Hjem og familieKæledyr

Dwarf gourami akvariefisk: indholdet, vedligeholdelse, kompatibilitet

Dværg gourami akvariefisk tilhører familien af labyrint fisk. I deres hjemland (nordlige Indien) levested for disse fisk er små, men absolut græsklædte søen. De vil også gerne små vandløb eller floder, hvor strømmen er svag nok.

Dwarf gourami - veteran ornamental fiskeopdræt

Dwarf gourami kan betragtes veteraner fra akvariefisk avl, og deres popularitet blandt kæledyr fisk elskere kun bekræfter denne status. Lyse farver, rolig temperament, lille størrelse, enkelhed af vedligeholdelse, samt altædende - alt dette sikrer, at fiskene fortsatte interesse. Og ikke kun begyndere, men også de "hajer" akvarium tider dekorere deres værelse reservoirer dværg gourami.

Fisk dværg gourami: indhold

Indholdet af disse fisk ikke frembyder nogen særlige problemer, men stadig, der er nogle finesser.

akvarium

For dværg gourami par vil være tilstrækkeligt tanken, hvis volumen er 20-30 liter. Ideelt set bør den mandlige tegne sig for 2-3 hunner, men det kan påvirke glans af akvariet, da selv hunnerne under parring periode, mænd er langt mere beskedne.

For vellykket opdræt dværg gourami vigtigt vandoverfladen i akvariet. Det er ønskeligt, at det var så meget som muligt. Det faktum, at næsten dværg gourami akvariefisk tilbringer hele deres liv lige ved vandoverfladen. Her er de fodres, fyldt med atmosfærisk luft labyrint orgel, gøre deres usædvanlige skum reder for forplantning, og derefter en kort tid omsorg for dem.

Ground til bunden

Enhver særlig jord til akvariet, som er planlagt til at omfatte dværg gourami er ikke nødvendig. Du kan endda opgive tanken om at lukke bunden af akvariet, men det lys, der reflekteres fra bunden af den indendørs dam, kan forvirre fisken, hvilket bringer nervøsitet i deres adfærd. For at undgå dette, er det tilstrækkeligt at dække bunden af et tyndt lag af fint grus (fortrinsvis mørk skygge) eller groft sand.

akvarium vegetation

I deres naturlige habitat dværg gourami foretrækker flydende anlæg med melkorassechennye blade. I krat af planter, de kan lide at slappe af. Visse dele af sådanne planter den fisk, der anvendes i regenereringen af spalten.

Men brugen af sådanne anlæg kun gør akvariet visuelt utiltalende, da den lavere lag af vandet synes at være tom. Standard planter til hjemlige farvande, såsom Vallisneria, Elodea, peristolistnik og thailandske bregne, ikke blot til at dekorere akvariet, men også tjener som beskyttelse for den kvindelige, der er blevet formålet med irriterende for mandlige.

baggrunden

Skulle foretrækker mørke toner. Denne "support" gør og så lyse farver dværg gourami endnu mere intens, og fiskene selv føler roligere.

Selvom naturlige vandområder dværg gourami bor i stærkt sollys, men det er et klart lys, og kan de ikke tåle. Normalt fiskene gemmer sig under vægten af de planter, der flyder på vandoverfladen, der fungerer som filtre. Derfor, som et dekorativt akvarium dekoration kan du bruge forskellige koryazhki. Dværg gourami akvariefisk behøver ikke huse, så de sten designs i akvariet vil være overflødig.

vand kemi

Sammensætningen af vandet i akvariet er ikke så vigtigt. Dwarf gourami stor føler både i blødt og hårdt vand. Tilladte temperatur regime af vand er i området fra 22 til 28 grader. Men prøv at holde vandtemperaturen ikke falde til under 26 grader.

Dwarf gourami: kompatibilitet med andre fisk

Naboer dværg gourami, hvis behov for at købe nogen, kan være en hvilken som helst fisk, der er lige så stille disposition og lignende krav habitat. Men stadig bør vælge personer, der foretrækker at leve i de lavere og mellemste horisonter af akvariet.

