Kunst og underholdningFilm

Roland Kickinger: Skuespiller filmografi

Roland Kickinger ikke så berømt i skuespillerens miljø, både i sport. Bodybuilder, fitness træner, vinder af 4. dan i karate, Roland stadig er i fin form, på trods af at han var næsten 50 år gammel. Han fortsætter med at handle i film og give råd til venstre og højre om, hvordan man kan opnå enestående succes i arbejdet med sin egen krop. Roland - en indfødt østrigsk - var i USA, og hvad han gjorde før for at komme ind i kult-thriller "Terminator 4"?

Roland Kickinger: højde, vægt,

Kikindzher blev født den 30. marts. Zodiac tegn Roland Ovn, og det forklarer hans stædighed og beslutsomhed.

Den kommende stjerne i "Terminator" blev født i 1968 (året for den abe) i Wien.

Vækst Kikindzhera -. 193 cm denne konkurrencedygtige vejer 136 kg.

Barndom af fremtidens stjerne i bodybuilding

Det lader til, at sportslige fremtid Kikindzhera blevet forudbestemt fra barndommen. Moderen gav drengen tilbage i 4 år i gymnastik skole, hvor Roland var uddannelse flere gange om ugen, læring akrobatik og øge fleksibiliteten. Så igen, på sin mors insisteren Kikindzher kom ind ballet skole.

Ballet klasser kan næppe kaldes en drengs drøm. Roland taler dog med taknemmelighed af moderens beslutning. Efter alt, fleksibilitet og udholdenhed, som han udviklede, laver ballet, hjalp ham blive senere berømte bodybuilder. Hertil kommer, at strækningen var nyttigt for skuespilleren, da han begyndte at lære kampsport.

Men det var dengang, og i 15 år drengen led af, hvad der var alt for ranglet og anæmiske. Boy har indset straks, at det kun kan hjælpe vægttræning. Derfor Roland bedt om klasser i en af de små sportshaller, som ikke var langt fra hjemmet. Som teenager kunne ikke betale for uddannelsen, blev han betaler rengøring.

Gør alt for og stædighed, Kikindzher opnået, at massen af hans krop begyndte at vokse. Mor tiltalende sportslige succeser søn, men faderen var ikke tilfreds med det faktum, at hans søn bruger al sin fritid på nogle tvivlsomme bodybuilding - fodbold, efter hans mening, ville bringe mere gavn.

Men Roland ikke blev fodboldspiller, og gik efter skole for at studere hotel og restaurationsbranchen i college.

Liv efter College

Profession, som var Kikindzher næppe bragte ham tilfredshed, fordi efter sin eksamen fra college, han ofte skiftede sin arbejdsplads og syntes at fortsætte med at lede efter ham selv.

I 19 år, Roland fik sit første job. På et krydstogtskib, arbejdede han som afrydder. For at gøre karriere på foringen, krævede engelsk, og han er en ung mand halter. Lær engelsk, Roland stadig formået at opnå øget første til at skrive en tjeneren, og derefter - til assistenten hoved tjeneren.

Tilbage på landjorden, Kikindzher brugt 5 år, at han arbejdede på et hotel. Alle disse år, har den unge mand ikke glemme hans drøm om at blive en berømt bodybuilder og fortsatte med at træne, men om natten. Men jo længere han levede et sådant liv, jo mere overbevist om, at dette ikke er altid ønsket.

At blive mester i den østrigske bodybuilding Kikindzher stadig pakkede sine ting og flyttede til det solrige Californien.

Start handler karriere

Det ultimative mål var Mekka bodybuilding Kikindzhera - byen Venice Beach. Den fyr i lommen var kun $ 500, hvilket kunne ophobes i Østrig. Med disse penge købte en Roland maskine i USA og gik til næret drøm.

Man kan gætte på, at ved første ting var ikke så god. Roland havde lidt tid til at leve i sin bil. Imidlertid har den unge mands stædighed spillet i hans hænder, og snart hans navn var på alles læber i en sports miljø.

