InternetPopulære links

Hvordan man laver flere folk i "BK": de grundlæggende teknikker

Sociale netværk Facebook er verdens første et par år siden har tilsluttet en ny mulighed på dette tidspunkt - at sætte Ligesom i nærheden af de optegnelser, som brugeren kunne lide. Det kan være alt - fra billeder af hinanden og slutter med nogle nyheder fra fællesskabet. Jo flere folk, jo mere populær, nyttigt og interessant kan betragtes som en rekord. FB betegne lide stål med hånden symbol med en hævet tommelfinger.

Kan lide "VKontakte"

Selvfølgelig, efter den amerikanske sociale netværk har indført en funktion, der giver dig mulighed for at vise din godkendelse, anden tjeneste - russiske websted "VKontakte" - kopieret den samme idé. Snart samme husky dukkede op i den hjemlige tjeneste. Funktion de bar den samme, men allerede udpeget på en anden måde - med hjælp fra hjerter. Med fremkomsten af en sådan mulighed mange brugere straks begyndte at tænke over, hvordan man gør flere folk i "VC". Til dette blev opfundet en masse tricks - pigerne har offentliggjort deres fotos i populære samfund til at sætte hjertet; Det viste sig endda hele gruppen husky tillader udveksling med hinanden.

Hvad gør Huskies?

Hvad repræsenterer selve hjerter, hvilken rolle de spiller for alle, hvorfor alle er så interesseret i at indpakning kan lide "In Touch"? Som allerede bemærket, det vigtigste mål med denne mekanisme - evaluering. Hvis antallet af fællesskab nyheder ikoner "hjertet" af en rekord er bandets popularitet og nyheder i første omgang, derefter, for den gennemsnitlige bruger huskies til et foto - er antallet af mennesker, der er ligesom dig. Derfor er en vurdering af en person, hans udseende og foto som helhed. Her hver logik er ganske enkel: Jo flere hjerter - de mennesker smukkere, bedre, pænere. Det er derfor alt og ønsker at vide, hvordan man gør flere folk "VC". Og, selvfølgelig, forsøger at få størstedelen af deres mulige større beløb.

Hvorfor huskies fra den kommercielle side?

Foruden human forfængelighed, kan hjerter også drage fordel af et kommercielt synspunkt. Så er samfund, der repræsenterer online shopping og forskellige tjenester også på udkig efter måder på, hvordan man gør flere folk i "VC". Alt sagen i nyhederne sortering mekanismer og grupper i søgningen, såvel som i den menneskelige psykologi. Med hensyn til søgning, der er en teori om, at nyheder med en masse hjerter (såvel som samfund selv), kan vises i højere stillinger i søgningen som en service til "EF", og i "Yandex" Systemer og Google. Det virker eller ikke er svært at sige, men visse grunde til at tro, det er sandt, at der (trods alt, søgemaskinerne selv sige om hensyn til såkaldte sociale faktor). Hertil kommer, snyde folk "i kontakt" gør det muligt at spille på den menneskelige psykologi. Hvis en besøgende ser nyhederne gruppe, som scorede mere end hjerter, trækker han intuitivt mere opmærksomme på det, fordi vi ved, at det kan være mere interessante andre. På grund af dette, at have en optagelse med en masse reklame Ligesom vurderinger, kan online-forhandlere forventer at tiltrække de besøgendes opmærksomhed.

Hvordan man laver Flere Likes "VC" på en naturlig måde?

Generelt for at få dem, kan du vælge en af to strategier - naturlig stigning, eller snyde. Hvis der er et spørgsmål om, hvordan du gør flere folk i "VC" uden nogen manipulation, er det nødvendigt at gøre posten selv interessant, sjov, chokerende, det er sådan, at det forårsagede de følelser af brugeren. Selvfølgelig er dette er også nødvendigt at passe på og hvordan at formidle betydningen af fasten for besøgende - at invitere en gruppe af venner til at tage sig af sin forfremmelse. Det er indlysende, at hvis Fællesskabet ikke er en enkelt person, din optagelse ingen vil se.

Andre måder at få Likes

I så fald, hvis du er interesseret i, hvordan man laver en masse kan lide at "VC" på enhver mulig måde, herunder uærlig, så du kan være interesseret i en række tjenester til udveksling af slædehunde, deres køb og generering af falske. Der er forskellige mekanismer her - på hvad virkelige mennesker er sat til dig hjerter for pengene, til det banale snyd kan lide at bruge automatiserede løsninger - software, scripts, og såkaldte bots (konti institutioner om fiktive personer). Men antallet af snoede lide dette måde, er det nødvendigt at være yderst forsigtige - de mekanismer, "VKontakte" skærm sådan aktivitet og forsøge at forhindre det. For eksempel, hvis du beregne, kan lukke for Fællesskabet, hvilket ikke er meget rart.

forholdsregler

På grund af denne kendsgerning, er du nødt til at tage nogle forholdsregler, hvis du ønsker at vide, hvordan man laver en masse folk til "VC". For eksempel bør ikke ske på én gang en enorm mængde af hjerter på kort tid - en skarp aktivitet omkring stillingen i den lidet fremmet gruppe kan være mistænksom. Det samme gælder for snyde på én post, mens den anden ikke ændre antallet af Ligesom. Hvis du er på udkig efter en måde at gøre flere folk i "BK", husk - det er vigtigt at gøre alt så naturligt som muligt, uden at vække mistanke i generering af falske. Hvis dit samfund virkelig kan gøre en populær og interessant.

Hvis du for eksempel, du ejer en online butik og ikke ved, hvordan man vælger en strategi, så er du rettet til vores næste tip. Kunstig snyde billigere og gør det muligt at opnå hurtige resultater. Men det kan true dit community og i øvrigt ikke er effektiv. Hvis du arbejder på, hvordan man kan gøre en masse folk "Vkontakte" uden programmer og bots, så vil det koste mere, men i sidste ende vil bære frugt, fordi du vil lægge mærke til de rigtige mennesker, der køber noget eller rådgive dig til venner. Det er langt mere rentable i det lange løb.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.