sig selv

Denne børns forfatter, rejsende og historiefortæller, forelsket i livet og de mennesker i hans liv fast overholder de forskrifter, der engang tog for sig selv som en norm af liv og kreativitet:

  1. Jeg elsker dit arbejde.
  2. Må ikke anser dig selv smartere børn.
  3. Vær sikker på at have en sans for humor.
  4. Må ikke forestille mig.
  5. Må ikke klage, hvis du ikke tager de forfatterforening.
  6. Bliver ikke gammel.

Marina Moskvina, hvis bøger er fyldt med kærlighed til livet og mennesker, har længe været en favorit blandt læserne. Lad os tale om nogle af hendes bøger.

Marina Moskvina, "Min hund elsker jazz"

Denne bog af noveller bragte forfatteren prismodtageren titel kunstfestival "Artiada Rusland", i 1989 blev ejer af den internationale diplom Andersen at få det, gjorde en tur til Indien, og senere roman "Himmelske slug" det (turen) dedikeret.

Nogle gange næsten meningsløse historier på vegne af ti Andrew stadig genlyd i hjertet på børn og voksne. Denne bog kan spare fra dårligt humør, en ægte anti-stress, som enhver historie om denne dreng.

Marina Moskvina, "Romancing the Moon"

Bare en god bog. Light. Optimistisk. Og spekulerer på, hvordan så naive oddballs formår at overleve i byen, og glade happy ending historier. Fordi det er stor, når det hele ender så godt.

"Lær at se"

Som en gang Exupery engang Marina indset, at det er nødvendigt at lære, først og fremmest for at se, og ikke skrive. Det er ikke nemt, men det er en fascinerende videnskab griber med sine disciple. De går rundt Moskva, eyeing liv i hovedstaden, knyttede kærlighed med mennesker, så skriv historier ...

De mest bemærkelsesværdige historier Marina Moskvina samlet i denne sin bog. Læsning dem, du indse, at hver mand er talentfuld, når han ser ud og ser.

Måske du ønsker at opdage den vidunderlige verden af denne forfatter og historiefortæller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.