Kunst og underholdningLitteratur

Chingiz Abdullayev. værd at læse

I Baku, den 7. april, 1959 født Abdullaev Chingiz Akifovich. Efter gymnasiet, jeg gik på college, Kirov, i Det Juridiske Fakultet. Under sine studier, han var præsident for sportsklubben og redaktør af avisen "Komsomol Blinkfyret". Han dimitterede med udmærkelse. Ud over den indfødte Aserbajdsjansk, hun taler engelsk, russisk, italiensk, farsi, tyrkisk. Chingiz Abdullayev blev arvelig advokat, selv hans oldefar i 90-erne af det XIX århundrede, var assistent for juryen.

Familie og karriere

Hustru Chingiz Akifovicha, Zulaikha Aliyev øjenlæge. Chingiz Abdullayev har to børn:, søn Jameel og datter Nargis. Søn efter Baku privatskole i skole i statskundskab og økonomi i London. Datter uddannet fra Londons City University med en bachelorgrad og derefter en kandidatgrad på London School of Economics.

Efter at have studeret blev tildelt en lukket institution flyindustrien, drives af Forsvarsministeriet. Led en særlig afdeling af særlige formål, var på mission i Afghanistan, Belgien, Angola, Polen, Namibia, Rumænien, Tyskland. I 1986 en skandalen brød ud, blev han anklaget for at være indblandet i mordet på Ceausescu og udvist fra Rumænien. Fratrådt med rang af major, til minde om tjenesten var flere sår og offentlige prisuddelinger.

Den første kreative

Den første roman, der er skrevet Chingiz Abdullayev blev KGB udtaget med henvisning til, at den beskriver de hemmelige data og materialer. Men i 1988 bogen "The Blue Angels" er stadig trykt og derefter genoptrykt flere gange.

Chingiz Akifovicha bøger er udgivet på 17 sprog over hele verden. Ifølge ham, "drongo" værker filmet kult tv-film. Siden 1989 Chingiz Abdullayev - den nuværende sekretær for Writers' Union Aserbajdsjan, siden 2003 - Formand for den internationale litterære Fund. I 2011 blev han valgt et medlem af Rådet for aserbajdsjaneres over hele verden Koordinering.

arv

En af de mest populære forfattere i Rusland - Chingiz Abdullayev, bibliografien indeholder mere end hundrede værker. to tv-serier og flere film filmet i hans bøger. Kun en serie af drongo inkluderet 109 bøger. Stadig er der historier om arbejdet i de særlige tjenester, "Bedre at være en helgen," "Go Purgatory", "Darkness under solen", "Død og kærlighed kun i Andorra," "At finde helvede."

Er også kendt for en række bøger om Marina Chernysheva, KGB-agent, den omfattede bogen "The instinkt af en kvinde," og "Forræderi i dit navn", "Evil er i dit navn" og "sted for kvinder", samt bogen "Opret en verden."

Blandt de kriminelle dramaer, der har skrevet Chingiz Abdullayev, separate bøger: "Moon Day", "På jagt efter præsident." Du kan også markere den historiske roman, forfatter til "Plottet i begyndelsen på en æra."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.