Roland Kickinger, et foto, som begyndte at dukke op i sport magasiner, efter at filme serien "Store renovering" indså, at den sportslige karriere ikke vil være nok, og vendte sin opmærksomhed mod biografen. Men at blive en filmstjerne, ikke nok til at have smukke biceps kræver mere specifikke færdigheder og talent.

Kikindzher lang tid vandrer i tv-serien, indtil du rammer 1998 spillefilmen "Dødbringende våben 4", hvor han modtog en cameo politiets rolle detektiv. Siden da tingene har Roland i Hollywood er gået godt.

"Terminator: Salvation". Roland Kickinger som T-800

Filme i køligt actionfilm, sandsynligvis drømmen om enhver mandlig skuespiller. Roland Kickinger, filmografi, som i 2009 havde mere end 20 film, trak den vindende billet, fik en rolle i filmen "Terminator 4".

Den fjerde del af sci-fi thriller har indsamlet i leje af 371 millioner. Dollars. Partnere Kikindzhera af naturskønne område blev Kristian Beyl ( "Batman. Home", "The Dark Knight"), Sam Worthington ( "Avatar", "Clash of the Titans"). Film blev instrueret af McG - skaberen af "Charlies Angels" og tv-serien "Supernatural".

I fjerde del af filmen i midten af plottet er Dzhon Konnor, der står i spidsen for kampen mod den hær af Terminators. Gennem hele filmen er belyst af denne brutale og blodige krig.

Roland Kickinger fik i filmen rollen som en negativ karakter - Terminator T-800. I slutningen af filmen, han forfølger Dzhona Konnora og hans søn. Fight Terminator og folk finder sted i naturen i forsamlingen butikken 800-serien. T-800 formår at dræbe John, men Kikindzhera helten stadig rive hovedet, og han dør.

Andre projekter Roland

Indtil 2009 har flere kendte film er foretaget, som blev overværet af Roland Kickinger. "Terminator" - er ikke den eneste film, hvor skuespilleren har fået en fremtrædende rolle. I 2005 verdens skærme ud drama "Se Arnold kommer!" Instrueret af James B. Rogers ( "American Pie 2", "Dumb og dummere 2"). Det er ikke svært at gætte, at billedet var Filmen på livet Arnolda Shvartseneggera.

I første omgang blev den vigtigste rolle i denne film på udkig efter en professionel bodybuilder. Roland Kickinger heldig - han var på det rette sted på det rigtige tidspunkt, og selv i købet viste det sig, at den fyr er meget lig Schwarzenegger i sin ungdom. Filmen viser livet af Iron Arnie indtil valget 2004

Det er også en af de vigtigste roller i Kikindzhera var i tv-serien Søn stranden - "Baywatch" en slags parodi på I serien, Roland spillede langsomt opfattende pitching Notch Johnson.

Karriere fitness træner

Konstant handler i film og tv-serier, Roland Kickinger finder stadig tid til træning. Ved bodybuilding skuespiller tilføjede, Karate klasse, skydning og besiddelse af knive. Desuden Kikindzher nyder kører, men komplicerer hans opgave ved det faktum, at mens jogging bærer en 15-pund skjorte. Tre gange om ugen, er stjernen i "Terminator 4" engageret i yoga.

Overraskende, med sådan en travl tidsplan lykkedes Kikindzher at blive certificeret træner og ernæringsekspert. Entrepreneurial streak østrigere, også var i perfekt orden: han åbnede sin egen fitness-resort i Los Angeles-området, som anses for at være ganske indbringende. Roland tilbyder sine kunder en tre-ugers ophold på hotellet i forhold tæt på hjemmet, samt et særligt program for uddannelse og ernæring, der vil hjælpe folk sætter deres krop for og give det et attraktivt formular.

Personlige liv

I alle medier diskuteret kraftigt sport eller business præstationer Kikindzhera, nogle gange er det endda kommer til hans fremragende kulinariske færdigheder, men det personlige liv af skuespilleren og atleten forbliver i skyggerne. Det er kendt, at en initiativrig østrigske stadig ikke er gift. Faktum er, om han har en kæreste eller ej, vides ikke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.