Kunst og underholdningLitteratur

Junker Lermontov digt og en kort analyse

Lermontov værker, skrevet i de år, han tilbragte i kadet skole, næppe kendt af et bredere publikum. Detaljerne i hans liv og værk af denne periode gjort ikke at diskutere eller endda til at huske, ikke at besudle mindet om den lyse geni af russisk litteratur. I mellemtiden, det var dengang, der var skrevet af den berømte kadet digt Lermontov! "Goshpital", "Peterhof ferie" og "Ulanshu" prøver af høj stil kan ikke kaldes endnu en strækning, men at smide dem ud af arven fra digteren ikke - hans skæbne Cadet "drengestreger" sagde mange år senere.

kaste ungdom

At studere på St. Petersborg Universitet, overgangen til Moskva Universitet, derefter vende tilbage til St. Petersborg - udslæt virker ubekymrede ungdom. Kaste mellem uddannelsesinstitutioner i de to hovedstæder er endt for Lermontov skole Tegn vagter og kavaleri kadetter, hvor han blev tvunget til at gøre i 1832. Sammenløbet af omstændighederne, overbevisninger Petersborg pårørende -. Og nu M. Yu Lermontov i kadet skole. Romantiske periode af livet efterladt.

Uddannelsesprogrammet på kadetterne var ganske travlt, plus bore soldat handlede om unge mænd frihedselskende fra velhavende familier ikke er i den bedste måde - og alle deres fritid unge tilbringer i barnlig binges og svir. I dag sådan selvforkælelse ville kalde de-stress, i disse år en ung psyke sparet så meget, som vi, og kadet bliver kaldt ikke kun som udskejelser.

Års tabte muligheder

Den unge mand, der skrev i en alder af 17 sit første strålende digt - "Engel", var det nødvendigt, glemmer for et øjeblik de romantiske billeder, at være som alle. Lermontov, trods den tilsyneladende svaghed var utrolig stærk i sine hænder - han bøjede metal rengøring stang, binde en knude, spøg. Denne magt, evnen til nemt at komponere satiriske epigrammer, kunstneriske talent Lermontov hjulpet et ry blandt kadetter for deres vovemod. Men på samme tid, har kolleger kaserne ikke brug for hans romantiske pjat - kammerater krævede en poesi vulgære, grove, ikke er dækket med skam. De havde brug for Cadet digte. Lermontov encyklopædi genopfyldes i disse år var sådan poesi. Disse "Ulansha", "Peterhof ferie", "Goshpital" - er ikke andet end en visning af pornografiske virkelige liv kadetter. Kære Lermontov, Pushkin skrev også oprigtig intime poesi, men det er intimt, mens de gik Lermontov. For to år i skolen intet udestående digter skabt - i sit korte liv var grusomt tabt tid.

Hellige latterliggøres

På trods af den langt fra anstændig opførsel af kadetter, nogle øjeblikke af biografi af Lermontov sige, at adelen var i blodet hos disse unge mennesker. Michel tilbad hendes bedstemor digter - E. A. Arseneva - ikke var i stand til at lade ham være. Ansættelse en lejlighed i nærheden af skolen, flyttede hun til sin tjener, hvis ansvar det var at vågne op hver morgen, hans nervøse og morbid herre et par minutter før skole anledning til uudholdelige trommehvirvel af dårlig ingen effekt på hans psyke, at fodre alle slags retter. Værdsat skamløse kadet digte Lermontov kammerater vidste om min bedstemors hengivenhed for digteren, men udbuddet var aldrig genstand for deres latterliggørelse. Utroligt, at forholdet mellem et barnebarn og bedstemor unge Junkers opfattes nærmest som en helgen. Samtidige med digteren, en og alle, bemærk at ovenstående Lermontov forældre , de har tilladt sig at spille et trick over hans bedstemor - aldrig.

