HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvor tør silikone fugemasse: formularer, instruktioner og feedback

Præcist besvare spørgsmålet om, hvor meget silikone fugemasse tørrer, er det umuligt. Dette skyldes flere faktorer, som er til omgivelsestemperatur, tykkelsen af substratet, samt fugt. Silikone fugemasse - en særlig struktur, der kan bruges til at fylde hullet og samling for at beskytte strukturen mod skader. Bl.a. denne struktur undgår limfladerne. Blandt fordelene ved sådanne blandinger er:

  • god vedhæftning;
  • varmebestandighed;
  • frost;
  • modstandsdygtighed over for kemiske og korrosive formuleringer;
  • modstandsdygtighed over for ultraviolet lys;
  • høj elasticitet.

Tørretiden for forskellige typer af fugemasser

Nysgerrig hvor meget tørring silikone fugemasse, bør du være særlig opmærksom på dets kemiske sammensætning. Sådanne blandinger kan være sur, og neutral. I det første tilfælde, har det en lavere produktionsomkostninger, men det er ikke egnet til påføring på metal, da det kan forårsage korrosion skader. Som en undtagelse til rage neonadirovanny aluminium og rustfrit stål. Men disse sæler passer perfekt til resten af materialer til den keramiske type polycarbonat, glas og træ. I brug, vil den udsende lugten af eddike, og tørrer i en periode på 4 til 6 timer.

Tørring neutrale sammensætninger

Hvor tør silikone fugemasse? Dette spørgsmål er ofte forsøger at løse masteren. Hvis man spørger dem, bør du bliver mere fortrolig med dens sammensætning. Blandingen kan være neutrale, det er egnet til påføring på næsten alle overflader. Sådanne produkter er af overlegen præstation, men betale for det vil have en høj pris. Efter lykkes forårsage et tætningsmiddel til at tørre det vil være i løbet af dagen, og den omgivende temperatur bør være lig til +5 til +40 ° C

Den totale tørretid periode tætningsmiddel

Periode tørring silikoneklæbemiddel vil også afhænge af andre faktorer i overensstemmelse med typen af fugtighed samt applikationer. Overfladen, indtil frigørelse grab efter 20 minutter. Men fuldstændig størkning kan forventes efter udløbet af dagen. Den gennemsnitlige hastighed er 2 mm hver 24 timer. Når det kommer til varme omgivelser, kan tørretiden af fugemasse beregnes. Til dette formål er den gennemsnitlige varighed af størkning multipliceret med en faktor 1,5.

Det er vigtigt, før forliget at være opmærksom på den gennemsnitlige varighed af fugemassen hærdning, hvilke fabrikanten lover. I dette tilfælde skal normale betingelser være opfyldt. Afhængig af anvendelsen område, kan fugemasser inddeles i tre typer: for interne, eksterne værker og arbejder i de områder, hvor der er en høj grad af fugtighed. Er forskellige og de komponenter, der indgår i fugemasse og påvirker dets hastighed på tørring. Hvordan silikone fugemasse tørrer, specificeret af fabrikanten, men du skal være opmærksom på, at denne periode kan være afsluttet løsrivelse fra overfladen af sammensætningen, hvis de ikke forberede sig ordentligt. Det skal affedtes, rengøres og tørres grundigt.

Tørretid akvarium fugemasse

Hvor tør silikone fugemasse til akvariet, er ofte interesseret i de fisk elskere. Hvis du er sådan, kan du tage hensyn til anbefalingerne præsenteret ovenfor. Imidlertid kan vi betragte et specifikt eksempel: PENOSIL Premium Aquarium Siliconet - er en fugemasse som kan anvendes ved omgivende temperatur fra +5 til +40 ° C Denne sammensætning kan anvendes over et bredt område i området fra -40 til +100 ° C Tørretiden af overfladen vil ikke overstige 15 minutter, og den maksimale forlængelse er 250%.

Tørretiden for fugemasse "Moment" og instruktioner til dets anvendelse

Hvor tør silikone fugemasse "Moment"? Dette problem er beskrevet af producenten. Dens fuldstændig størkning kan forventes efter maksimalt 4 dage, mens den minimale tørretid varer i 2 dage. Før anvendelse af denne formulering fælles bør rense og affedte bør holde tape rundt om kanterne for at sikre nøjagtig drift. Skrues hætten membranen gennemboret og fastgjort dyse. Spidsen skal skæres for at få forseglingen til den ønskede diameter.

Tætningsmidlet ekstruderes ved anvendelse af en nøgle og en søm jævnes med en spatel eller en våd finger. I det næste trin, kan du slippe af båndet. Når du ved, hvor meget tid til at tørre den silikone fugemasse, kan du gå videre til tætning af vinduer, er det nødvendigt at åbne rammen, sætte struktur rundt langs kanten af vinduesrammen, hvilket eliminerer limning af frames. For at gøre dette, tætningsmidlet overtrukket med en film eller folie. Vinduet skal efterlades i den lukkede tilstand, sammensætningen af det maksimale fyldevolumen ønskes. Når blandingen er hærdet, kan filmen fjernes.

Anmeldelser af sanitære fugemasse brand "Moment"

Før du køber forbrugerne gad vide hvor meget tørring silikone fugemasse sanitære mærke "Moment". I tilfælde af denne formulering kan være styret af anbefalingerne fra fabrikanten. Filmen vil blive dannet inden for 15 minutter, hvis den omgivende luft relative fugtighed er 50%. Mens den omgivende temperatur skal være lig med 23 ° C. Det hærder præparatet per dag, hvis tykkelsen deraf er 2 mm. Dette hærdningshastighed kan forventes ved de nævnte betingelser.

Det anbefales ikke at anvende en blanding på overflader, der er udsat for korrosion, samt cement, gips og betonoverflader. Må ikke anvendes fugemasse til spejlet base, natursten eller akvarier. Det er beregnet til tætning overflader i badeværelser og køkkener, bade og brusere. Blandingen er universel, da den kan bruges både uden for og inde i bygninger.

konklusion

Nu ved du, hvordan til at tørre en silikone fugemasse til badeværelset og andre rum. Disse formuleringer er førende i verden af råvarer formål. De er modstandsdygtige over den aggressive virkning af miljøet og er i stand til at undergå ultraviolet stråling og pludselige temperaturændringer. Siliconeforseglingsmidler ikke stiller den bonding overflader af parti forarbejdning sammensætning, adhæsionen er så høj, at blandingen er i stand til at opfatte selv en meget imponerende deformation. Pludselige skift og rotationer er ikke bange for den færdige søm, som fibersammensætningen kan forlænges, nogle gange op til 900%. Disse kvaliteter kan kaldes virkelig fremragende, da de gør det muligt at løse problemet med den oprettede produkt modtagelighed og designer alle mulige faktorer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.