Kunst og underholdningLitteratur

Nick Perumov, "The Elven Blade"

Bogen "The Elven Blade" blev udgivet i 1993 og blev hurtigt berømt for forfatteren. Dette er et unikt værk af sin art, som ikke blot er skrevet på baggrund af bogen "Ringenes Herre" af JRR Tolkien, men fortsætter de hændelser, der er beskrevet i den. Faktisk blev der skabt en hel trilogi, og den første bog var netop "Elven sværd".

Forfatter: Nick Perumov

Nick Perumov er pseudonym for den russiske forfatter Nikita Danilovich Perumov. Selv i hans skoleår begyndte han at skrive meget, men indledte først ikke at han ville forbinde sit liv med litteratur. Kun i voksenalderen blev der udgivet den første bog af forfatteren - "Elvenbladet". Efter den succes, der fulgte med publikationen, faldt Nick Perumov ind i fantasiverden og skabte endda sit eget univers. Siden da har forfatteren udgivet mange bøger, hvoraf man kan finde både traditionel fantasi og historier baseret på den tekniske fremtid og den historiske fortid.

Under sin litterære karriere har Nick Perumov skrevet mere end 48 bøger, og mange er stadig ved at skrive. Forfatterens talent forundrer virkelig sind og hjerter, fordi han modtog mange priser samt anerkendelse i udlandet. Hans bøger er aktivt oversat til andre sprog. Sandsynligvis, derfor flyttede forfatteren for nogle år siden til at bo i USA. Men han sker ofte i Rusland og afholder aftener og møder afsat til hans værker.

Bogens indhold

Hovedelementet i bogen "The Elven Blade" er, at forfatteren ikke skabte sin verden for helte fra bunden, fortsatte han arbejdet i den verdensberømte JRR Tolkien. Nick Perumovs tegn lever i Middelhavet, reddet af Frodo Baggins, går gennem hans stier og lever sit liv, fordi hovedpersonen også er en hobbit.

Men Folco Brandibac, som fortællingen er bygget på, under hans vandringer rundt om i verden finder ud af, at selv efter ødelæggelsen af ringen i verden er der mange onde og skabninger, der vil ødelægge ikke kun den lille hobbit, men også elven. For at gennemføre forfærdelige planer har de brug for nogle elven blade. Forfatteren kommer med en fascinerende plot op, der nemt tager læseren ud af virkeligheden. Bag bladet udfolder en ægte jagt, fordi de vil mestre både onde kræfter og dem, der håber at redde den magiske verden. Men hvad vil der ske med disse begivenheder, kan du læse i følgende bøger i serien - "Black Spear" og "Adamant Henna."

Anmeldelser om bogen

Det skete, at fansens fortsættelser og kreativitet ikke forårsager meget entusiasme, men det kan tydeligt ikke siges om bogen "The Elven Blade". Fra begyndelsen af publikationen læses hans værker entusiastisk af fans af både JRR Tolkien og Nika Perumov selv.

Så det er ikke overraskende, at du kan se de fleste positive anmeldelser på nettet. Alle værdsætter forfatterens færdighed og også et interessant plot. Ikke desto mindre blev nogle læsere flov overfor fortsættelsen af den store saga, fordi deres liv efter ødelæggelsen af Allnødens Ring blev præsenteret i et andet lys. Denne tvist mellem dem, der blev forelsket i romanen "The Elven Blade", og hans modstandere begyndte med bogens meget publikation, og det ophører ikke indtil nu.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.