Kunst og underholdningLitteratur

Radioaktivt mand. En fiktiv karakter fra Marvel Comics universet

Radioaktivt Man - en af de negative tegn Marvel tegneserie serien. Han er kendt primært for beundrere af papir produkter selskab, og ikke en fan af superhelte film.

Marvel Comics

Marvel - en af de største amerikanske tegneserie selskaber. Vores land er kendt for sin serie af skærmen tilpasninger. Hovedpersonerne er blevet Spider-Man, Hulk, Daredevil, Iron Man, Thor, Captain America, X-Men og nogle andre.

Dog vil vores artikel blive afsat ikke superhelte, men en af deres modstandere, kendt som Radioactive Man. Marvel Comics har skabt et enkelt fiktive univers, hvor alt og leve med helte og skurke, kalder det Jord-616. Det er i denne verden, og blev født på vores karakter.

udseende

Rigtige navn Radioaktivt Man - Chen Lu. Oprindeligt boede han i Kina, hvor han udforskede effekten af stråling på mennesker. I livet for en videnskabsmand, alt var stille, så længe det ikke har behandlet de officerer med en anmodning om at skabe et kostume, der ville hjælpe vinde Toraen. Lu er engageret i udvikling, men ikke for regeringen, men for at få den meget utrolig styrke. Det er derfor, han begyndte at eksperimentere med. Resultatet af disse forsøg var forekomsten af en skurk, der blev kendt som Radioactive Man.

Når Chen dukkede supermagter, gik han til at kæmpe med Thor i New York. I den første kamp Lu besejret, undertvunget sind Thor. Men på det andet møde i tordengud kunne skabe en tornado og sende ham en skurk i hjemmet. Da Chen ankom i Kina, var der en kraftig eksplosion, og han blev anset for død.

The Avengers

Radioaktivt mand er blevet en af de vigtigste fjender af Avengers, sammenføjning ligaen af Masters of Evil. Holdet, der ledes af Baron Zemo, og derefter Ultron forsøgte to gange for at gribe New York. Men Avengers var i stand til at kæmpe tilbage skurke og ikke lov til at realisere deres onde plan.

Radioactive Man måtte flygte. Så han får til Vietnam, hvor den sammen med Titanium Man og Crimson Dynamo skaber en titanisk trojka. Medlemmer af organisationen besluttet at afslutte kriminalitet og komme på vejen til en reform, der kæmper på de godes side.

Avengers henkastet vises i Vietnam, og en af de lokale kriminelle, slasher, beslutter, at de var på hans sjæl. Cunning lykkedes det ham at trække titanic trojka på sin side og komme til at kæmpe med Avengers. Men i løbet af slaget slasher var bange og forsøgte at løbe væk, forlader alle byttet. Efter denne titaniske trojka fangede ham og rakte Avengers. I fremtiden organisationen kollapsede af ukendte årsager, og alle dets medlemmer gik hver til sit.

Chen vendte tilbage til New York. Her fandt han de eggheads, der ønsker at genoplive Masters of Evil, og inviteret til at slutte sig til holdet. Lou aftalt. Sammen forsøgte de igen at besejre Avengers, men lidt anden tilbageslag.

Vs. Iron Man

Radioaktivt Man - en fiktiv karakter, men hans handlinger, tanker og ønsker er afbildet så realistisk som muligt. Og efter endnu en fiasko Chen tilbage til Kina, hvor han beslutter sig for at tage hævn over deres fjender. For dette, begynder han at arbejde på Mandarin og deltager aktivt i kampen mod Iron Man (Tony Stark), foruroligende skurke transporterer udstyr og våben.

Under Radioaktivt Man kamp med Stark begge er låst op i fængsel. Kort før det, der undslap fange og fængslet sikkerhedssystem er aktiveret. Nu, for at undslippe, helten og skurken skulle arbejde sammen. Men Iron Man med stort besvær lykkedes at overtale Chen til at arbejde sammen. Som et resultat, de var i stand til at slukke den dødbringende reaktor, ligger i tarme af fængsel flugt og endda stoppe flugten.

Men dette samarbejde er ikke afstemt Radioactive Man og Stark. Efter nogen tid, Chen forsøgte at ødelægge "Stark Interneshnal" de-energi det. Den enorme indsats, det tog at besejre Iron Man evige fjende og forhindre et sammenbrud i virksomheden.