Modsætninger i nutidige vurderinger

Indfødte i kadet skole, der i det lange løb, og det gik over i historien, fordi den studerede sammen med Lermontov, derefter give dramatisk forskellige vurderinger af forholdet mellem digteren med klassekammerater, skiftevis beskrive ham som person. Og det er også et spor, der Lermontov skrev i disse år. Han åbenlyst lo på alle navnene på nogle evigt bundet til hans vers og digte Cadet år. Blandt dem Tizengauzen, som er dedikeret til håndtering af adressen på en af de berømte digt, Shahovsky, Polivanov, Prins Baryatinsky ... Sidste afsat et digt! Hvordan kunne han tilgive Lermontov "Goshpital", hvor den arvelige prins i kadet skole indregnes på følgende linjer: "Og opildnet af vinen dampende scrambled ovenpå vores fyrste; Han trykkede på klinken - leveres med feber, hans hænder holder sin egen ...". Yderligere historie om eventyr af prinsen endnu mindre behageligt. I historien Baryatinsky, drømmer om et intimt møde med en ung pige, i mørke, forvirret det med den gamle dame og hoppede på, at med al den lidenskab for hans ungdommelige utålmodighed. Næppe ligesom den herlighed, som billede Prince Junker digt Lermontov, kunne hun føder i hans sind gode minder fra den fælles undersøgelse.

Fatal bekendt af den kadet skole

Et eller andet sted i begyndelsen af 1834 (klassekammerater Lermontov påstand om, at det var vinter) på skolen besluttet at udgive en håndskrevet tidsskrift "Skole daggry". Han kom ud på onsdage. Hele ugen alle kan skrive hvad ønskede, og lagde sine manuskripter i en udpeget skuffe på en af tabellerne i en sovesal. Onsdag aften, blev disse manuskripter syet og derefter blev læst højt. Den mest populære forfatter til "School of the dawn" var, naturligvis, Lermontov. Junker digt Lermontov kunne ikke blive offentliggjort i bladet, men fra siderne i den ugentlige skole, de var godt kendt af alle de kadetter der studerede sammen med Lermontov. En anden regelmæssig bidragyder til magasinet var ingen anden end Nikolai Martynov - forbandede vores store digter morder.

I sine "Bekendelser", som Martynov skrev efter den fatale skud, han forsøger at forklare, hvorfor i Pyatigorsk Lermontov kaldt til en duel, hvorfor ikke gå glip af. Fornærmelser foretaget af dem fra kadet skole, og har sat deres præg her - Martynov kunne ikke glemme de gamle vittigheder om sig selv af digteren.

Junker er ucensureret

Måske Martynov og de havde grund til at blive stødt af Lermontov, men meget mere af disse baser havde disse navne er nævnt i værker af digteren. Deres navne er anført ovenfor, men nogle af de faktiske omstændigheder i hverdagen kadetter bestået i digtet "Ode til udhuset," tale om grimhed adfærd endnu flere mennesker fra adelige familier. Hvis den korte arbejde "Til Tizengauzenu" Lermontov skrev uskadelige: "Gør ikke Vod så sløv øje, rund ... er ikke lodret, vellyst og vice med vilje ikke spøge ...", "Ode til udhuset," Digteren ærligt informere læserne om udbredt blandt drenge homoseksuelle . Hvad kadet Lermontov digt eller digte af disse år dispensere fra næste portion for at beskadige afsløringer? Medmindre hans "Junker bøn" - at de har indgået en lille samling af officielt anerkendt i de to år Lermontov litterære værker skrevet af ham (med en 1832-1834-th), som digteren tilbragt i skole. Hans useriøst digte er aldrig blevet offentliggjort, af indlysende grunde.

