Nyheder og SamfundPolitik

Vladimir Nikolaev: biografi og foto

Biografi Vladimira Nikolaeva ganske interessant og rig. Han blev født i 73 af sidste århundrede, den tiende af oktober. Hans hjemland - Vladivostok. Moderens navn er Raisa Antonovna og far - Viktor. Faderen var leder af virksomheden "Prodintorg", og hans mor - lederen af den "Pacific".

Kort alt

Uddannet fra gymnasiet nummer treogtyve, hun var med fysik og matematik. Med tretten år begyndte at spille sport. Det var karate og kampsport blandt hans hobbyer. Når den militære klub "Patriot" blev organiseret, Vladimir straks sluttede sig til ham.

Hos Vladimir Nikolaev var han, ligesom sin far, en trang til økonomien. Så han kom ind i Far Eastern State Technical Fiskeri Universitet Institut for Økonomi i branchen. Han praktiserede i Stillehavet administrerer fiskeriet udforskning og forskning flåde. Efter afslutningen besluttede at bo på virksomheden. Først var der en simpel ansat, men efter at gå gennem alle trin i karrierestigen, blev formand for bestyrelsen.

forretningsaktiviteter

Når Nikolaev Vladimir Viktorovich var medlem af bestyrelsen for JSC "Turnif", har virksomheden set bedre år. Virksomheden er lang tid ikke betale løn til deres ansatte. Vi betaler ikke skat. Fiskerflåde i lang tid ikke gå i havet.

Livet ud af markedet

Sport Vladimir Nikolayev gav ikke op. Han blev valgt til posten som præsident for sammenslutningen af kickboxing i Primorsky Territory. Nu er han selv har skabt klub "Patriot". Formålet med klubben var at samle de bedste atleter i regionen. Vladimir fører en aktiv livsstil og forsøger at hjælpe ikke kun sportsfolk, men også mennesker af kultur. Han er grundlægger af tildelingen i Primorsky gren af Unionen af forfattere.

Siden 2001, begynder sin politiske aktivitet. Beboere i byen Partizansk nominere Vladimir Nikolayev kandidater.

parlamentariske aktiviteter

Til stillingen som stedfortræder Vladimir kommer med god støtte - 65% af stemmerne. Han ikke skuffe sine vælgere, og begyndte at tage affære. Eller rettere, det udvikler og implementerer sociale programmer. Ifølge en af disse programmer, læger, kulturarbejdere og lærere var i stand til at passere en spa-behandling. Hans idé var at lave kvoter til lærerne til classroom management og kategori. Af den måde, disse bonusser er lærere nu.

En af de vigtigste programmer for udvikling af byen - "My Yard". Vladivostok og guerilla mens omkring to hundrede af boldbaner blev installeret.

Vladimir Nikolaev at genoprette ro og orden i området for boliger og kommunale tjenester. Under dette program blev ordrerne indført i indgangene af beboelsesejendomme.

Programmet "Primorje - anstændigt liv" - er også helt til hans ære. At Vladimir udviklet og lanceret. Dette program giver dig mulighed for at købe mange fødevarer med imponerende rabat. Dette program er nu i nogle områder.

Club "Patriot" ikke ophøre med at glæde sin grundlægger som modtager de højeste priser i konkurrencer.

I 2004 modtog han et diplom PFUR, han færdig med gymnasiet ved korrespondance med hovedfag international advokat. Samtidig blev han medlem af partiet "Forenet Rusland". Forsvarsministeren rakte partiets billet.

Som borgmester

Alt i samme 2004 hans kandidatur blev annonceret til valget. Sejren i første runde var strålende - 26%. Men den anden runde oversteg forventningerne. For det første var der en rekord høj valgdeltagelse til Vladivostok - 49%. For det andet, han scorede i anden runde mere end halvtreds procent, og hans modstander - mindre end ti. Tog Vladivostok Vladimir Nikolayev officielt 18 Juli 2004.

Men byen dengang havde ikke det bedste tidspunkt. Så var staten indtægter to en halv milliarder rubler, budget, gæld var næsten den samme. Men borgmesteren Vladimir Nikolayev blev hurtigt implementere deres program, der administreres før, kun med store mængder. Han har igangsat og gennemført en række nye programmer. De blev sendt til byens udvikling og vækst i velfærd beboerne.

Allerede eksisterende programmer fortsat udvikle sig. "My Yard" udvides til alle områder af byen. Programmet "Sports Vladivostok" blev bygget 15 stadioner i skolen. Fortsæt med at arbejde for at støtte sociale programmer for alle plohoobespechenyh befolkning.

Der var en tværreligiøs råd, der forenede samfundet af byen, i et godt råd kom i honorære borgere i byen.

også der er en ændring til det bedre med hensyn til boliger og kommunale tjenester. Repareret ikke kun indgange, men også kloakker, veje. Det er blevet fuldstændig renoveret ambulance flåde. Dæmninger i byen er i fuld orden. Også, 100% renoveret trolley park.

I den centrale park i byen, med en let hånd af Nikolajev, begynder opførelsen af katedralen i forbøn for Guds Moder. På det tidspunkt blev bygningen ødelagt.

Dette tempel var dedikeret til grundlæggerne af byen og Viktoru Vasilevichu Nikolaevu, der ligesom sin søn, har gjort meget til Vladivostok.

For tempel borgmesteren fik Vladimir Nikolayev to ordrer fra den ortodokse kirke. Jeg rakte dem personligt patriark af Rusland.

Borgmesteren i Vladivostok blev tildelt Order "Lånere af dette århundrede". En anden pris, som er Vladimir Nikolaev - en medalje af formanden for Rusland "300 års russisk flåde".

Efter et år som borgmester kunne vedtage budgettet. Et år senere, budgettet fordoblet. Med al den gæld byen har betalt.

Men i februar 2007 det var præget af ubehagelige begivenheder. Mod hovedet af byen og hans stedfortrædere blev retsforfulgt. De blev anklaget for embedsmisbrug. Angiveligt de brugte beskyttelse og transport til andre formål. Men deputerede slap med mindre chok, at dem hurtigt trak anklagerne på grund af manglende beviser. Men Nicolai fik en betinget dom på 4,5 år. Derefter forlod han landet. Så blev han dømt in absentia, og udtrykket var allerede ganske reel. Men i 2012 blev sagen gennemgået og Seaside Retten fandt ikke i det en forbrydelse. Tidligere borgmester frikendt.

forholdet status

Vladimir - far til mange børn. Han har tre drenge. Drengene elsker også sport og føre en sund livsstil. Sons far lærer at elske dit land og hjemby.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.