Nyheder og SamfundBerømtheder

Kreativitet og biografi Mendelssohn. Når først hørte Mendelssohns bryllup march?

Felix Mendelssohn - tysk komponist, der skrev den berømte "Wedding marts." Han er - en dygtig pianist, lærer, dirigent og pædagog. Hans arbejde har bidraget til udvikling og drift af det musikalske liv, ikke kun i Tyskland, hvor han boede, men også i hele verden. Han hjalp fremkomsten af nye talenter og deres professionelle vækst.

familie

Den berømte komponist Felix Mendelssohn blev født den tredje i februar 1809 in Hamburg. Han kom fra en jødisk familie med gamle kulturelle traditioner. Mendelssohns bedstefar var en berømt filosof, en tysk pædagog. Far Felix var leder af bank hus og var virkelig en kender af kunst.

I Mendelssohns søster Fanny, som han højt elskede. Hans far døde i 1835, og Felix er meget vanskeligt overlevede det første slag af skæbnen.

Felix Mendelssohn. Biografi: Barndom

Felix mor i en tidlig alder søn bemærket hans fantastiske talent for musik. Det var hans første lærer. Da hendes viden Felix er ikke længere nok, tog hun ham til at studere videre til Lyudvigu Bergeru, den berømte komponist og pianist.

Mendelssohn biografi indeholder oplysninger, der allerede er i de 7 år, han gjort store fremskridt, og 10 fortryllet publikum med sin spille på en privat koncert. Samtidig lærte han at spille bratsch, som senere blev en af hans foretrukne instrumenter.

Uddannelse Mendelssohn

Mendelssohn fik en fremragende uddannelse. Han studerede maleri, matematik, litteratur, vidste mange sprog. Han rejste meget. I en alder af 11, gik Mendelssohn for at studere på Berlin Korakademi. Dens leder var Carl Friedrich, som underviste Felix.

Begyndelsen af en kreativ måde Mendelssohn

Felix musikalske talent udviklede sig hurtigt. Allerede i 1822, om arbejdet i Mendelssohn begyndte at tale om, hvordan nye musikalske mirakel. I 1824 skrev Mendelssohn den "første symfoni" og et par andre stykker musik. Et år senere føjes til listen "String Oktet." Verdensberømmelse bragte ham Mendelssohns ouverture til "A Midsummer nattesøvn." Dette arbejde omfattede de første skitser og den berømte "Wedding marts."

Dirigent Mendelssohn også begyndte meget tidligt. Allerede i de 20 år under hans ledelse, vil orkestret udføre værker af Bachs "Passion Ifølge Matthæus." Singing Academy var jeg så fascineret af dem, at fra nu af hans værker begyndte at inkludere i deres repertoire hvert år.

karriere

I 1833 Mendelssohn biografi fylder hans aktive kreative arbejde. Han blev musikchef i Düsseldorf. Grundlaget for hans repertoire dirigent stål Handel. Han arbejdede for kun to år. Så gik han til Leipzig. Der blev han leder af Gewandhaus.

I 1843 grundlagde han Leipzig Konservatorium, samtidig bliver dens leder. Nu blev det omdøbt Academy of Music. Mendelssohn. Felix også skabt og en musikskole i Leipzig, som afveg fra de andre fokuserer på klassikerne.

Kreativitet Feliksa Mendelsona

I årene rejste 1829-1833 Mendelssohn i Europa. Han besøgte mange lande og byer. Indtryk af hvad han så gav ham nye musikalske billeder, han har lagt i praksis.

Den mest markante værker Mendelsohn Leipzig periode "Ryu Bias", "Scotch Symphony" Violinkoncert i E Minor, 2 klavertrio. Ved "Sove på en sommeraften," skrev han musik baseret på hans første ouverture skabt af dette arbejde. Ordren kom fra kongen af Preussen.

Mendelson deltog i organisationen og Nizhnereynskih Birmingham musikfestivaler. Jeg elskede ham i England, og han gik der 10 gange. Han dirigerede orkestret i London og Birmingham, der udfører oratorium "Elias".

Mendelssohn Romantisk

Mendelssohn var glad for klassicisme og idealer XVIII århundrede mere end nogen anden komponist. Hans musik er præget af balance og harmoni, tilbageholdenhed og elegance. I midten af 1820. Han udviklede sin egen stil, der trækker inspiration fra litteraturen, det naturlige miljø, kunst og historie.

