ComputereUdstyr

Kommunikationskanal og dens struktur

Kommunikation kanal - det er en integreret del af ethvert system af information transmission. Generelt under dette begreb ligger flerhed af indretninger, der er designet til at tilvejebringe et sendesignal med definerede egenskaber fra et punkt til et andet.

Den kommunikationskanal omfatter en sådan et vigtigt punkt, da en kommunikationslinie, for hvilke transmissionen af elektromagnetiske bølger rettet fra den transmitterende til modtagerenheden. Hvad betyder det? En kanal kan generelt omfatte en række linjer. Man kan sige det modsatte punkt. Sædvanligvis en og samme kommunikationslinie omfatter både en del af et antal kanaler. Men det er ikke alt. Ud over de strækninger af kanalerne omfatter udstyr, der er monteret på de mellemliggende og slutpunkter. Afhængig af opgaven den samme enhed kan forholde sig til forskellige elementer.

Klassificering af kommunikationskanaler udføres ifølge forskellige kriterier: arten af tekniske signaler, destination anvendte linjer, såvel som andre parametre.

Der er også en anden forskel. Kommunikationskanalen kan være analogt eller digitalt, og kan skabe både på samme link. Samtidig fungerer de hver for sig. Dette implementeres ved hjælp af flere muligheder. De nye systemer erstattes af aktive analoge kanaler til digital. Men dette er ikke en forudsætning. I det lange afstande netværk, de fleste af dem langs hele længden, sædvanligvis analog, men der er også analog-til-digital. Derfor vil signalet blive delvist holdes som en analog, og dels - som digitalt.

Dannelse af forskellige kanaler på et par signalørerne ledninger foretaget siden tyverne i sidste århundrede. Ifølge et af de koaksiale linje kan overføres til 10.800 talekanaler eller digitalt signal , hvis hastighed er 565 megabit per sekund. Her og bør tale om de væsentligste forskelle mellem disse begreber. På linjen kan vi ikke sige, at det har en vis båndbredde, så længe vil blive diskuteret alle detaljerne i sin konstruktion, længde og struktur af vejledningen. Og i så fald, hvis vi betragter den kommunikationskanal, alle de egenskaber defineret. Efter alt, er de som regel standardiserede og er beskrevet i detaljer, og den type absolut intet afhænger af ingenting. Til en vis grad, kommunikationen linje svarer til skinnen og kanal i dette tilfælde kan sammenlignes med bilen, som klart har defineret kapacitet.

Der er et andet koncept. Dedikeret kommunikationskanal er et element med en fast transmissionsbåndet og båndbredden, som konstant forbinder parret af abonnenter. Abonnenter på individuelle enheder eller hele netværk kan handle. Denne type er normalt lejes fra virksomheder og store selskaber kan bane din egen.

Kommunikationskanalen kan være analogt eller digitalt, og det vælges afhængigt af, hvad der skal teste abonnenten. I tilfælde af "vydelenka" selskab er fokuseret på et vist niveau af behov. forskellige linjer bruges til at organisere kanaler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.