Nyheder og SamfundPolitik

Igor Rotenberg - nummer 166 i Forebes Rusland rating "De rigeste forretningsmænd i Rusland"

Det er ingen hemmelighed, at Igor Rotenberg - søn af Arkady Rotenberg, . Chap "SMP Bank" Ud over det faktum, at hans far - en af de mest succesfulde forretningsmænd i Rusland, er det også har en mangeårig gode forbindelser med landets præsident, Vladimir Putin. Den berømte Igor selv, og hvad er aktiver? Læs om det i artiklen.

CV

Han blev født i Leningrad i 1973. Før 2002, har hans karriere ikke været nogen væsentlige op- og nedture, men denne gang Igor Abramovich er uddannet fra det Højere School of Privatisering og Entrepreneurship, og sluttede den føderale agentur for State Property Management. Der gik han til stillingen som souschef i Energy Department af ejendommen. Så han tilbragte hele året. I 2003 førte han den samme egenskab for transport og kommunikation afdeling.

I 2004 blev Igor Abramovich udnævnt næstformand for JSC "Russiske Jernbaner", og i 2006 blev leder af bestyrelsen for JSC "En Pee Wee Engineering". Igor Rotenberg er også medejer af to andre selskaber - OOO "Gazprom boring" og OAO "Mosenergo", som ledes af bestyrelsen. fungerede han også som leder af bestyrelsen i SMP Bank, som er under kontrol af sin far og onkel.

familie Rotenberg

Mr. Rothenberg far - Hædret træner for Rusland. Hans iværksætter karriere begyndte i begyndelsen af 90'erne, i samarbejde med sin bror Boris, en finsk statsborger.

Hans karriere som iværksætter kom op efter 2001. Skarpt gik op ad bakken og karriere hans søn. Igor Rotenberg, hvis biografi - er serienummeret af starter - en værdig repræsentant for sin familie. To sønner af sin bror Arkady Rotenberg - romerske og Boris, held inddraget i erhvervslivet.

Kun i 2013, selskaber kontrolleret af Arkady Romanovich modtog ordrer på 1 billion rubler. Dette astronomiske sum. Ifølge Forbes Magazine i 2015, selskaber kontrolleret af Igor Arkadevich, offentlige indkøb er blevet betalt i alt mere end 37 milliarder. De største kunder er følgende virksomheder: "russiske Aviation", "Road Service" Institut for opførelsen af Moskva, Generaldirektoratet for Road Forvaltning af Moskva-regionen.

Igor selv Rothenberg er gift og har tre børn.

kommercielle aktiver

Igor Abramovich vigtigste aktiver er koncentreret i følgende selskaber:

  • LLC "Gazprom boring";
  • OAO "Mosenergo Energi";
  • JSC "Energi FTU";
  • "GLOSAV" LLC;
  • PJSC "Mostotrest";
  • "TSM" LLC;
  • Marc O'Polo Investments Ltd.;
  • JSC "SCC Real Estate".

Af den måde, er SCC Egenskaber beskæftiger sig med udvikling af store butikscentre i Rusland og Ukraine. Til dato, kan Igor Abramovich kaldes en selvstændig forretningsmand. Han købte en del af aktiverne fra sin far.

Kørsel temmelig indendørs livsstil, Igor Rotenberg, hans kone var lidt der i samfundet og undgå journalister. Helt muligvis, det er på grund af stærk beskæftigelse og forretningsmand med et ønske om at undgå enhver spekulation. Meget sjældent han giver interviews økonomisk publikation, hans navn ofte får på siderne af økonomiske og analytiske publikationer.

skandaler

Med Igorem Arkadevichem forbundet med en række af skandaler. En af dem - det er den arv af virksomheden system, som er karakteristisk for den russiske elite. Middelklassen er skarpt negativ reaktion på en omfordeling af indkomst blandt visse familier. Voksende op børn er arvinger til de store aktiver for deres fædre. Blandt dem Rothenberg Igor Abramovich. Hans biografi og hans far - er endnu et bevis. Den højest skandale i livet Rotenberg var åbningen af "Platon" systemet i de seneste år.

"Platon" - en ny udfordring for lastbilchauffører

Hvis du går til startsiden "Platon" system, kan du se, at lige under logoet emblazoned indskriften "ladesystem." Med hvem og på hvilke betingelser? Systemet med "Platon" er skabt til opladning lastbiler på mere end tolv tons, hvilket er i landet uden hensyn til transit, er der omkring 2 millioner.

I efteråret 2015 truckere begyndte aktivt kræve afskaffelse af "Platon". De blev blokeret rute, herunder på indgangen til kapital. De væsentligste årsager til denne udvikling var indførelsen af ikke blot ladesystem, som to forhold:

  1. Tariffen var for overdrevet, ifølge mange bilister.
  2. I modsætning til den nuværende selskab Igor Rotenberg er blevet tildelt af lovgivningen i den systemansvarlige. På samme tid, ifølge nyopdagede beviser og dokumenter, var det ikke en konkurrence.

Rotenberg kritiseret. Konflikten har midlertidigt suspenderet efter Vladimir Putins erklæring på den årlige pressekonference, at satsen bør reduceres. Op til den 31. december, vil 2018 sats forbliver på 0,82. Men demonstranterne siger, at deres handling vil fortsætte.

Igor Rotenberg ikke kommentere situationen, og præsidentens pressesekretær, benægtede rapporter om, at det var venskab statsoverhoved og en forretningsmand far hjalp hans firma til at indgå i en sådan lukrativ kontrakt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.