HjemlighedReparationer

Stretch lofter med deres hænder

Stretch lofter i huset - en perfekt løsning af interiøret problem. De kan ændre opfattelsen af alle i rummet, sammen med indbygget belysning for at skabe et nyt, unikt design af din lejlighed.

Disse lofter er ikke kun dekorere dit hjem, men også løse en masse problemer: fra de grundlæggende ujævne lofter og slutter med etablering af pålidelig beskyttelse for klimaanlæg, ventilation, elektriske ledninger. Eller måske du ønsker at installere en spejlet lofter?

mere end en time, kan du tale om fordelene alene lofter. Det er deres effektivitet, fugt modstand, holdbarhed, miljøvenlighed, pozharobesopasnost, varme- og lydisolering. De er nemme og hurtige at installere.

Hvis du gør lofterne med deres hænder, den hurtige installation - en vigtig faktor. Montering af forsænkede lofter dækker de professionelle, afhængigt af rummets størrelse og kompleksitet af arbejdet, med et gennemsnit på 4-12 timer. Og da du vil arbejde på egen hånd, så vil det tage meget længere tid. Men hvad glæde du får fra processen og resultatet heraf.

Nedhængt loft - er et system, der involverer spændingen af filmen under det eksisterende loft. Filmen er grundigt fastgjort til væggene, således at konstruktion opnås holdbar og robust. Sådanne lofter er perfekte til ethvert rum, med en hvilken som helst konfiguration af væggene.

Uafhængig stigende spænding loft vil kræve, at du bestemt fysisk anstrengelse og nøjagtighed. Derudover vil du har brug for særlige værktøjer som en hammer, sav, skruer, øvelser på beton eller sten, niveau, målebånd og en blyant. Og, selvfølgelig, assistenten: uanset hvor du forsøgte at montere lofterne med deres hænder, sandsynligvis ikke vil være i stand til at klare et sådant arbejde alene. For noget at prøve, stick eller plukke, får brug for ekstra hænder.

Før du installerer nedhængte lofter i lejligheden, vælge deres design, gør det layout og beregning af nødvendige materiale. Dette er den vigtigste fase af dit arbejde - tydeligt forestille mig, at du ønsker at få et resultat. Nu er der en masse nyttige tidsskrifter, visuelle muligheder, specialbutikker af byggematerialer, men der er bekendte, der kan se de forskellige udformninger af prøverne. Du skal bare vælge højden på strukturen og at afgøre, om det er nødvendigt at installere belysning og tilføje nogle dekorative elementer.

Når du har besluttet, er det nødvendigt at foretage beregningen. Der er mange tips og diagrammer, der giver mulighed for at bestemme mængden af det ønskede materiale. Men som praksis viser, føreren af selvlært i 99,9% af tilfældene er forkert nødvendigvis. Derfor er det bedst at planlægge eller beregne en margen på mindst et minimum, eller søge råd hos sælgere i byggeriet stormagasin.

køber Så materialet begynder. Her er nogle tips overflødige:

• en ramme for loftet skal være solide muligheder;

• længde af materialet skal være lig med den maksimale længde af rummet;

• møtrikker og bolte af loftet skal være pålidelige;

• vælge boret ikke er for billigt, fordi betonen dig, at "ikke tilgive";

• vender materiale langs længden skal være en anelse højere end den beregnede længde af loftet.

Hvis du kommer til at gøre lofterne med deres hænder, så vi sætter vores råd meget nøje.

Så begynde at gøre det endelige layout og konstruktion af rammen. Brug Level Mark op dit design, skære strengt længde og er skruet til loft og vægge. Det er bedst fast, indtil slips, men fra begyndelsen igen med et vaterpas til at kontrollere den korrekte installation.

Det sidste trin af dit arbejde vil blive konfronteret med, som er produceret afhængigt af materialet. Dette kan skruning gipsvæg eller insert firkanter, fastgørelsesanordninger bånd - afhængigt af hvilken mulighed du oprindeligt valgte.

Værker, der er forbundet med installationen af loftet, er det tunge og tidskrævende for alle afsluttende arbejde, og hver mand vil forpligte sig til at udføre dem. Men hvis du beslutter at installere nedhængte lofter med deres hænder, så prøv og du vil lykkes. Som man siger: øjnene er bange - hænderne gør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.