Kunst og underholdningFilm

Dzheyms Bond: skuespillere, der spillede den legendariske agent i alle dele

Når franchisen varer flere år, som sædvanlig, et par årtier, skal den person i hovedrollerne nødt til konstant at ændre sig. Problemet her er allerede ikke kun i det faktum, at aktørerne bliver kedeligt publikum - de skal bare vokse gamle og sex symboler allerede godt, trækker ikke.

Franchise "Dzheyms Bond": skuespillere og bedste navne

Selv fantastisk heldige stjerner, der permanent bevarer deres ungdom med alle mulige midler, herunder kirurgi, kan ikke opretholde den oprindelige skønhed i sin oprindelige form, så at erstatte dem altid komme nye og varm unge talenter. I en serie af "Dzheyms Bond" film aktører lider af samme grund. Nogle fans, dog mente, at den klassiske 007 Pierce Brosnan aldrig vil ældes, i det mindste i deres hjerter, og alle andre Obligationer - dette er kun en parodi på det. Men hvorfor det er blevet en klassiker Brosnan? Denne franchisen historie var der mange andre lige så egnede kandidater, men på alles læber eller anden grund hans navn. Så der stadig stræber efter at blive stjerne i "Dzheyms Bond" franchisen - skuespillerne med stort potentiale eller bare have en god propiarenny smukke ansigter?

Enestående herre Shon Konneri

Den allerførste film i serien var "Dr. No" - det synes, navnet virkelig har intet at gøre med modige helte og kamp-babe veninder. I titelrollen i den første film af den britiske udødelige franchisen medvirkede Shon Konneri. Dette var en god ryk i sin skuespillerkarriere. I dag Connery ikke længere ung, men hans talent gennem årene kun vokser. Sean medvirkede i seks episoder af den første film "Dzheyms Bond". Skuespillerne, som i dette vanskelige, men ædle arbejde for at holde ham med selskab, desværre, det samme strålende karriere ikke. Måske Connery blev så populær takket være sin karisma, selvom næsten alle britiske skuespillere bogstaveligt skinne denne karisma og forlener sine seere. Ved at sætte sådan en god start, Connery medvirkede i så mange berømte film af filmskabere fra hele verden: "The League of Extraordinary Gentlemen", "Indiana Jones", "The Avengers" i 1998 og andre. For bedste mandlige birolle i filmen "The Untouchables" 1988 Shon Konneri vandt selv de "Oscar". Hvem ved, måske en dag den oprindelige Dzheyms Bond vil være tilbage på skærmene, men nu, hvor Connery har suspenderet filme i deres liv, og overgav sig til glæden ved familielivet. Men enhver helten vil før eller senere vil dette, gør du ikke?

Rodzher Mur - smuk og værdig efterfølger

Shona Konneri tog stafetten Rodzher Mur, hovedrollen i syv efterfølgende dele af franchisen "Dzheyms Bond". Aktører texturally ligner hinanden, dog ændre vilkårene i steder påvirket opfattelsen af filmfans. Men du kan vænne sig til alting, så i sidste ende Rodzher Mur "trukket" -serien til et nyt niveau. Moore er nu 86 år gammel, han er en respekteret familie mand og en Londoner, men i gamle dage hans mandige ansigt på film plakater og plakater hjemsøgt mange en piges hjerte bankende. Den rolle, som James Bond var det vigtigste i hans karriere som ingen anden af hans arbejde, så det ikke bliver fanget beundrere. Det ville være dumt at benægte, at der er en stor rolle blev spillet af modellen ser Moore, fordi mange kvinder ville være villig til at gå i biografen viser simpelthen fordi skuespilleren i titelrollen kunne spille med musklerne og vise et blændende smil. Hvis den sidste Dzheyms Bond - skuespiller virkelig talentfuld, men ikke alt for attraktivt udseende, Moren fascineret publikum, primært deres efterbetalte. Måske er det derfor sin skuespillerkarriere ikke nåede det bestemt højde, og han forblev "en af Bond".

