FinanserFast ejendom

LCD "Park Lakes", st. Opstandelse: beskrivelse, planlægning og anmeldelser

"Park Lakes" er et moderne byprojekt med en kvalitetsinfrastruktur. Dette boligkompleks er beliggende i et roligt og økologisk rent område af den ukrainske hovedstad. "Park søer" blev opført i centrum af Kiev (Dnieper distrikt, Voskresenskaya str., P. 7), mellem metrostationer "Darnitsa" og "Levoberezhnaya". Kvarteret omgiver den historiske park "Victory" og maleriske vandøkosystemer. Først og fremmest er "Park Lakes" designet til en køber, der sætter pris på livets målte rytme og de nyeste teknologiske præstationer i byggeriet.

beskrivelse

Boligkomplekset, der dækker et areal på 10 hektar, omfatter 17 boliger på forskellige etager. Der er 9 konstruktionsfaser, hvoraf 7 allerede er helt klar. Leveringen af det ottende stadium er planlagt til tredje kvartal 2016 og den niende - for tredje kvartal 2017.

Virksomheden "Intergal-Bud" (Lviv) er involveret i projektgennemførelsen. Udvikleren, der har arbejdet på markedet siden 2003, har en solid erfaring inden for byggeri, på hans konto - 50 kommercielle og boligejendomme.

af teknologi

Ved opbygning af huse i LCD "Park Lakes" bruger bygherren metoden til monolitisk stelkonstruktion med ekstern isolering. Vægåbninger behandles af Keraterm (byggemateriale baseret på ler), og facaden er desuden isoleret med polyphenostyren og mineraluld.

lejligheder

"Park Lakes" er et af de få projekter, der tilbyder et turnkey-boliger. Det betyder kun, at komfortkomplekset for første gang vil blive suppleret med faciliteter med kvalitetsindretning og moderne renovering.

Køberen vil kunne købe en lejlighed, hvor der allerede er et køkkenaggregat, elkomfur, VVS, vandhaner, fliser i køkkenet og badeværelse og laminatgulve. Også i hver lejlighed i LCD "Park Lakes" er der interroom og indgangsdøre, to-kammer metal-plast vinduer. Bygningerne i nabolaget er placeret på en sådan måde, at beboerne kan beundre den maleriske udsigt over parken og dammen uden at forlade deres vægge i kor.

Lejligheder ("Park Lakes") er præsenteret i flere layout muligheder. I særdeleshed kan du købe lejligheder til efterbehandling (pudsning, plade, sanotehrazodka, installeret el og varme), samt der er mulighed for at købe en lejlighed med reparation. Loftets højde er 2,7 meter. Husene sørger for Otis passagerer, last og reservedele (brand) elevatorer.

udgifter til

Naturligvis kan spørgsmålet om, hvad der vil resultere i køb af boliger i mikro-distriktet "Park Lakes" ikke andet end interesse.

Priserne på lejligheder her er afhængige af en række faktorer: Området, antallet af etager, den slags, der åbner fra vinduet, tilgængeligheden af reparationer mv. Mange bestemmer selvfølgelig kundernes økonomiske muligheder og ønsker. I de objekter, der allerede er bestilt, er de gennemsnitlige omkostninger ved lejlighederne som følger: 1-værelses lejlighed (48 kvm.) Omkostninger 1 200 000 UAH, 2-værelses lejlighed (område - 70 kvm.) Vil koste UAH 1.700.000 og for 3 -room lejligheder (område - 95 kvadratmeter) bliver nødt til at betale 2 150 000 Hryvnia.

Anyway, men boliger med reparation i "Park Lakes" i forhold til sidste år steg i pris. Hvis tidligere for at færdiggøre 1 kvadratmeter var det nødvendigt at betale ekstra 700 Hryvnia, nu er dette tal ikke kun øget, men også omdannet til valuta. For reparationer i dag betaler køberen ca. $ 150 for "firkanten". Således, i "Park Lakes" LCD priserne for lejligheder bliver ikke billigere.

Beregningsmetode

Der er flere måder at købe bolig i et nyt kvarter. Virksomheden "Intergal-Bud" tilbyder potentielle købere afdrag. Samtidig kan du tjene penge både før færdiggørelsen af bygningen, og inden for 12 måneder efter at huset blev taget i drift. Minimumsbidraget er 10% af transaktionsbeløbet.

