HjemlighedMøbler

Sport området i en lejlighed for et barn. Hvordan man laver en sports hjørne med deres hænder?

De vigtigste kvaliteter, der bør overvejes, når udstyre børneværelse - det er sikkerhed og komfort. Her kan du oprette en rigtig eventyr ø. I rummet barnet kan bruge tid underholdende spil til børn og uskyldige drengestreger og lære om verden og udvikle omfattende. Det er vigtigt, at barnet vokser op sunde og følelsesmæssigt og fysisk. For at gøre dette, skal du tænke over, hvad der vil være i rummet dekoration. Sport Corner betragtes som en integreret del af det. Derfor er det nødvendigt at afsætte et sted for ham i planlægningen rum. Dernæst overveje, hvordan et barn kan bygge en sports område.

installation kræver

Ifølge moderne medicin, der har barnet udviklede knogler og muskler, hjerne og indre organer er dannet korrekt. Aktive bevægelser har en betydelig indvirkning på den mentale udvikling, især aktiviteten af hjerneceller. Meget snart barnet begynder at stå op uden hjælp, lære at sidde og kravle. Det betyder, at det er tid til at opbygge en sports hjørne for børn.

Hovedvarianten

Valgfri køb det færdige design, der vil indtage en masse plads. Du kan lave en sports hjørne for børn med deres egne hænder. Til dette vil være nok ting til rådighed. Især er vi taler om en simpel taburet, en børnepool stol med en fast ryg, puder og strygebræt. Hovedformålet - skabelsen af incitamenter for de aktive småbørn bevægelser. Han har brug for at kravle, for at overvinde de hindringer af puder, til at stå op og hvile på håndtagene af afføring og så videre. Du kan holde den strygebræt til sofaen og ride baby på denne form for bakke.

Funktioner simulatorer til babyer

Det er værd at tænke over køb af sådanne produkter. En sådan udvikling center vil hjælpe barnet til at styrke musklerne i ben og arme. Det bidrager også til udviklingen af syn og hørelse. Hertil kommer, at komplekset har en positiv effekt på koordinering af bevægelser barnet. En sådan sportsudstyr vil ikke tillade barnet i lang tid til at kede sig. Den er velegnet til babyer fra 4 måneder. Fra stillingen tilbagelænet barn vil være i stand til at nå til legetøj og knapper, mens du lytter til musik. Allerede ved ni måneder barnet vil lære at helt på plads. Musklerne i hans nakke og ryg vil gradvist blive styrket, når han begynder at trykke på knapperne og trække legetøjet til ham.

Betydningen af motion

Hvad er den første rigtige sports simulator for barnet? Vi taler om en gynge og en bold. På nuværende tidspunkt er disse egenskaber er tilgængelige for enhver familie. Det betyder ikke noget, hvis bolden meget lille størrelse, og swing er på jorden i gården. Sport aktiviteter er afgørende for et barns udvikling. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at vente, indtil han er ældre.

Hvad skal overveje, når du vælger de design?

I øjeblikket er der kommercielt tilgængelige metal, plast og træ variationer. Hvis du ikke kan lave en sports hjørne af huset på egen hånd, kan du købe det færdige produkt. Typisk strukturerne kan minimeres, så de let kan samles og adskilles, installeret hos eller andetsteds.

design funktioner

Hvad er en børns sportsområde i lejligheden? Vi taler om en sammenklappelig rammekonstruktion. Der er P, T, og L-formede typer. Det afhænger af konfigurationen. Lignende konstruktioner kan installeres i alle rum, loftshøjden er større end 2,35 m. Dette element optager ca. 0,5-4 firkant i gennemsnit. m.

vigtigste nuancer

Hvis udvalgte træ sportsområde i en lejlighed, bør du være opmærksom på diameteren og højden af overliggeren struktur. Dette kompleks er i stand til at skabe en hygge i rummet. Han er en meget miljøvenlig og mindre travmoopasen for yngre elever. Bemærk dog, at der i en så kompleks overflade skal være glat og jævn. Sport Corner House bør være meget funktionelt design. Dette punkt er meget vigtigt, da det er nødvendigt, at barnet ikke mister interessen for deres studier.

Funktioner ribber

Når du køber et så komplekst bør være opmærksomme på maleriet af metalemner. Frem for alt skal de være sikkert for børn. Bedre, hvis detaljerne i svenske væg, for eksempel, er lavet af rustfrit stål. I dette tilfælde aluminium er ikke velegnet, da det bøjer. Børns sport hjørne til hjemmet kan fastgøres til væggen, hvilket er blottet for møbler. Således tager det mindst område. Og hvad man skal gøre, hvis lejligheden er forholdsvis lille, og næsten ingen plads? I så fald kan du indstille bar i døråbningen. Du kan købe flere skaller, som senere ville blive ændret, hvis det er nødvendigt.

ekstra udstyr

Sport område i lejligheden er til rådighed i anden konfiguration. Det er ønskeligt at designe udstyret med en trampolin. Drenge vil elske at hoppe på den. Lang "skakanie" på trampolinen vil gøre barnet mere flittige i skolen. Således vil hjem være et sted at frigive energi.

