ComputereSoftware

Hvordan man kan reducere størrelsen af videoen? Vi vil fortælle!

Ganske ofte vi har at gøre med problemet, når dokumenterne er for store. Først og fremmest drejer det sig om de lyd- og videofiler.

Alt for pladskrævende dokumet ofte skaber en masse problemer: de optager meget plads på din computer, skal du ikke lægge på deling tjenester eller steder, og formatet understøttes ikke af din mobiltelefon. I sådanne tilfælde er det spørgsmålet om hvordan man kan reducere størrelsen på videoen.

Tja, det er ikke så svært, som det kan synes. I øjeblikket er der en masse programmer, der kaldes omformere i mennesker. De vil ikke kun reducere størrelsen af den video, men selv ændre formatet og filtypen.

Nu vil vi vise dig, hvordan at reducere størrelsen af den video , og hvilke programmer er bedst at bruge.

Det bør starte med det gratis program Freemake Video Converter. Med det kan du reducere størrelsen på videoen. AVI, MP4MKV, 3GP, MPEG - dette er ikke en komplet liste over formater, der understøttes af programmet. Det er nok til at installere det på din computer, og her har du en stor assistent, der vil hjælpe til ikke blot at reducere video, men også til at ændre dens format forlængelse. Hertil kommer, at programmet understøtter undertekster.

En anden nyttig ting - Movavi. Det understøtter også en nogenlunde anstændig mængde populære formater. Programmet er gratis og er kompatibel med alle operativsystemer.

Når du arbejder med dem, du ikke har brug for lange instruktioner, ekspertise og så videre. Det program interface er ganske enkel og intuitiv, selv for børn.

Reducer størrelsen af MP3 du også hjælpe konvertere. En af de bedste programmer anses Free Audio Converter. Som du gættet, det blev udviklet af det samme selskab, der producerede og Freemake Video Converter.

Det understøtter de mest almindelige lydformater. Med det kan du ikke kun reducere størrelsen af den lyd, men også at "nedbryde" dens kvalitet. Det er ganske ofte nødvendigt at indstille ringetonen for opkaldet. Som det er kendt, nogle telefoner, desværre, ikke understøtter rekorden med god kvalitet.

Men hvad nu hvis du ikke ønsker at installere et computerprogram? Hvordan man kan reducere størrelsen af videoen i en sådan situation? Tja, hvis du har på internettet, er det ret simpelt.

Der er sådan en ting som online-konvertere. For nylig er de blevet mere populære. Deres hjælp vil vi bruge.

Deres største fordel er, at de hjælper ikke kun at konvertere lyd-og videoformater, men også tekstdokumenter, billeder, arkiver af filer.

Ofte understøttede grundlæggende formater som MP3, WAV, AVI og mange andre. Du kan også vælge bitrate, ændre videokvaliteten , og lyd, video frame rate. Desuden findes de fleste konvertere beskæring filer.

Som du kan se, er der ikke noget svært. Det er bare at uploade et dokument eller indtaste sin adresse på internettet, skal du indstille de ønskede indstillinger, og derefter er processen færdig, vil kun nødt til at downloade den resulterende.

Nu hvor du ved hvordan man kan reducere størrelsen af den video, hvor programmet vil hjælpe dig med hurtigt og nemt ændre filformatet. Så du kan gemme din tid og energi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.