ComputereSoftware

Sådan fjerner du en væg i kontakt: en række måder

I dag er der kun få mennesker, der ikke er fortrolige med social networking sites, mest allerede temmelig lang tid at bruge dem aktivt. Men Internet kommunikation kan ikke altid erstatte reel kommunikation, selv hvis en person langt væk, det er en måde at opretholde ethvert forhold. I øjeblikket er der mange populære sociale netværk, men vi vil tale om en af dem - "VKontakte" sociale netværk, samt hvordan du fjerner væggen i kontakt med.

Dette netværk har en masse funktionalitet, men også på siden af hver bruger har en såkaldt "mur". Med det kan du markere dine foretrukne poster og tilføje dem til dig selv, for ikke at glemme. Men der er situationer, hvor andre mennesker tilstoppe din "væg" med unødvendige beskeder, billeder og ting. Hvis du ikke kan lide, og du vil lære, hvordan du fjerner en væg i kontakt, se følgende flere måder:

  1. Du kan slette dine og andres optegnelser på egen hånd, blot ved at klikke på X i øverste højre hjørne af hver post. Men hvis en masse poster, vil du enig, det er for tidskrævende proces. Skaberne af det sociale netværk "VKontakte" er specielt fremstillet, så det var umuligt at fjerne alle poster straks og fuldstændigt. Dette blev gjort, så hvis brugeren hacket side, den hacker kan ikke slette de oplysninger, du har brug for som en helhed. Du, selvfølgelig, kan du bruge denne metode, hvis posterne på "mur" af et lille antal, og hvis du har tid nok. Tilfældigvis slettet post kan altid gendannes, skal du blot klikke med musen på ordet "genoprette", der vises efter hver fjerntliggende indrejse, men hvis du er nødt til at genindlæse siden at inddrive optagelsen vil være umuligt.
  2. Sådan fjerner du en væg i kontakt? Med den anden metode, behøver du ikke at slette din eller en andens post. Du kan ændre adgangen til dit indhold ved hjælp af funktionen privatliv. Det vil sige, du kan forhindre andre brugere bogføring på din "væg", samt nægte adgang til fotos, videoer og lydoptagelser. For at gøre dette, skal du vælge feltet "indstillinger" i menuen til venstre og ændre de tilsvarende parametre.
  3. Sådan fjerner du en væg i kontakt? Den tredje måde at fjerne alle de unødvendige poster - et særligt program. Men det virker kun i Mozilla Firefox. For at starte, skal du downloade den nødvendige software og installere det i browseren. Efter genstart af browseren til at finde posten "plugins management" værktøjslinjen. Så du finder en særlig script til at slette poster fra væggen i kontakt, tilføje det, og din væg renses sikkert.
  4. Den fjerde måde at fjerne en væg i kontakten er identisk med den tredje, men her du brug for et program til en anden browser - Opera, alle de ovennævnte trin gentages i den samme rækkefølge.

Som du kan se, er der flere måder at give et svar på spørgsmålet om, hvordan man fjerner en hel væg i kontakt. Men hvis du ikke vil have andre mennesker til at downloade software på din computer, er det bedst at bruge den første eller anden metode. Selvfølgelig er den første metode er meget tidskrævende, men efter det kan du bruge den anden metode, eller begge dele samtidig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.