FinanserFast ejendom

Registrering af titel til fast ejendom. Registrering af ejendomsretten til lejligheden

I henhold til gældende lov, ejerskab af fast ejendom er underlagt obligatoriske registrering hos de relevante myndigheder. Dette gælder for huse, lejligheder, kontorer og andre både bolig-og erhvervsejendomme. Derfor, efter gennemførelsen af transaktionen for bortskaffelse af et objekt eller ved afslutningen af sin konstruktion skal være sikker på at gå igennem denne procedure.

registrering tjeneste

I øjeblikket er det eneste organ gennemføre proceduren i Den Russiske Føderation - er Rosreestr. Fulde navn på den organisation - den føderale tjeneste for staten registrering, matrikel og kartografi. Den er repræsenteret i alle fagene føderationen og arbejde med borgerne i stedet fast ejendom placering.

Indtil 1998, problemet ved flere strukturer. Jorden blev indspillet separat i særlige udvalg, og bygninger - i BTO. Senere funktioner blev overført til en enkelt ydelse, som i øjeblikket er ansvarlig for al fast ejendom, uden undtagelse.

Hvem indsamler dokumenter

Alle nødvendige papir Rosreestr giver ejeren (det kan være enten en enkeltperson eller juridisk) eller dennes repræsentant. Listen afhænger af typen af objekt og metode træder i ejendommen. Når det kommer til de enkelte boliger, er dette spørgsmål direkte engageret eller ansat af ejeren af deres specialist. I tilfældet med de primære køb markedet lejligheder til dokumenter indsamlingen udvikleren er ansvarlig, og gennemførelsen af transaktionen til overdragelse af ejerskabet - notaren. Hvis dispositionen af ejendommen finder sted uden ham (tilladt i loven), alle spørgsmål vedrørende registrering, efter anmodning fra ejeren, kan han behandle deres egne eller trække på hjælp fra specialister på området. Bortskaf ejendom den nye ejer vil være i stand først efter afslutningen af proceduren.

Registrering af retten til ejerskab af fast ejendom - operationen er ikke så svært, men bureaukratisk. I hvert tilfælde kræver en anden liste over nødvendige dokumenter. Af denne grund, de fleste mennesker foretrækker at betale en mægler og at flytte alle bekymringer på hans skuldre. Hvis ejeren har besluttet at gennemføre en procedure på egen hånd, for en start er det nødvendigt at finde ud af, hvad hjælp vil være nødvendig til dette formål, og hvor de er taget.

Liste over dokumenter

Som allerede nævnt ovenfor, er det i høj grad afhænger af, hvordan den opstod ejerskabet af ejendommen, og på hvilke specifikke objekt pågældende. I praksis individer ofte har at gøre med huset: lejligheder, huse eller Land bygninger. På dette grundlag er der flere muligheder for generaliseret registrering af enkeltpersoner står over for. For det første, denne jord (for enkelte bygning eller laver havearbejde). For det andet, huse. For det tredje, lejligheder.

Fremkomsten af ejerskab af fast ejendom kan være i forbindelse med hans overførsel fra en anden person (sælger, donor eller testator) eller primær (fx bygge et hus). Når du kontakter Rosreestr, vil uanset den type objekt og andre nuancer skal medbringe en civil pas. Må ikke skade at forberede en kopi af det (og helst flere), kan det også komme i handy. Stadig brug for en kvittering for betaling statens pligt. Detaljer og beløbet er normalt placeret på den information standen. Ved ansøgning udfylder et program på en speciel form. Det er taget på forhandleraftalen eller på den officielle hjemmeside for den russiske Register.

Registrering af ejendomsretten til jorden på grundlag af den matrikulære pas. Som titlen dokumentet kan være en købsaftale, gave, udveksling, arvebevis eller domstolsafgørelse. Du vil også brug for hjælp på fraværet af bygninger (hvis de ikke er), overførsel certifikat (udarbejdet af parterne i transaktionen på en enkel måde), nogle gange kræver samtykke fra ægtefællen til den nye ejer, notarized. I tilfældet med den første registrering i Rosreestr skal give en beslutning om overdragelse af ejendomsretten til sitet (det giver kommunen).

Som for de huse, der er en liste over værdipapirer kan være meget længere. Registrering af titel til ejendom sker på grundlag af den matrikulære og tekniske pas (to forskellige ting), samt en titel dokument (kontrakt af gave, byttehandel, d. Salget og så videre.). I fravær af sidstnævnte (i tilfælde af for nylig overgivet hjem) er han ikke tilgængelig. Landdistrikterne bygninger beregnet til havearbejde (landsteder) er registreret under den forenklede ordning - en deklarativ måde, uden deltagelse af en BTO. Ejer behøver kun at udfylde en formular, hvor den vil indeholde alle de ønskede egenskaber.

Registrering af ejendomsretten til lejligheden

Dette er den mest almindelige indsats enkeltpersoner i Rosreestra organer. Når det kommer til det sekundære fast ejendom, så alt det nødvendige for denne procedure, bør ejeren af dokumenterne være i hænderne på transaktionen. For det første er det en teknisk pas (den passerer den tidligere ejer af lejligheden). For det andet er selve titlen dokument (notarized eller udfærdiget skriftligt). I sidstnævnte tilfælde stadig brug for 2 dokumenter: den handling af modtagelse og transmission facilitet mellem parterne og samtykke fra den ægtefælle til at afslutte transaktionen.