Det er, hvad der gjorde ham til en romantisk i højere grad end andre. Blandt hans sange og sekulære omkvæd er ægte perler. For eksempel sangen "On Wings of Song", skrevet i ord Heine.

Mendelssohn-instrumentalist

Som instrumentalist-komponist af sin karriere begyndte med en symfoni for strygeorkester i stil med wiener klassicisme. Blandt disse værker skiller sig ud "Scottish" og "italiensk". Første symfoni mere omfattende og rig på kontraster.

Skill Mendelssohn klart til udtryk i en enkel og elegant på samme tid et produkt af "Song uden ord". Denne serie af klaverstykker. De er som den lyriske dagbog af Felix.

Personlige liv Mendelssohn

Selv i sin ungdom Mendelssohn mødte en pige ved navn Sesil Zhanreno. Hun var fra en velhavende familie af huguenotter. Snart blev de forlovet. Cecile var en meget smuk pige med gode manerer og en rolig karakter. Deres ægteskab var glad og stærk. Cecile Felix fødte fem børn. Dette inspirerede Mendelssohn stadig en hel serie af nye værker.

Marts af Mendelssohn: historien om skabelsen og popularitet

Oprettelse af en "Wedding March" af Mendelssohn var ikke nogen almindelig skrift andet produkt. Han har en anden historie. Start det tager med ouverturen til "En skærsommernatsdrøm". Når først lød det "Wedding March" af Mendelssohn? Efter ouverturen blev skrevet musik til produktioner af Shakespeares skuespil. Det var dengang, i 1843, den "Wedding marts" lød for første gang. Men populariteten han fik gradvist. Stykket blev ikke almindeligt kendt.

Når først lød det "Wedding March" af Mendelssohn ved brylluppet? Først valgte jeg dette arbejde for den musikalske akkompagnement af hans bryllup par fra Tiverton, Tom Daniel og Doroti Kerri. Brylluppet fandt sted i 1847. Men marchen og så ikke vundet bred popularitet. Kun 50 år efter ægteskabet mellem Tom og Dorothy, blev han omsider de berømte værker af Mendelssohn, som forbliver så den dag i dag.

Mendelssohn biografi indeholder adskille sine popularitet vækst historie takket være den "Wedding marts." Dette ry gav ham ægteskabet af royalty. I London var det at blive holdt bryllup Prinsesse Victoria Adelaide britiske Kronprins Frederick William af Preussen. For et bryllup var det nødvendigt at vælge den sømmer den højtidelige øjeblik af musik.

Victoria Adelaide har sin feinschmecker. Og vælge musikken til brylluppet har ikke tilladt nogen. Hun tog sagen op personligt. Efter at have lyttet til mange værker af forskellige komponister, prinsessen stoppede ved Wagners opera "Lohengrin" og "Wedding marts" af Mendelssohn.

First Victoria Adelaide har valgt det tidspunkt, hvor det ville føre til alteret. Og den "Wedding March" af Mendelssohn kom efter realisering af det ægteskab, mens kirken. Brylluppet fandt sted den femogtyvende i januar 1858 fra denne dag "Wedding marts" blev husket og altid kom ind i mode som en obligatorisk bryllup musik ved brylluppet.

Sidste år af livet

Mendelssohn biografi slutter med det sidste år af sit liv. I 1847 har Mendelssohns helbred forværret. På det tidspunkt var han i London. Hans læge rådede Felix til at stoppe udføre aktiviteten. Samtidig død af hans elskede søster Fanny, der var ældre end han var kun 4 år. Hendes hukommelse dedikeret han gennemtrængende tragisk arbejde - en strygekvartet f-moll.

søsters død var et hårdt slag for ham. Og han kunne ikke komme sig fra det. Søster til ham betød så meget, at hendes afgang han løb tør for vitalitet. Som mange som fem måneder efter hendes død, han forsøgte at bekæmpe den voksende fortvivlelse og træthed, men til ingen nytte.

Et par dage før sin død, var han i en semi-bevidst tilstand. Alle spørgsmål kunne kun "nej" svar eller et "ja". Felix Mendelssohn døde i Leipzig den fjerde i november 1847 af et slagtilfælde. På det tidspunkt var han kun 38 år gammel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.