Kunst og underholdningFilm

Dzheyms Denton: Biografi og karriere

Dzheyms Denton - amerikansk skuespiller, bedst kendt for sin rolle som Mike i tv-serien "Desperate Housewives".

biografi

Dzheyms Tomas Denton, Jr. blev født den januar 20 , 1963 i den amerikanske by Nashville, Tennessee. Familien, som supplement til James, havde yderligere to børn. Far Dzhey Denton, tjente i hæren og arbejdede derefter som en tandlæge. nøje har det også været forbundet med teatret. Mor, Mary Jean Denton, i begyndelsen af 2000'erne, døde af brystkræft.

James eksamen fra high school og indskrevet på University of Tennessee. I det, modtog han et diplom med en større annoncør "Journalistik og fjernsyn." Men på dette område ikke længe.

Denton Jr., i modsætning til sin far, til 23 år viste ingen interesse og iver for biograf og teater. Så dukkede en ung mand i en produktion af "Our Town." Fra det øjeblik begyndte en karriere som skuespiller. Dzheyms Denton begyndte at spille i Chicago Teater, og senere Californien.

Efter et stykke tid vendte han tilbage til reklame, men indså hurtigt, at han stadig ønsker at gøre skuespil.

karriere

Den fremtidige skuespiller gik til Chicago for at alvorligt forfølge en skuespillerkarriere. Der er første gang han spillede Stanley i en teatralsk indstilling.

roller tilbyder begyndte at komme til skuespilleren meget hurtigt. Dzheyms Denton flyttede til Californien for at filme i flere episoder af serien "Moving", har han optrådt i flere kortfilm, og derefter spillede skurk i tv-serien "The Pretender".

Dernæst James medvirkede i flere dramaer, som sendes på tv-kanalen ABC mini-serien "Threat Matrix" skuespiller spillet en stor rolle, men i tv-serien "Philadelphia" er parret med en berømt skuespillerinde Dileyni Kim.

Som gæst på Denton var inviteret til sådanne serier som "The West Wing" og "Elli Makbil", senere direktør Donald Bellisario vil kalde skuespilleren til stjerne i en af de episoder af serien "JAG".

I begyndelsen af 2004, vil ABC kanal kalder aktør i det nye projekt "Desperate Housewives", hvor Dzheyms Denton Mike Delfino karakter leg. Efter den første serie på skærmen til James kommer enorm popularitet.

Kom i 2012, midlertidigt stoppet samarbejdet med ABC-kanalen skuespiller, men mindre end et par måneder, og allerede vejlede Lifetime kanal kaldet Denton til at deltage i optagelserne af "undtagelse".

Ketrin Bell, amerikansk skuespiller og producer, så talent og potentiale James, kaldte ham til hans nye projekt "God Witch", som viste filmselskabet Halmark.

filmografi

Dzheyms Denton film med hans deltagelse kan ikke lide at gennemgå.

I perioden fra 1993 til 2000, James spillet en rolle i filmen "The kvartet af tyve", "Hunters Moon," "Det gamle følelse", "Face" og "primære farver."

Fra 2004 til 2010 medvirkede han i filmene "forstillelse", "Illusion af forhør", "Djombo pige", "zombier i det vilde vesten", "Gruppe Sex", "Resurrection", "Beautiful Dreamer".

I 2011-2015 gg. han fortsatte med at aktivt fjernet og spillede en rolle i filmen "For familie", "Afsked med Grace", "Ovation" og "karaoke sanger." Også deltog i eftersynkronisering af filmen "Superman Supernova".

Desuden er han medvirkede i tv-serien "The Pretender", "Philadelphia", "Desperate Housewives", "Threat Matrix". I øjeblikket filme tv-serien "Good Witch" og "Devious Maids".

Personlige liv

Stor succes i sin karriere har gjort Dzheyms Denton. Personlige liv er skuespilleren forbliver en lidet kendt fans.

Første gang han blev gift i 1997, Jenna Ward, men de blev skilt tre år senere.

I 2002 Denton gift med sin træner Erin O'Brien. Parret fik to børn. I 2003 havde de en dreng, og to år senere - en pige. Familien boede i Californien byen Glendale. Så flyttede han til Chanhassen, der ligger i nærheden af Minneapolis, Minnesota.

Vi håber, at James vil være mange værdige roller, der vil bringe ham en utrolig succes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.