Det skal bemærkes, at registreringen af ejendomsrettigheder til lejligheden kan anmode om yderligere dokumenter, som rapporteret af en specialist i databehandling. Give på forhånd alle detaljer kan kun oplevet specialist på dette område.

På tidspunktet for

I henhold til gældende lov, skal registrering af ejerskab af fast ejendom skal ske senest en måned efter datoen for indgivelsen. I praksis i nogle lokaliteter er det meget hurtigere (fra 10 til 14 dage), mens det i andre - trukket. I sidstnævnte tilfælde kan handlinger registratoren ankes i retten. Men giver det mening kun i tilfælde af en fuld pakke af levering af dokumenter, fordi den tildelte tid anses fra datoen for modtagelsen af justitssekretæren for den sidste reference fra listen.

Om mellemmænd

Da registrering af ejerskab af fast ejendom - processen ganske besværlig og kræver omhyggelig forberedelse, en almindelig borger, han undertiden gives ikke meget let. Hvis en person aldrig konfronteret med dette problem, han simpelthen ikke forstå, hvor at tage dette eller hint certifikat, hvor de skal gå og hvad de skal gøre. Derfor er der mange specialiserede virksomheder, der tilbyder deres tjenester på fast ejendom registrering. Nogle af dem hjælp i indsamlingen af dokumenter, andre repræsenterer kundens interesser i Rosreestra. Der er dem, der ledsager transaktionen, da søgningen af ejendommen, og at registreringen af ejendomsrettigheder.

Utvivlsomt, kan mange sådan bistand være nyttige, især som formidlere satser generelt meget acceptabelt. De vigtigste ting - ikke forsøge at redde dem, med henvisning til den kontroversielle selskab, kun styret af omkostningerne ved tjenesten af sine medarbejdere. Desværre, i dette område svindlere er ikke ualmindelige.

Registrering lejligheder, købt på det primære marked

Efter huset blev bestilt af staten provision og BTO, er udvikleren forbereder dokumenter til hver enkelt lejlighed. Som regel har medarbejderne ret til selv at registrere kundens navn og ejendommen passerede ham klar dokumenter. I nogle tilfælde, for det er et ekstra gebyr, mens andre - tjenesten er inkluderet i prisen på boliger.

Registrering af ejendomsretten til lejligheden, købt på det primære marked kan udstedes og af ejeren. Til dette formål, ud over dit pas og modtagelse af betaling af statens pligt, er du nødt til at give et udfyldt ansøgningsskema, en kontrakt med bygherren og den handling af modtagelse og transmission lejligheder (underskrevet med ham den samme). Hvis dokumenterne alle i orden, og de ikke ville have fundet nogen fejl, inden for en måned ejeren bliver et fuldt ejerskab af boligen, og modtog de relevante dokumenter.

Tilmeld dig på skifteretten

Dette spørgsmål er af interesse for mange mennesker. Især er det muligt at disponere over objektet umiddelbart efter opnåelse af certifikatet? Efter at have arvet et hus eller en andel i en fremmed by, ejeren forsøger ofte sin ret til at sælge eller donere. Men dette er kun muligt efter korrekt registrering. Desværre er loven ikke giver gennemførelsen af flere transaktioner på samme tid, herunder indtræden i arv. registrering af fast ejendom i ejendommen i Rosreestra organer - en procedure uden hvilken det er ikke komplet. Af denne grund vil efterfølgeren nødt til først at arrangere alt som det skal, og så senere afhænde ejendommen.

Ejerskab af juridiske enheder

I princippet er den store forskel mellem registreringen af ejendomme i virksomheden og en privatperson findes ikke. Dokumenter fodres og behandles på lignende måde. Dog kan listen være en smule længere. Ud over alt standard oplysninger og papirer relateret til selve objektet, i Rosreestr fremlægge et dokument indehaver. For en juridisk enhed er en kopi af chartret og certifikat statslige registreringsprocedure. De kan bekræftes af en notar eller en autoriseret person i selskabet. Afhængig af ejerform og type aktivitet i virksomheden kan kræve yderligere hjælp. Dokumenter indgivet af en person, der har ret til at underskrive, i henhold til lovgivningen, eller handler under en fuldmagt.

Tvister relateret til fast ejendom

Desværre, de sker ofte nok. Vi taler om de pårørende, ikke opdelt arven, og tidligere ægtefæller i en skilsmisse, og virksomhedens medejere, og kun om naboerne. Anerkendelse af retten til ejerskab af fast ejendom ved en retskendelse foretages i tilfælde af udfordring eller bodeling, når den frivillige løsning af problemet ikke er mulig. Resultatet af en sådan procedure kan være en domstolsafgørelse, frataget retten til ejendom af en borger og overføre det til en anden. Det er også genstand for obligatorisk registrering hos Rosreestra, sammen med købsaftalen eller byttehandel. Dette må ikke glemmes, fordi ellers den nye ejer vil ikke være i stand til fuldt ud at administrere boet.

Loven kræver obligatorisk registrering af enhver ejendom i Rosreestra. Denne procedure kan ikke være meget enkel og let at forstå, især når det går over en almindelig person uden særlig viden. Derfor indsamling af dokumenter, deres registrering og arkivering af alle nødvendige papirarbejde er bedre at overlade den kompetente ekspert.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.