Homecoming og transformation

Radioaktive Man tegneserier - ikke bare en skurk, men også en videnskabsmand. Derfor Chen Lu studeret, hvordan stråling ændret det, og hvad den har givet derefter. På grund af den lange selvanalyse var han i stand til at forstå, at vibrationerne af radioaktivt stråling, som han altid føler en stærk indflydelse på sine følelser. Derfor hans ønske om at overtage verden, der forårsager folk til onde, selviske begær og impulser. At indse, at al den tid, han bare blindt adlød hans humørsvingninger, Chen tilbage til Kina. Der beslutter han at indløse sig selv ved at blive en folkehelt. For at gøre dette, gør han en liste over alle dem, der på en eller anden måde har lidt på sine hænder. Denne "regningen", som sætter helten selv, og han vil betale.

Samtidig, flere medlemmer af Atlantis, der kalder sig de fem Phantom, angribe Kina. Chen indser, at alene vil ikke overvinde fjenden, så henvender sig til superhelt hold de Thunderbolts. Takket være denne hjælp kan ikke klare Marine People. Efter at have vundet Lou slutter sig til Thunderbolts.

Men Chen ikke blive hos dem. Han blev snart fordrevet til at blive smittet med stråling af en af deltagerne i Phantom of the Five. Tilbage på Atlantis, inficeret begynder at udsende skadelige bølger. Når infektionen er fundet, Chen nægter at absorbere stråling, og mener, at han har ret til at tage hævn for skader på sit land. Bare en påmindelse om kompileret "Konto" tvinger Radioactive Man fra Atlantis til at levere en frygtelig død.

Forlader derefter Thunderbolts, Chen tilbage til sit hjemland.

En anden Radioactive Man

Der er en anden karakter, har de samme evner som Lou. Han er oprindeligt fra Rusland, og hans navn er Igor Stanchek. Han optrådte i tegneserier om Black Panthers, der fungerede som en lejesoldat, invaderede rige Wakanda.

På trods af deres ligheder, Stanchek og Chen har intet at gøre, og ikke engang kender.

evner

Radioaktivt Man - en fiktiv karakter i universet af Marvel Comics. Det er derfor ikke overraskende, at han har overmenneskelige evner, blandt hvilke følgende fortjener særlig opmærksomhed:

  • stråling management - Chen kan hæve eller sænke niveauet for stråling fra hans krop. Takket være denne evne, kan det fratage kræfter andre karakterer, bestråle dem.
  • Hypnotiske trance - radioaktiv stråling på det menneskelige sind, udsætte den for vilje Chen.
  • Skud energi - udsender radioaktive bølger på forskellige måder, kan Lou oprette bundter af energi og "skyde" dem. Derudover kan det skabe en flash af blændende lys.
  • Elektromagnetisk stråling - Chen kan påvirke stråling på andre, får dem til desorientering, hovedpine, fjendtlighed over for andre.
  • Oprettelse af et kraftfelt - med hjælp fra Lou stråling skaber omkring sig selv et beskyttende skjold, der beskytter ham fra de fleste angreb, herunder ved Mjolnir, Thors hammer.
  • Enorm fysisk styrke - radioaktiv energi, at trænge ind i kroppen af en videnskabsmand giver ham utrolig fysisk styrke.

svagheder

Ikke kun styrke, men også har en række svagheder Radioactive Man ( "Marvel" - Skaberne af denne karakter). Han kan ikke styre strømmen af den udsendte stråling fra hans krop, kan han kun slå det ved at bære beskyttelsesdragt. stråling intensitet påvirker også de følelser af Chen Lu, som på grund af dette er det meget vanskeligt at kontrollere.

Radioaktivt mand i "The Simpsons"

I den animerede serie "The Simpsons" er en serie af tegneserier, hovedpersonen i som kaldes Radioactive Man.

Historien om denne karakter er enkel. Han var en almindelig mand, indtil en dag en af hans ben fanget på pigtrådshegn omkring atomprøvesprængning webstedet. På dette tidspunkt var der en eksplosion, men i stedet for at dø af stråling, købte vores helt mirakuløse kræfter og blev Radioactive Man. Men i modsætning til helten i "Marvel", han stod på siden af god, afsætter sit liv til kampen mod det onde.

Datoer efter offentliggørelsen af den første tegneserie i 1952 animerede serie. Dengang var prisen 10 cent.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.