Funktioner metalkonstruktion

I dette tilfælde er det tilrådeligt at købe komplekset, rammen og den vandrette linje, der er lavet af rustfrit stål. Naturligvis ikke alle sådanne elementer i konstruktionen er fremstillet af metal. For eksempel er de reb stigetrin lavet af træ. Før du køber skal du sørge for, at disse overflader behandles omhyggeligt. Ellers kan barnet få en splint. Fordelene ved metalkomplekset er det faktum, at det er mest let at bygge, end for eksempel dens træ modstykke. Derudover kan det modstå projektiler en hel del vægt.

Hvordan sikrer en træning?

Dette absolut bør huskes at købe en sports område til lejligheden. Sikkerhed - det vigtigste aspekt af træning. Godt køb måtte til gulvet. Således vil barnet forebygge skader og blå mærker. Det skal også bemærkes, at den første gang barnet er absolut nødvendigt sikkerhedsnet af en voksen. Det er nødvendigt at forklare barnet, at før den grundlæggende uddannelse, du har brug for at udføre nogle enkle øvelser til "varme op". Takket være denne træning, kan du undgå skader.

Udstyr stort rum

Hvis området er mere end 12 sq. m. Der er en masse muligheder. Dette rum giver plads til eventuelle sportsfaciliteter i værelset. Mini kompleks er den mest succesfulde. Som regel, dens udstyr omfatter følgende:

 1. Gymnastik ring.
 2. Trapeze.
 3. Reb.
 4. Rebstiger.
 5. Vandret bar.
 6. Svensk væg.

De anslåede omkostninger ved denne mulighed - omkring $ 600. Prisen beregnes afhængigt af fabrikations- og materialefejl fabrikanter. For drenge kompleks kan blive suppleret med en boksebold. Piger passer legehuse og gynger. Hvis pladsen tillader det, kan du markere området til en trampolin. Det er værd at bemærke, at dette element er genstand for drømme om næsten alle børn. Det er bedre, at komplekset var i en separat legeplads. I dette tilfælde en ikke-mærkning og holdbar finish af væggene. Perfekt gips, maling, plastplader eller kork. De fleste af de strukturer, udstyret med ribber, vraspor installeres mellem gulv og loft. Reguler den komplekse behov justering. Takket være gummifødder gulvbelægningen vil ikke blive beskadiget. I tilfælde af tilstedeværelsen af falske eller nedhængte lofter, skal du vælge den model, der er knyttet til væggen.

Udstyr lille plads

I nogle tilfælde indstille sportsområde i lejligheden er ikke så enkelt. Faktum er, at værelserne er ikke dimensionsløs. I de fleste tilfælde, alt til børneværelset er den mindste er valgt. Som regel er der tale om et areal på 10 kvadratmeter. m. Det er nødvendigt at forsøge meget hårdt at rumme i dette rum alle møbler, samt spillets elementer. De minimale hjørne funktioner omfatter reb og ribber. Omkostningerne ved denne valgmulighed kan kaldes et budget - op til 350 dollars. Sikre disse systemer udføres direkte på væggen. Med denne meget plads de optager. L-formet hjørne er en optimal modifikation. design kan suppleres med følgende elementer, om nødvendigt:

 1. Bestyrelsen for pressen.
 2. Basketball hoop.
 3. Pære.
 4. Ringe.
 5. Vandret bar.

tilpassede løsninger

Du kan også bruge en mere økonomisk løsning. Vi taler om en kombination af møbler. Men i dette tilfælde vil det blive gemt rum, snarere end penge. Det er værd at bemærke, at dette kit kun er lavet på bestilling. Du kan prøve forskellige muligheder for den sovende område. Især det henviser til en multi-level senge. I dette tilfælde til sport og spilleområdet tildeles et øvre lag (delvis) og den side. Hængslede elementer skal kombineres. De kan udskiftes efter behov.

sikkerhedsforanstaltning

Om det først og fremmest må vi huske, at hvis planerne om at lave en sports hjørne med hænderne. Sørg også for at tage hensyn til barnets alder. Når du vælger en sports område i lejligheden, skal du sørge for, at det var den mest pålidelige. Du skal sørge for, at fabrikanten har et certifikat for disse produkter. Befæstelseselementer kontrolleres først. Fortrinsvis valgt blandt metalkomplekser og træ. Du bør også tage sig af "blød landing" for barnet. Bedre at være på gulvet af elastiske gummimåtter. De er den bedste gulvbelægning. Måtter sømmes eller limes til overfladen. Således vil muligheden for slip udelukkes.

Sport område for hele familien

Dimensionerne af et barns værelse kan være en virkelig beskedent. I nogle tilfælde er der ikke plads til at sætte selv de mindste væg. Så sportsområde med dine hænder, kan du bygge i et andet rum. For eksempel egnede til dette formål del af hallen eller stuen. Ikke nødvendigvis begrænset til børns retning. Den kan udstyres med en mini-hal. Det vil være i stand til at engagere sig i alle familiemedlemmer. Børns Services og Voksen galt. Især gælder dette for metalkomponenter. Det er i stand til at modstå op til 120 kg. Sports zone skal være udstyret med ekstra vægte. Du kan bruge følgende elementer:

 1. Bestyrelsen for pressen.
 2. Motion cykel.
 3. "Walking" Orbitrek.
 4. Folding løbebånd.

Det er ønskeligt at tildele plads til en lille skab eller frysere. Der kan du placere rebet, håndvægte, overliggende strukturer og mange andre sportsudstyr. Ideelt set, hvis vi kan slå til sports område af altanen. Men den tildelte plads i stuen er også ganske velegnet til dette formål.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.