Bond på en ny måde af Timothy Dalton

Følgende to serier af franchisen, frigives straks efter filmen "On Hendes Majestæts Hemmelige Tjeneste" med "passerer" den anden Bond George Lazenby, lov til at sole sig i den kortlivede herlighed Timothy Dalton. Hans spil har bragt nye og usædvanlige egenskaber i billedet af helten i kvinders drømme, så det har en virkelig god Dzheyms Bond. Aktører, fotos, hvoraf pryder plakater af denne franchise, altid har været meget behagelige funktioner, og Timothy var ikke en undtagelse. Faktisk, i filmen af denne genre kunstner hovedrollen udseende er meget vigtigt, da det sikrer den grundlæggende succesrate. Timothy Dalton betragtes som den smukkeste af alle seks Bond nogensinde har eksisteret. I modsætning til den ulykkelige Roger Moore, Timothy Dalton skuespillerkarriere, og i tillæg til rollen som Bond, var ganske vellykket. Selvfølgelig, de andre som lyse roller for Timothy skæbne er ikke i butikken, men hans arbejde i de miniserie "Scarlett" af inerti værdsat af mange fans af James Bond. Timothy handler talent ikke være stor nok til at sikre, at det kan være et godt kig til glød af sin storslåede udseende i en ung alder, så stor succes handler Dalton penge endte på "Scarlett."

Pierce Brosnan og legende glimt i øjnene

Femte var den berømte Bond Pierce Brosnan. Hans lidt sammenknebne øjne og en stædig læbe linje i lang tid tvunget til at skælve damer hjerter, men, i tillæg til det ydre, ved Brosnan var også fremragende handler talent. Pierce viste verden hvordan man kan være en rigtig Dzheyms Bond. Skuespillere og roller i bondiane blev næsten et kendt navn, og hans ansigt var Pierce Brosnan nu mange biografgængere er forbundet med det ideelle billede af en modig helt, der er klar på lejlighed til at redde verden og, endnu vigtigere, for at beskytte mod eventuelle farer elskede. Og det er i fire dele! Det blev kaldt den bedste agent 007. I modsætning til helten, som var den første James Bond skuespiller Pierce Brosnan åndede ind i denne sexede karakter, ved det blotte syn af det, som han holder en pistol på damer ben gav efter. Imidlertid sådan reaktion undertiden observeres i dag. De, der ikke har set serien franchisen med Brosnan, må have set hans ansigt i den berømte musikvideo til sangen Golden Eye, udført uovertruffen Tina Turner. Maskulinitet Brosnan tilføjer, og det faktum, at han har været i mange år, med et godt eksempel og bringer en vidunderlig familie mand med tre børn og hans kone. Brosnan - indbegrebet af den perfekte mand, ikke kun på skærmen, men i det virkelige liv.

Deniel Kreyg - Bond sidste

Rollen af sidstnævnte i træk spillede Bond Deniel Kreyg. Skuespilleren var mere heldige forgængere, hvis blot fordi i moderne biograf er blevet meget nemmere at skabe unikke visuelle effekter. De skuespillere, der spillede James Bond i de foregående dele, de fleste er afhængige af hjælp fra stunt double og og Craig kunne give en computer mulighed for at optræde for ham alt det beskidte arbejde. Bond, der viste sig på Daniel Craig, blev udsat for en bølge af voldelig kritik, men i sidste ende blev meget vel modtaget.

giver brutalitet

Den sidste del af soundtracket til at blive hørt på hver radiostation, og franchisen 007 erhvervede hele horder af nye fans. Den seneste Bond vendte ondeste og mest alvorlige af alle, og dette i høj grad bidraget til de cool look grønne øjne Craig. 007 af Craig mistet alle rester af svunden romantik og forvandlet til en alvorlig bil næsten ikke udtrykke nogen følelser.

Den nye generation af hæk

Måske er det så, og for at være en sand helt at klare alle de problemer, der er dumpet på hans hoved: hårde, kolde, forsigtig og nøgterne. Den mode for sådan en mands karakter sikkert i høj grad bidraget til denne ændring i karakteren af kult. Men hvem ved, måske den næste Bond bliver munter og romantisk sjæl i selskabet?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.