FinanserFast ejendom

Forhandlere - hvad er det?

I dag er en af de vigtigste indikatorer for velfærd almindelige borgere er tilstedeværelsen af fast ejendom. Og alt på grund af det faktum, at boligpriserne luftrum-etableret, og på dette niveau ikke stopper. Der er intet overraskende i, at valget af mange boliger passer med maksimal ansvar - faktisk for mange er det næsten et hjem køb i livet, som ikke må gentages.

Når potentielle købere nødt til ansigt med begreberne primære og sekundære boliger, så, og start tvivl og tvister. Nogen ny synes mere fordelagtigt på grund af den lave markedspris, og de andre fordele, er det ikke uden. Men dette betyder ikke, at det primære marked kan betragtes som ideel, og i det tidligere flad overgroet med handicap ejendom. Vi vil forstå, at er en sekundær bolig, hvad er dens fordele og ulemper.

Forhandlere - hvad er det?

Til at begynde med vi skal forstå i selve begrebet. For mange, det sekundære marked kan boliger repræsenteres kun af de gamle fond lejligheder. Det vil sige, hverken som det nye layout og moderne levevilkår og kan ikke være tale. Derudover kommer den gamle elevatorer, målere, ledninger og rør. Og naboerne er fattige, mens der i de nye tvivlsomme personligheder ikke afvikler.

Utvivlsomt, i disse udsagn har en vis sandhed. Men selv på det sekundære marked lejlighed lejlighed anderledes. Forhandlere - hvilket betyder, at ejendommen allerede udfærdiges af ejerskab. Det er den væsentligste forskel, der adskiller den primære fra det sekundære marked, - tilstedeværelsen af registrering af overdragelse af ejendom i Uniform State Register.

Lejligheden, brugte - det er altid den "gamle"?

Hvorfor ikke antage, at det sekundære marked - det er helt sikkert en gammel, slidt hus? Fordi lejlighed i bygningen også kan være ex-ejet - undtagen ingen sælger helt nyt hus i et nybygget hus på grund af flytning eller andre faktorer? Desuden, hvis efter indtastning i drift af nye boliger ikke sælges alle lejligheder, udvikleren udarbejder ejerskabet af dig selv, og ingen af egen bolig skifter automatisk til en sekundær status.

Hvad er lejligheder på det sekundære marked?

Forhandlere - et rigt udvalg af lejligheder, af forskellige kategorier og karakteristika. Fast ejendom eksperter har identificeret en række af sin art på markedet, der er klassificeret af fysiske egenskaber og omkostningsniveau:

 • Lav kvalitet boliger - lejligheder i bygninger bygget i det gamle år, højde 2-3 etager. I sådanne områder mangler ofte grundlæggende tjenester - forsyning og kloakering vand. Opvarmning af boliger er ofte udføres af ovn opvarmning.
 • Standardværelse - en fælles sekundære boliger, et-værelses eller to-værelses lejligheder i en typisk højhus huse 5-16 etager.
 • Ferielejligheder forbedret form - indkvartering i moderne og typiske huse, hvor øget komfort. Kendetegnet ved staldene typen opbevaringsrum og dressing, og et større antal toiletter end i normale områder.
 • Luksus bolig - ejendomsmægler klasse En funktion som er tilgængeligheden af raffinerede lokale område, parkering, concierge og sikkerhedsvagter. De luksushuse er som regel ikke mere end 30 lejligheder.

Andre faktorer, der påvirker prissætningen

Det skal erindres, at prisen på lejlighederne kan variere afhængigt af placeringen af huset og tilgængeligheden af infrastrukturen i området af boliger. Så, komfortable og godt-værelses lejlighed forbedret form, som ligger i udkanten af byen, kan koste langt mindre end beskeden odnushka i huset af den gamle layout i midten. Prisfastsættelse påvirker også den fysiske tilstand af lokalerne og deres område.

Hvad er ulemper af lejligheder i det sekundære marked?