Glory glory disharmoni

Hvis hjerter nogle klassekammerater moden og voksende personlig fornærmelse, de oprigtige historier i lyset af dem, hvis navne ikke er blevet afspejlet i værker af digteren, spillede for ham generelt et dårligt ry, og gav anledning til forbehold i hjertet på folk helt fremmed for digteren. Noble fædre er på vagt til på bolde og sekulære receptioner eller deres døtre eller hustruer ond digter kommer tæt på - som resulterede ud over skole herlighed forfatter vulgære poemok forfatter til "Hero of Our Time" stærkt beskadiget. Men selv udseendet på siderne af magasiner hovedstadsområdet Pechorin ikke umiddelbart slettes den negativt indtryk i hovedet på russerne, som såede det, Junker digt Lermontov. Skrevet på død Pushkin digt "Death of a Poet" noget ændret den samlede oplevelse, men til sidst vende sig mod den sande erkendelse af Mikhail Yurevich fuldbyrdet først efter udgivelsen af "Hero of Our Time". Borte er de år, mange ting er sket før lyset "glemte" drenget dumhed Lermontov.

Ikke kun om hverdagen

Lermontovedov hævder, at vidunderlige digt "Haji Abrek" samt en af de udgaver af "Demon" blev skrevet kun i de års studier i kadet skole. Kammerater, digteren at vide, at ganske ofte efter udgangsforbud Lermontov gik til fjerne klasser, og der er lang tid i stilhed og ensomhed skrev. Man får det indtryk, at skolen boede to forskellige Lermontov: den dag, det var en almindelig kadet, ikke ulig andre sådanne bøller og skeptikere (deraf useriøst poemki), og om natten den omdannes til sig selv - en tynd, sårbar, fuld af romantik og hjerte følelser. Det menes, at "Ismail Bey", der blev lanceret tilbage i Moskva, blev færdig lige i de års studier i kadet skole. Samtidig begyndte han arbejdet på romanen "Vadim", som ikke er blevet tilføjet. Det er glædeligt, at officerernes digte og digt Lermontov år senere falmet på baggrund af værker, der afsættes til deres foretrukne Kaukasus, rejser og vandre til andre emner fortjener respekt.

Hævn, lynlås gennem årene

Samlet varede to år i skole, men før død af digteren disse oprigtige poetiske værker fulgte i hælene. Som allerede bemærket, at kadet Lermontov digt Det afspejler den skammelige liv meget virkelige mennesker. Og to mænd fra dem, der studerede med digteren i skole, spillede i sit liv fatal rolle. Det Martynov (særlig forklaring her er ikke nødvendigt) og Baryatinsky (hans had til Lermontov voksede kun over de år). Bidraget til denne favorit digter Kaukasus.

Lermontov ofte besøgt Pyatigorsk, hvor han stadig var barn bragt hjem bedstemor. Hvad var Baryatinsky at et par år efter frigivelsen fra skolen blev en feltmarskal, guvernør i Kaukasus og nærmede kejseren, at forstå, at bag ham slaver hviskende om hans uanstændigt adfærd nogensinde præciseret i den berygtede "Goshpitale"? Og så er der og Lermontov fra tid til anden foran øjnene er truende. Selvfølgelig Baryatinsky kraft sin magt som han kan skade avancement digter. Disse var fatale Cadet drengestreger.

Alle de bedste i de sidste tre år

Konstruktion af de tidlige digte Lermontov, skrevet i de første år af bevidst kreativitet og anderledes stil og størrelse. De påvirker næsten fuldstændige mangel på form, og en overflod af pompøse skældsord. Fra tid til anden nogle af digtene kan ses glimt af fremtidens geni, men litterære forskere mener, at det bedste af alt, hvad der er blevet skabt af Lermontov, havde skrevet fra 1838 til 1841 år - den sidste i hans liv. Noget fra hinanden er skabt i "Engel" 1831 i 1837:e "Death of a poet."

I de sidste tre år var der "Novice", den sidste (ottende) udgave af "The Demon", "Hero of Our Time". Lermontov talent udviklet sig hurtigt. Uanset hvor meget han havde skrevet i fremtiden, hvis ikke skudt en kollega kadet skole?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.