Hjem og familieKæledyr

Foder tør for hvalpe af store racer: hvordan man vælger

Når huset er der en hvalp, ejerne af spørgsmålet: "Hvordan fodre ham?" Du kan vælge en af følgende: naturlige fødevarer, tør eller våd mad. Under alle omstændigheder er det nødvendigt at være opmærksom på, at barnet blev forsynet med alle de nødvendige vitaminer og mineraler. De fleste hundeejere vælger tørfoder. Til hvalpe af store racer produceret mange mærker. Derfor er det meget vigtigt at vide at vælge mellem.

Hvorfor er det bedre at fodre din hvalp tørfoder

Det er meget vigtigt for hundens helbred, da hun spiste en hvalp. Derfor skal ejeren være mere opmærksomme på, hvad der giver dig have barnet. Før fodring hvalpene forårsaget vanskeligheder. 5-6 gange om dagen er nødvendig for at lave mad grød, fint skåret kød, ost og kog andre retter. Hvem er det bedst at købe tørfoder. Til hvalpe af store racer er det også mere rentabel, da de ofte spiser meget. Og hvis før hunden håndterer ikke anbefale denne mad til barnet, men nu var der kvalitet fødevarer, der indeholder naturlige kød og alle de væsentlige sundheds- og normal udvikling af barnets komponenter. Feed hvalpen i sådanne produkter er meget praktisk, som du bare nødt til at følge i hans doseringsvejledningen skrevet på pakken.

Hvilke typer af tørfoder

Alle fødevarer til hunde er opdelt i flere grupper. Den vigtigste klassifikation kommer til en pris. Men sådan forskellige fødevarer er ikke kun prisen, men også kvalitet. Så før du køber mad til din hvalp, er det nødvendigt at undersøge dens egenskaber og sammensætning. Hvilke grupper er opdelt i tørfoder:

 • Billige. Feeds af denne gruppe alt kød indeholder mindre mineralske og naturlige ingredienser, mange varianter og kunstige tilsætningsstoffer. De sælges i almindelige dagligvarebutikker og er normalt ikke opdelt efter alder. Derfor anbefales det ikke at give hvalpe en fødevare. Denne feed "Chappy", "Baron", "Dog Chow", "Stamtavle", og andre.
 • Premium-klasse anses bedre fødevarer, selv om det er værd billigt, også. Denne "Happy Dog", "Dr. Aalders," "Brit" Bozita ", og andre.
 • Det bedste tørfoder til hvalpe af store racer - en super-premium klasse. Dette er den "Pro Plan", "Hills", "Eukanuba", "Bosch", "Arden Grange." Producenter specielt udviklet fødevarer til en voksende organisme.

Sådan vælger du den rigtige mad

Mange uerfarne hundeejere køber din hvalp den mad, der reklamerer på tv, og det er det nemmeste at købe på en lokal butik. Oftest viser det sig, "Chappy" eller "Stamtavle". Men dyrlæger mener, at det er uhensigtsmæssigt Foder tør for hvalpe af store racer. Den giver ikke en voksende mængde alle de nødvendige næringsstoffer. Men hvordan vælger du den rigtige mad til din baby? Hvad skal jeg kigge efter?

 • Køb tørfoder til hvalpe af store racer har brug for i specialforretninger.
 • Skal vælge kun de mærker, der har særlige sorter efter alder og vægt af hunden. Selv om de er dyrere, men behøver ikke at købe ekstra vitamin- og mineraltilskud. For hvalpe under 5 måneder er foder med indskriften "Pappy", mens ældre - "Junior".
 • Tag den nødvendige foder dem, der tilhører klassen af "premium" og "super-premium". Det er også vigtigt at være opmærksom på hvad race er maden. Efter alt, hunde er forskellige stofskifte og udviklingsforstyrrelser.
 • Vær sikker på at læse en del af en pakke. For det første skal gå til kødet, er det bedre, hvis den indeholder mindst 20%. Vælg disse fødevarer omkostninger, som omfatter ikke kylling, og lam, kanin eller oksekød.
 • Du er nødt til at være opmærksom på andre komponenter. Bedre, hvis det vil være ris, hvede, byg, grøntsager og frugter. Det er værd at huske, at hvalpene ikke kan tåle konserveringsmidler, smagsstoffer eller kunstige tilsætningsstoffer.

Hvilke egenskaber skal svare til en god mad til hvalpe

Store hunderacer har en god appetit. Men hvis de flytter lidt, du er tilbøjelig til fedme. Derfor er det vigtigt, at den mad, de spiser, var nærende, men ikke meget nærende. Mængden af protein bør være mindst 15%, og fedt - så lidt som muligt. Derfor, til fremstilling af foder tages magert kød: kylling, kalkun, lam, kalvekød. Det er vigtigt, at for babymad indeholdt optimale mængder af calcium, fosfor, vitaminer og kulhydrater. Ofte foder til store hunderacer omfatter glucosamin og chondroitin, fordi disse dyr er modtagelige for sygdomme i leddene. Til knægten spiste hurtigere, men ikke pereel, er mad til disse hunde lavet af store stykker.

Rating af tørfoder til hvalpe af store racer

Hundeejere har brug for at vide, hvilke fabrikanter fremstiller den bedste mad til hunde. I udtalelsen fra opdrættere og dyrlæger kan komme med anbefalinger af en sådan bedømmelse af foder:

 1. "Proplan" betragtes som en af de bedste i midterste prissegment. For en rimelig pris hvalpekøbere kan købe ham en kvalitet og sund mad. Desuden i denne linje, er der forskellige smag af mad, alder og vægt af hunden.
 2. "Akan" - mad super-præmie. Den indeholder en masse af kød, er der ingen kunstige tilsætningsstoffer. Selvom maden lidt dyrere, men det giver en voksende mængde alle de nødvendige næringsstoffer.
 3. Tørfoder "Hills" er også velegnet til hvalpe af store racer. Denne afbalancerede mad lavet af råvarer af høj kvalitet. Fødevarer indeholder antioxidanter, mineraler, vitaminer og fibre.
 4. Krom "Belkando" der er specielt designet til unge hunde af store racer. Den indeholder 21% af kød og æg, korn og andre nyttige additiver.
 5. "Brit Kara" betegner hypoallergen. Den indeholder ikke mindre end 40% af kød, specielle additiver for at øge immunitet og opretholde fælles sundhed.

Tørt hundefoder til hvalpe af store racer: anmeldelser

Mange hundeejere er utilfredse med den valgte mærke. De påpeger, at købe en dyr, fødevarer af høj kvalitet, og hans hvalp spiser. Desværre er dette også sker. Derfor anbefales det at købe en lille pakke og se om hunden fødevarer vil gøre. De fleste af de positive anmeldelser om fødevarer "Akan", "Bosch", "Royal Canin", "Hills" og "Proplan". Det er de mærker, der er til rådighed for enhver hundeejer og er egnet til de fleste dyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.