Du kan købe boliger i "Park Lakes" ved hjælp af et pant. Kreditstrukturer "Ukrsotsbank" og "Ukrgasbank" tilbyder et lån i 20 år på 20% om året.

Økologi og infrastruktur

Det nye mikrodistrict ligger i et økologisk sted, hvor der er mange grønne områder. Du kan indånde ren luft i parken "Victory" eller besøge naturskødet, afsondret ved bredden af søen. I mikrodistriktet skabes alle betingelser for behageligt ophold; Udviklingsniveauet er ret højt. "Park Lakes" (boligkompleks) har en bekvem beliggenhed med hensyn til transporttilgængelighed. Ejere af nye lejligheder vil have mulighed for at bruge ydelser fra medicinsk, uddannelsesmæssig, sport, underholdningsfaciliteter. På området "Park Lakes" er den fungerende by, børns polyklinikker, apoteker, børnehaver, lyceum med profilprofil, gymnasier. Også i microdistrict er åbne sportspladser, fitnesscentre. Lovers af shopping kan se i det lokale indkøbscenter, supermarked.

I parken "Pobeda" er der en skøjtebane, forskellige attraktioner, restauranter og caféer, så ejerne af lejligheder i "Park Lakes" vil ikke have et underskud i underholdning. Udvikleren planlagt i den nye mikrodistrict otte-grunds park, designet til næsten 400 biler. Der er også en bilvask, så ejerne af de "jernheste" vil være i stand til at tage sig af deres transport uden at forlade grænserne for LC "Park Lakes".

Transportinfrastruktur

Som allerede understreget har det nye mikrodistrict en meget bekvem beliggenhed. Fra metrostationen "Darnitsa" til parken "Victory" kan nås til fods om en kvart time. Centret af hovedstaden kan nås med bil på bare 10 minutter.

anmeldelser

For nogle er spørgsmålet om, hvorvidt det er fornuftigt eller ikke at købe fast ejendom i et boligkompleks, Park Lakes, en prioritet. Feedback fra købere om dette projekt indikerer, at der ikke er nogen klar opfattelse i denne sag.

Mange købere bemærker, at LCD "Park Lakes" - et moderne og attraktivt projekt, som har en fordelagtig og bekvem beliggenhed: Du kan hurtigt nå centrum af Kiev og tilbage.

Internetportalen hos firmabyggeren indeholder omfattende information om betingelserne for at købe en lejlighed. Der er ingen skjulte yderligere tillæg for boligomkostningerne. Behageligt påvirker beboerne i den nye mikrodistrictinfrastrukturudvikling: Alle de nødvendige institutioner er i nærheden, selvom du i store indkøb skal rejse til Kiev.

Købere er tilfredse med det faktum, at alle de nuancer og finesser, der er forbundet med betaling og udførelse af dokumentation, præciseres og forhandles uden forsinkelse.

Hvis klienten accepterede arbejdet, modtog nøglerne og titeldokumenterne, og efterfølgende havde han påstand om kvaliteten af bygherreres arbejde, så er de fastgjort på papir, og derefter fjernes de konstaterede fejl. Medarbejderne i byggefirmaet forsøger at løse alle problemer på en civilisations måde: hvis de lovede noget, vil de ringe og oplyse. Bestikkelse og det faktum, at ejerne af lejligheder har ret til selvstændigt at installere individuelle varmemålere, hvilket sparer familiebudgettet betydeligt.

Men formænd og formænd undgår desværre ikke altid fejl og mangler i tide. Klienterne måtte gentage dem gentagne gange, at de afhjælper manglerne korrekt. Også nogle ejere er foruroligede over det faktum, at de huse, der er bygget, ikke går i drift på den planlagte dato, så de måtte udsætte flytningen i flere måneder. En anden ulempe fra ejerne af nye lejligheder er lydisolering af lav kvalitet i lejligheder. Nogle beboere klager over det faktum, at det ikke altid er sikkert i Victory Park, da nogle gange, der går socialt liv, går derhen.

En eller anden måde, men købere kan kun håbe, at de mangler, der kendetegner det nye kvarter, vil blive elimineret i fremtiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.