Først og fremmest, din tilstedeværelse, de vil give liv disse tomme lag. Må ikke være for aktivt involveret med den målte liv dværg gourami, men foretrækker at tilbringe næsten hele tiden nær vandoverfladen. Jeg vil ikke ødelægge reden bygget mandlige dværg gourami, og hvis noget går dværg gourami gyder i et fællesskab akvarium, det sikrer overlevelse af afkommet.

Fisk dværg gourami, der er kompatible med andre akvariefisk relativt godt, men alligevel ikke får sammen med meget aktive medlemmer af fisk riget. Det er nødvendigt at opgive købet af disse fisk, som er meget tidligere træg labyrint pårørende komme til truget, have tid til at spise de mest lækre stykker. Nogle gange kan de forlader deres langsommere konkurrenter undvære mad.

Mad til dværg gourami

Dværg gourami akvariefisk har en god appetit, men ikke tilbøjelig til umådeholden frådseri. Den naturlige habitat af kosten er grundlaget for flyvende insekter, som tilfældigvis falder på overfladen af dammen.

Åbn disse fisk er ikke svært. Dwarf gourami spiser noget mad passer perfekt til dem i størrelse. Den vigtigste betingelse er, at fødevarer så længe som muligt på vandoverfladen uden at synke til bunds. Fisk med stor modvilje går ned på ham.

Korerta, dafnier og Cyclops godt spises dværg gourami. Lille krank vil også være en stor succes. Du kan også variere foderet af fisken, tilføjer afbalanceret i sin sammensætning flager. Det er tilrådeligt og lejlighedsvis tilsætning af fødevarer af vegetabilsk oprindelse, især Wolff.

Fisk dværg gourami: indholdet i gydeperioden

Hans puberteten dværg gourami rækkevidde, når de fylder seks måneder. Al sin fritid hanner afsætte bygge reder. Begynd at ændre og forholdet mellem den mandlige befolkning i akvariet. Hvis den første mellem hannerne var ganske fredelige relationer, begynder nu opdelingen af territorier. Rummelig akvarium løser hurtigt dette problem, og fisk igen vende tilbage til den sædvanlige fredelige livsrytme.

gydning dværg gourami

Hvis du ikke kan vælge for fisk gydning, er det muligt at følge processen og i den almindelige akvarium. Men afkom af den store dværg gourami nødt til at glemme i denne sag. På trods af, at den mandlige meget omhyggeligt bekymrer sig for soklen, kan det ikke sikre fuld beskyttelse af æg. Ungerne har forladt reden, og kan ikke være beskyttet mod angreb fra andre indbyggere i akvariet.

For at opnå afkom, bør fisk blive indsat på en særlig beholder. Et tegn på, at parret er klar til at gyde, vil være specifikke forfængelighed mandlige, forsøger at samle i en bunke af stykker af flydende planter. Seeing sådanne aktiviteter bør forberede gydning. Generelt den er forskellig fra det konventionelle tank, men vandet i det at være altid varmt (28-30 grader), og afbryde vandfiltrering.

gydning proces begynder umiddelbart efter reden konstruktion. Hunnen gyder som sin mandlige bygge til et skum, og derefter dækket med et andet lag af bobler. Når hunnen er færdig med gydning, skal det fjernes fra gydning, fordi det kun vil forstyrre den mandlige at bevare integriteten af reden. Aquarist på dette stadium bør være let at opretholde den ønskede temperatur. Selv en lille interferens med inkubationen processen vil føre til, at den mandlige vil ødelægge reden med alle æg.

Dwarf gourami akvariefisk, hvis indhold under gydning ikke kræver en stor indsats, er det yderst frugtbar. Og i tilfælde af æggene vil dø, vil afkommet stadig være ganske stor.

dværg gourami yngel

Afkommet af disse dekorative fisk adskiller en god appetit, så maden altid bør være til stede i gydningen tanken.

Dwarf gourami - akvariefisk, det foto, som du allerede har set, og ganske uhøjtidelig i pleje og fodring. For begyndere akvarister det - perfekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.