Lad den sekundære boliger - boliger er ikke nødvendigvis "anden klasse", men også nogle ulemper ejendommen er ikke berøvet. Vi vil ikke tage hensyn til de problemer med kommunikation i virkelig gamle bygninger. Som et eksempel, overveje en komfortabel lejlighed i huset en frisk layout. Selv her de nye ejere kan forvente faldgruber:

 • Urene "retshistorie" af lejligheden. Det har længe været kendt historier om ejerne af fast ejendom, der tjener sætninger på steder ikke så fjern, eller at være i en psykiatrisk klinik. Ud fra dette synspunkt sekundære boliger - det er ligesom en kat i en pose.
 • Udestående gæld til forsyningsselskaber og andre betalinger, fogeder anholdt lejligheden for manglende betaling af gæld.
 • Forkert udarbejdet dokumenter til lejligheden. Hvis vil blive fastlagt denne kendsgerning efter købet af nye ejere, skal salgsaftalen anses ugyldig, og transaktionen annulleres.
 • Dårligt stillede naboer. Nogen sådant problem kan synes ubetydelige. Men meningsmålinger viser de offentlige, støjende og skandaløse naboer ofte provokere nogle mennesker til at ændre deres bopæl.
 • Pris. Ligesom det eller ej, kan billige fritidshuse kun være Stalin eller Khrushchev med gamle og rustne rør. I andre tilfælde, prisen på lejligheder i det sekundære marked i nye boliger langt overstiger omkostningerne ved ikke bestilt lejligheder.
 • En anden ikke meget behagelig bagatel, ikke gemme dine penge, når de køber en lejlighed: helårsboliger uden mellemled i dag er praktisk talt umuligt at købe. Udlejere foretrækker at henvende sig til fagfolk til at sælge din ejendom hurtigere. Og de tilføjer til udgifterne til deres provision - det virker for en ejendomsmægler, der skal betale.

Fordele ved det sekundære boligmarkedet

På trods af visse mangler, at fast ejendom fagfolk aktivt forsvare det sekundære marked. Dette er en helt logiske grunde:

 • Der er mange tilbud på markedet. Dette gør det muligt for køberen at vælge regionen, kategori og type bolig, der vil opfylde deres krav.
 • Mortgage på det sekundære boliger er tilgængelig lettere og til lavere takster. Det skyldes en lavere risiko for banken ved afslutningen af transaktioner i fast ejendom.
 • Lejligheden er beliggende i "køb og leve" mode. I modsætning til den nye bygning, når huset ikke er klar, i henhold til dokumenter lejligheden ikke eksisterer endnu, og efter at sætte i drift kræver ofte langvarig arbejdet er slut.
 • Omkostningerne af sommerhuse er helt sikkert mere end prisen på en lejlighed i en ny bygning, men dette opvejes af manglen på nødvendige udgifter til reparation og efterbehandling.

Da bankerne er det sekundære marked?

Som allerede bemærket, er pant på det sekundære boliger, som kreditinstitutterne er meget mere tilbøjelige end en ny bygning. Dette skyldes flere årsager. For det første er det nye boligmarked opdateret langsommere tempo, med det sekundære marked tilbyder et bredt udvalg af forskellige priskategorier.

For det andet, huset, som kun eksisterer i projektet, som det er tilfældet med nye bygninger, er en vis risiko for banken. Kreditinstitutter er nøje udvalgt udviklere at samarbejde, men uforudsete omstændigheder ingen er immune.

Bankernes fordringer på det sekundære marked

Men også til at besøge lejligheden ejede kredit organisationer påtvinge deres krav. Efter alt, er fast ejendom ved at blive en bankgaranti for hele låneperioden. I tilfælde af, at låntager vil være økonomisk konkurs, vil banken blive forpligtet til at gennemføre det løfte ikke at lide tab. Derfor skal lejligheden opfylde visse fysiske egenskaber, så intet forhindrede dets efterfølgende videresalg.

 • Det hus, hvor låntager har planer om at købe et hus, der skal bygges tidligst 1957.
 • Obligatorisk krav - tilstedeværelsen af alle moderne kommunikation. Banken tager ikke i pantsætte et hus, hvor der er ingen varmt og koldt vand, varme og sanitet.
 • På tidspunktet for fuld betaling af pant i huset, hvor lejligheden ligger, ikke bør være fysisk slidt med mere end 70%.

Hvad med den juridiske renhed af ejendommen?

Bankerne er krav og retshistorie af lejligheden - ingen gebyrer tilladt. Tilmelding er ikke tilladt i lokaler tredjeparter, samt tilstedeværelsen af anholdelse eller panteaftaler med andre kreditinstitutter. Desuden vil banken kræve, at alle juridiske dokumenter og tjekke dem for fejl og unøjagtigheder tilstedeværelse. Det er på hånden og fremtidige ejere - de vil modtage kvalitet bevist en lejlighed, der ikke vises ubehagelige øjeblikke over tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.